Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Tapasztaltatok már olyat, hogy a daily chalange-t nem számolja?
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok, találkozott már valaki a problémával: battle.net+warzone2.0 indítom, de nem történik semmi. Feladat kezelőben látom hogy a "cod.exe" elindul fut, de kb 10 másodperc és bezárja. Gépem megvan hozzá, simán futnia kellene.(Modern Warfare és Black Ops is fut)
Hibának a következőt dobja fel:
+++ WER9 +++:
Hibagyűjtő: 1881721200567311464, típus: 4
Esemény neve: APPCRASH
Válasz: Nem érhető el
CAB-azonosító: 0
Probléma aláírása:
P1: bootstrappercrashhandler.exe
P2: 1.0.0.0
P3: 630cd891
P4: bootstrappercrashhandler.exe
P5: 1.0.0.0
P6: 630cd891
P7: c000001d
P8: 000000000000a356
P9:
P10:
Csatolt fájlok:
\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WER129F.tmp.dmp
\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WER12EE.tmp.WERInternalMetadata.xml
\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\WER130F.tmp.xml
A fájlok elérhetők lehetnek a következő helyen:
\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive\AppCrash_bootstrappercras_853ca8aecbb84f87a6e0318ddeb2da5542d31c34_c1b3e547_3d4a6bae-e12c-4319-8cd8-3d56ad45650c
Elemzési szimbólum:
Megoldás ismételt keresése: 0
Jelentés azonosítója: e8e86783-214d-4436-9a38-ab6a46ec29df
Jelentés állapota: 268435456
Kivonatolt gyűjtő: 29d02b8cc48db3c21a1d37764e22dc68
CAB GUID: 0Köszönöm ha valaki tud megoldást. Köszönöm
-
Kobe
veterán
DMZ-ben 1 kihozott USD = 0.1 XP kellene legyen nem ?
kihoztam 1.3M et 1körben, ki is írta az összegzőben hogy 130K XP-t ad utána, aztán amikor kilépsz a gameből, kemény 2 db szintet pörög
ez így wtf? -
heihachi
addikt
válasz
abridabri #5499 üzenetére
Nem, nem ilyen van, hanem olyan, hogy kurva ronda elmosodott szar az egesz (amit emlit is a linkelt videoban), ha meg felveszed a sharpnesst, akkor mindennek van egy feher auraja
Katasztrofalis, ez az elso jatek, amiben nem hasznalom a DLSS-t. Jo mondjuk nem hianyzik az a 10fps az FSR-hez kepest, szoval megtehetem.
Ime a feher aura (a satorvaszon fekete resze es az eg kozott kell nezni, de barhol igaz, ahol vilagos talalkozik sotettel). Ilyet az FSR nem csinal, plusz elesebb a kep. Es csak minusz 10-12 fps.
[kép] -
Norbi8712
kezdő
Írtátok a félrevezető részét a decoy-nak. Bele lehet azért futni.
Sokszor dobálom a snapshotot, erre panaszkodott nekem valaki, hogy ő ghost, hogyan látom, hogy hol van.
Végig engem szidott, ahányszor lelőttem, hogy ez nem lehet, ő ghost.
Pedig csak letartottam a sarkot, ahol kempelt, vagy odaugrottam.
Aki azt se tudja, mi mire való, azt simán összezavarja a saját fegyvere is. -
adrian94
őstag
Ezek a calling card challengek amik most vannak csak ebben a season-ben lesznek elérhetőek vagy most már mindig?
-
kiezTe90
senior tag
Na hogy ne csak panaszkodjak.
Hosszú ideje csak az invasiont nyomatom. Igazából ott tanulgattam, mert ezaz első COD-om, de ami fontosabb az első multim Xbox-on.
Ma mentem egy pár TDM-et, már nem csak utolsó vagyok, hanem voltam 3. de ott kapcsoltam ki amikor 34 killel első lettem.
Úgy gondoltam a mai napot a csúcson kell abbahagyni. -
MaddeNNNN
addikt
Fhú ez az EBR-14 de egy mocsok fegyver volt felhúzni.
Közelre lassú, messzire gyenge. Van egy jó 20 méter ahol nagyon jó de azt nem mindig találja el az ember -
ЯΞD
senior tag
Srácok AC130-nál hogy a retekbe váltok weapont? A kiosztásban sem találok rá bind-et. Már a 3. AC-t hívom és utolsónál gyakorlatilag végig nyomtam az összes billt de nem vált fegyvert...
-
KaitouP
nagyúr
válasz
VirtualNoob #5487 üzenetére
Nem a szerveren robban a "minden is", hanem a pályán, már ha friss újoncként 11 hozzászólással annyira megy a keménykedés, hogy a "megnézném a statját" dumával feltételezed, hogy 0.29-es.
-
KaitouP
nagyúr
Szerintem vagyunk annyira felnőttek (remélem...), és nem is az óvodában vagyunk ahhoz, hogy egy véleményről mindenki meg tudja állapítani, hogy az rá vonatkozik-e, vagy sem, avagy akinek nem inge, nem veszi magára. Ezzel szerintem a véleményemre és a tiédre vonatkozóan is elmondtam mindent.
-
Linem
senior tag
válasz
nincsnév007 #5504 üzenetére
Kész van az A1 teljesen? Tehát pipálva az 5 token? Zöld az A2?
-
Kobe
veterán
kár hogy DMZ-ben befoltozták a max cash glitchet....
lehetett azért pörgetni vele buy stationnél becsületesen -
nincsnév007
addikt
én nem vettem meg a battle past de az ingyenes cuccokat hogy tudom behuzni? A1-et engedte, de A2-ben lévő ingyenes war track-et már nem engedi.
-
ricogsm
őstag
válasz
nincsnév007 #5500 üzenetére
azon érdekes lehet drivert frissíteni.
-
nutella1
őstag
válasz
nincsnév007 #5500 üzenetére
A Crashelést PC-n legtöbbször nem maga a játék, hanem a helytelen grafikai beállítások használata okozza. Mikor fogalma nincs az embernek mit állít be és mire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Whisky topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Óvodások homokozója
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56