Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wans

    aktív tag

    válasz KaitouP #5442 üzenetére

    "Igen bénácskának kell lenni, ha nem különbözteted meg a decoy-t." Ez az állítás valószínűleg rám illik akkor.

    Én nem hiszem, hogy bénácska lennék amiatt, hogy nem mindig tudom megkülönböztetni egymástól az enemyt és ezt a gránátot. Van más dolog, amiben lehetne fejlődnöm, de pont emiatt nem lesz bénácska senki. A béna meg "bénácska" az ott kezdődik pl., hogy valaki nem használ fedezéket és az évek során nem is alakul ki benne, hogy azt használni kellene, béna az aki több év után sem tud pontosan lőni, lassú a játékhoz reflexe (arról mondjuk nem feltétlenül tehet)... stb. Illetve béna az nyilván, aki most kezd el játszani egyáltalán először fps játékkal, de megjegyezném, hogy szerintem senki sem úgy kezdte, hogy 2es kd aránnyal hoz le minden meccset a hátán, tehát valahol egyszer mindenki béna volt. Mindezektől függetlenül egy ilyen felületen nem tartom helyénvalónak, hogy bárki bárkit is lebénázzon, akár a fenti dolog miatt, akár campelés miatt (nem értem ezen miért akadnak ki még mindig sokan), vagy csak, hogy éppen milyen platformon vagy milyen irányítással játszik... stb. Bőven elég, ha a játékban le van "noob-ozva" az ember, ott elmegy, úgysem találkozol vele többet sehol sem.
    Továbbá azt sem tudom elhinni, hogy a játék hevében néha-néha nem sz*pja be mindenki egyszer-egyszer ezt a gránátot. Amikor valaki hirtelen három emberen túl van és abban a pillanatban valahol elkezd pattogni ez a gránát, nem hiszem el, hogy nem néz oda az ember legalább egyszer vagy nem vonja el a figyelmét egy pillanatra amíg feldolgozza magában, hogy mi az. Pedig azaz egy kicsi pillanat sorsdöntő lehet. Annyira hasonlít a normál fegyverek hangjára, valamint a minimappon is annyira hasonlít az enemy jelölésére, hogy aki ennek ellenkezőjét állítja azt véleményem szerint lódít. Azt jobban el tudom fogadni, hogy ki jobban ki kevésbé tudja a kettőt megkülönböztetni, de 100%-ban minden helyzetben szerintem nem lehet. omfgk-nek igaza van abban, hogy van olyan helyzet, amikor lehet arra használni, amire eredetileg ki van találva. És az is igaz, hogy a legtöbben az xp-ért használják csak. Ettől függetlenül szerintem sincs helye a játékban. Így is figyelni kell millió egy dologra benne, nem egy ingerszegény környezetben játszol és akkor még puffogtat meg villog még ez is. Szerintem már sok.

    omfgk

    Ami az aimassistot illeti, most jó pár óra elteltével van benne igazság, hogy kicsit túl erős lett. Nem is érdemes róla több szót ejteni. Lényeg az, hogy az lenne igazságos, hogy platformtól függetlenül mindenki olyan játékos ellen játszon, aki ugyanazt az irányítást használja, mint ő.

    Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006

Új hozzászólás Aktív témák