Hirdetés
- Asztrofotózás
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- RAM topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
Isklolás fórumtársaminak nagy szeretettel.
-
Wans
aktív tag
válasz
Lankadatlan #28382 üzenetére
Ja, én i thx.
Máskor is nyomhatnánk spec ops-ot, ha a többiek "bepudingoltak" .
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #28393 üzenetére
Nem tudják mi a jó...
-
Winne
nagyúr
Én is köszönöm. Jó volt, bár kicsit elfáradtam.
-
albert8
veterán
válasz
Lankadatlan #28390 üzenetére
Én is köszönöm
jó volt biza -
Lankadatlan
tag
Köszöntem a mai hentet is faxa volt!!!
BB-t mindekinek
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #28387 üzenetére
Ja, ottmarad, de a tegnapinak nem maradt ott.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #28387 üzenetére
Ottmarad.
-
Svájcinéger
őstag
Ma a Fiam kidobta valami noob host
, miután elnyomta a nuke-ot. Ilyenkor azért ott marad nekik a nuke ajándékba vagy elmarad a gombafelhő is ?
-
kexksz
addikt
Vannak ezek a modloaderes modok, amivel egy öléssel lehet szerezni lv 70et. Ezért nem bannolnak?
-
Lankadatlan
tag
Köszöntem az Uraknak a ma esti hentet!!
Wans: kössz a spec ops örömeit
-
gdosa76
csendes tag
Mindent extrara tolva nyomtatok mar. csucs szuper
-
v-paci
aktív tag
@ gdosa76: hát akkor te még nem sok játékot láthattál
-
gdosa76
csendes tag
Az mw 2-nel en meg szebb jatekot nem lattam korokkel veri a black opsot
-
-
Darth11
aktív tag
válasz
albert8 #28348 üzenetére
Hidd el, hogy próbáltam és nekem nem tűnik nehéznek, az mw2 hitboxa elég szépen szórja a fejeseket, gyakorlatilag célozni sem kell, mert úgyis beadja
Az nem zavarna, ha mondjuk egy TDM-en vagy FFA-n ilyennel szórakoznának, mert pont nem érdekel ki, hogy öleti meg magát, de amikor van valami cél is és pont nagy ívből tesznek rá, azt nem értem. Akkor minek jön SD-zni???
Ja, mert ott nincs respawn
-
LamaCube
addikt
válasz
Lankadatlan #28365 üzenetére
Sajnos leghamarabb hétfő este tudok lenni.
-
LamaCube
addikt
válasz
Lankadatlan #28362 üzenetére
Látod, hogy igaz a mondás, hogy az öregek bölcsek.
Egy 10 évvel öregebb lennél te is így látnád, mert sajnos ez a valóság nem az a kis burok amiben élsz
-
albert8
veterán
Kösz a mai gamet urak
megvan végre az 1k kill AC-val -
cool13
őstag
Megmondanátok nekem mi az a changing pack? Jól tippelem valami csalás? Mert sehol nem látok a class-ok között. Azért kérdezem, mert miután meghaltam és váltogattam a társak között, (nézelődtem ki mit csinál) az egyik gránátvetőt nyomta, majd amikor elfogyott, cserélt a már említett cuccal és nyomta tovább a gránátvetőt.
-
mikew
csendes tag
Hogy a rákba csinálják a hackkelt hostokat?
Megint kimaxolodtam az egyik féreg miatt4 -
LamaCube
addikt
válasz
Lankadatlan #28351 üzenetére
Én megyek a tűzijátékra, mert a gyereknek megígértem. Jó játékot mindenkinek
-
albert8
veterán
válasz
Lankadatlan #28351 üzenetére
Jelen Uram
-
Wans
aktív tag
Amikor még én is kicsi voltam( és egyben noob
) , és apám klán társaimmal toltam cod1-ben , sokszor volt, hogy ellenük osztott be, de akkor is jól elvoltunk. (mindig röhögtünk, ha leszedtük a másikat, főleg ha én őket
). sztem a ded.serverek sem rosszak, de azért mégiscsak jobb bandában mászkálni.
-
Darth11
aktív tag
A tube-hoz kell tehetség, például Terminálon átlőni a kezdőre a tetőablakon át
Én a QS-os kis vérpistiket tiltanám, meg aki folyton beírja, hogy "last nice" és akkor azt kell nézni 1v1-nél SD-ben, hogy próbálkoznak 360-as forgással meg egyéb hülyeségekkel, mert az mennyire "skilles", de inkább nevetséges -
S4ND3R
tag
FAMAS STOPPING POWERREL+HOLO SIGHT!!! Legjobb!!! Az összes nukeom azzal löttem... 1 pontozás, 1 kill, csak nagyon gyorsan kell vele jól célozni. Nem nagyon mehet mellé, mert akkor nem adja be a fraget. Ha ez megy akkor a kedvenced lesz!! Megszokás kérdése.
-
kexksz
addikt
Milyen fegyvereket szoktatok ti használni, milyen attachmentekkel? Van itt valami etalon, mint pl BO-ban Famas meg AK74u?
Eddig Scar-H az ami tetszik, silencerrel. Mondjuk még csak 30as vagyok.
-
LamaCube
addikt
Én csomószor felvetettem a privát meccseket, ha sokan vagyunk. Mint írtam szinte mindig egymás ellen toltuk a cod1-et. Csapaton belül és úgymond "barát" klánokkal. Mondjuk pubra nagyon ritkán volt nyitva a szerver...az esetek 80%-ban le volt zárva.
TUPA
Lehetett olyat is beállítani, sőt pl. 30 mp-nél tovább voltál egy helyben (kempeltél), akkor 10 mp-ig kiesett a kezedből a fegyver és szédelegtél. Nagyon sok lehetőség van/volt.
-
Winne
nagyúr
válasz
LamaCube #28336 üzenetére
Nem is neked kell igazságosnak lenni. Ha valaki elvárja tőled, mert admin vagy, akkor az az ő baja. Viselkedési normákat tartsa be és ha nem csal látványosan, akkor marad. Nem kell orrba-szájba kidobálni mindenkit, mert eltűnnek az emberek a szerverről és nem alakul ki egy komoly közösség, akik összejárnak szórakozni a napi 1-2 szabad órájukban.
Én személy szerint jobban félek attól, hogy nem tudjátok majd az egymás elleni játékot kontrollálni, mert eddig sem tartott sokáig, amikor egymás ellen toltuk.
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #28334 üzenetére
Én nem lennék admin, futtattam sok CS:S szervert és mindennel engem ba*tattak, nekem erre nincs szükségem. Én csak játszani fogok.
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #28309 üzenetére
+1
MW2 már unom
-
BigStraw
senior tag
Este ha beférek valahova, akkor jövök játszani
Majd szóljatok rám steamen -
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru #28325 üzenetére
Na azt megnézem fizetem az útiköltségedet, de aztán meg ne álljon a vekker
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #28325 üzenetére
-
LamaCube
addikt
Netalán dedikált szerverek lesznek, akkor csak annyi előnye lesz a dolognak, hogy több csapat lesz. Lehet warokat szervezni. Régebben, amikor volt szerverem be lehetett állítani sok mindent. A hax ellen belehetett állítani a szerveren, hogy csak alap cfg.-el lehetett felmenni, mert különben egyből automatikusan kickelte a tagot.FPS limitet is lehet korlátozni. DE ebből adódtak és adódni fognak a problémák... Leszerveztünk egy wart. Jött fel az ellen és folyamatosan dobálta ki őket a cfg buzerálás végett. Nagy nehezen megértették, hogy csak alap cfg.-el tudnak játszani egyből lemondták a wart és leléptek. Ugyanígy volt az fps limittel. Pedig ezek nem olyan szabályok voltak, amivel bármit is korlátoztunk volna. Persze nagyon sok klán volt és nagyon sokat ismertünk és így volt mindig kik ellen játszani, de ehhez idő kell hogy kialakuljon, amire nem sok esélyt látok már, így jobb lenne, ha maradna ez a rendszer ami van.
Akinek nem tetszik a killstreak és a többi hülyeség, azoknak is volt egy mód("barabones "vagy mi a tökömMW2-ben. Ott nincs chopper és a többi.
Tupa
Te meg menj a pics@ba. Sz@rakodsz 10000 Ft-ot kiadni egy játékért. Egy fos szemüvegért meg 40 rugót kidobsz a krumpli vekkeredről már nem is írok
-
Rusher
őstag
válasz
LackoMester #28320 üzenetére
Persze, de ez csak a megjlenés után derült ki előtte meg mindenki istenítette....na mind1 legyen olyan mint C2-ben és akkor jó lesz
-
LackoMester
addikt
válasz
Pickle Rick #28316 üzenetére
Bízom benne ( tudom ), h. nem csalsz, de esetleg megtudnám, h. csalsz elmegyek hozzád és lebontalak, sőt a Busmannal mennék,tudod Ő olyan szépen tud beszélni.
Cool mi már csak ilyen vagyunk. -
cool13
őstag
válasz
LackoMester #28315 üzenetére
Én a baráti légkört érzem köztetek, erre céloztam csak a magam módján.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
LackoMester #28315 üzenetére
Honnan tudod, hogy én nem csalok?
-
LackoMester
addikt
válasz
cool13 #28314 üzenetére
Ez egy nyilvános fórum, szívesen olvasom, olvassuk mások hozzászólásait, ezzel semmi probléma nincs.
Egyenlőre elég zavarosak az infok, h. milyen fomában lesznek dedikált szerverek, ha egyáltalán lesznek, meglátjuk.
A COD4 nálam is megvolt, kb. 1000 órát toltam bele, jó volt az is, de MW2 baráti körünkel játszani az a igfazi élmény, Ja mi nem csalunk, csak büntetjük a csalókat. -
cool13
őstag
Ja és bocsánat hogy belekotyogok a baráti beszélgetésbe.
Minden rosszindulat nélkül írom ezt.
-
cool13
őstag
válasz
LackoMester #28306 üzenetére
Én már előrendeltem.
cashback igaz amit írsz, Sokszor a várakozás elveszi az ember kedvét.
Régen sokat játszottam dedikált szerveren (COD4), elején idegenkedés ment, majd kezdtek elfogadni, aztán már Skype-on beszélgettünk barátkoztunk, megbeszéltük ki lehet a csaló stb. Jó volt nagyon. Volt olyan is hogy barátokkal saját szerver, és ott nyomtuk. De ennek is vannak hátulütői. Itt is csalt a haver,mint később kiderült. Nem mindig tudtuk összeegyeztetni a megfelelő létszámot stb. Szóval van jó és rossz oldala minkét lehetőségnek, szerverek terén. -
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #28308 üzenetére
Már találtam orosz verziót 30$-ért, alakul még ez majd.
-
albert8
veterán
válasz
LackoMester #28309 üzenetére
LAcko engem ki ne hagyj
am kösz a tegnapi gamet
-
tupacamaru
veterán
válasz
Én, max 3-4k-t adok érte.
VAN der BOSS Vagy majd a letöltő gépemen host-olok egy szerót.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Én tervezem hogy megveszem egyébként az oké hogy lesznek dedikált serverek de az kérdés mekkora szabadsággal fog ez járni mert lehet hogy csak az iw által üzemeltetett serverek leszenek, és nem adják ki külsös host cégeknek az még lehet jó is lenne
-
LackoMester
addikt
Ki tervezi rajtam kívül, h. megveszi a ( MW3 ) játékot?
Sakal nagyon könnyen előfordulhat.
-
LackoMester
addikt
Lesz saját szerverünk, a mi szabályainkal, szerintem ez simán kivetelezhető.
-
cashback
őstag
válasz
SipiBcs #28290 üzenetére
Nekem szimpatikusabb a dolog... COD2-4 -nél is szeretek vissza-vissza járni kedvenc szerókra.
MW2 esetén meg kurblizik 1órát a FkgIWnet... bedob valahova... persze az utolsó 1-2percre... új map, megint kurbli... lelép 5játékos... kurbli... várunk megint félórát... kurbli... talál játékosokat... kurbli... betölt a pálya... ohhhhh lost host.... kurblikurblikurbli.... jééééé egy csaló.
És akkor kilépek.
Ha lehetne kedvenc szerverre belépni... megnézem vannak-e fent, vannak, belépek... van csaló hívunk egy admint, ha nem lenne fent. Egy idő után törzstagnak számítasz, megszokják a játékod, ha esetleg érdekes stílusban játszol.
Ha a fentiekből semmi nem nyert, akkor következő kedvenc szeró... Viszont mindig meg van hogy 2perc alatt játékba kerülsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Asztrofotózás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WOT - Roham
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Posta, csomagküldés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ford topik
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest