- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Hunter2 #30457 üzenetére
És sikerült átállítani OPEN-re? Mert nekem sehogy nem jön össze. Pedig biztos, hogy a routernél lesz a gond mert ha kiiktatom a routert és direktbe van kötve a gép és kábelmodem akkor OPEN. TP-Link 1043ND routeren gyári FW-van. Amit neten fellelhető összes port hivatkozást be is állítottam a forward-ba. Egyszerűen nem értem. UpNp be van kapcsolva. Próbáltam DMZ-t is. Router Reset minden esetben volt. Valaki elmondhatná mi a megoldás... PLS!
-
Winne
nagyúr
válasz
Hunter2 #28258 üzenetére
Ki lehet őket lőni persze, de két eset van, amiben nagyon idegesítő: az egyik, amit te is írtál, hogy az egész csapat csinálja, a másik meg, amikor pont killstreak előtt lő ki gl-el úgy az arc, hogy nem is látott, hogy ott vagy, csak random lövöldöz vele és visszatölti.
Amit a fórumtárs is írt és bizonyított: gl gl-t szül, ezért nem szerettem, amikor nálunk is gl-ezett valaki folyton, vagy már azzal kezdett kapásból.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Hunter2 #28258 üzenetére
Jaj hagyjuk már hogy ki lehet nyírni, persze mindent lehet csak egy gl+ danger close párossal még a nagyapám is össze tudna hozni egy predatort. 3m-el a játékos mellé odalövöd és meghal. Azok játszanak ezzel akik nem tudnak máshogy érvényesülni. Mellesleg megjegyzem, igen, valóban jobbnak lehet lenni profi szinten a kedvenc fegyvereddel náluk, de ált. 3-4-en vannak akik gl-eznek és mindig bekapsz egyet akármennyire is "nem vagyunk balfaszok" Én nem azt mondom hogy ezek a játékosok szokták rendszeresen behívni a nuke-ot, mert általában nem sikeresek a játékban, de arra pont elegek hogy elbasszák a játékot. Ha már mondod nekem is van egy class legalul noobtuber néven és mielőtt felbasznám az agyam hogy valaki már megint belőtt egy gl-el, én is benyomom. De tényleg jobb vagyok egy AK-val, ha viszont nincs mit tenni akkor kénytelen vagyok azt használni.
U.I: egyszer majd ha tudok jönni ilyen privát meccsbe megmutathatom neked hogy milyen átkozottul idegesítő, de azt hiszem hogy a többiek nem néznék jó szemmel. -
Lankadatlan
tag
válasz
Hunter2 #28258 üzenetére
Csak tudod ezzel az a baj, hogy ha egy lobbyban pl. domiba ami elég hosszú (hacsak el nem hozunk mindent)
akkor marha unalom ha már 4-edjére szed ki az a csicska gyerek a G18-al vagy a pálya másik feléről GL-el és One Man Army-val pedig mindig újratölti és teli clay-ezi a helyet ahol van!!! Nos ilyenkor ne mondja az ember hogy a rohadás vigye el a kölköt aki ha kiszed egy embert teli pofával röhög a mikibe!!!! Nah ez az én véleményem de én részemről kiszedném a game-ból egy életre az tuti!!!
-
tupacamaru
veterán
válasz
Hunter2 #28122 üzenetére
Vajmi kevés köze van az 50 megabites netnek a magas válaszidőnek. Annál inkább a sok gépnek ami a hálóban van. Nekem régen 1 megabites Wi-Fi-s szolgáltatótól volt a netem és sohasem volt gondom, a pingem német szeróra 35 ms volt. Minél több gép van a hálón annál nagyobb a válaszidő.
-
Wans
aktív tag
válasz
Hunter2 #28043 üzenetére
én nemtom, ha modern háború, ( "tréjárch"-ot felejtsük el, mert az más kategória, az nulla, főleg, hogy ami nekem ma jött frissítés rá steam-en keresztül abban egy trójai volt...)
akkor is modern warfare. a cs az előbb-utóbb ki fog halni sztem, mert azt már inkább csak azok tolják, akiknek gyengébb teljesítményű gépük van, vagy klánban tolják taktikával (bár már kodiákék is visszavonultak...) . azon kívül, hogy a grafika 0 az emberek mozgása olyan, mint a robotoké + nem lehet benne célozni, csak "vaktában lövöldözni", ha meg nem aprítani szeret az ember, hanem taktikusan játszani, arra meg ott van az SD. sztem várj novemberig, biztos nem lesz rossz, hiszen eddig, amit csinált IW codot az mind "game of the year" lett. -
Cadal
őstag
válasz
Hunter2 #28043 üzenetére
Tessék: Modern Warfare 2 Server Admin
és ilyen működés közben: [link] Érdemes a steam böngészőjét használni, azt elég könnyű elérni játék köben is. Olvasd el a readme file-t ott leírja a címet amit be kell másolni a böngészőbe.
Kb két napja én is újra feltelepítettem, mert elegem lett a sok nooob ból akik csak a GL-t ismerik. De miután feltettem és futtattam, azt vettem észre, hogy sokkal kisebb eséllyel tett be engem hostnak. Miután pedig mégis én lettem az, hát elég nehezen alakult ki a lista. Sokszor csak e-gy-két név jelent meg rajta. Szóval..
#28044 busman: Szerintem Ő nem erre gondolt.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Hunter2 #20456 üzenetére
Zsoltikával ne foglalkozz. Ha ACR-rel lövöd le ACR noob vagy, ha Barrettel akkor Barrett noob, ha Strikerrel, akkor Striker noob.
Bár Ő még mindig kevésbé verte ki nálam a biztosítékot, mint a BHG klán tagjai + Bence + DMX. Egymás ellen voltunk, s már a visszaszámlálásnál beszólt valamelyik hungarian bloodsteve. Ahogy elkezdődött a map, Bence beírja, hogy level hacker vagyok. Na ekkor elgurult a gyógyszerem és kapott olyat, hogy szerintem csak pislogott. Erre egy másik is, hogy úgy hallotta nehezen halok. Ekkor felvilágosítottam őket, hogy 36 évesen nem biztos, hogy érdekel a cheat, nem úgy mint az olyan 12 éves sz@rosokat, mint ők. Amúgy mintha Wans kolléga is BHG klán tag lenne. Javasolnám, hogy rakjon rendet a csapatában. A monitor mögött nagyon nagy legények. Fél óra kell, hogy meglegyen az 1000 óra, de level hacker vagyok. Le is vettem a nevem mögül a nemzeti színeket.
-
Trident28
tag
válasz
Hunter2 #20417 üzenetére
Mitől lenne Hack??? A Sentry-t így adja le.. nem úgy pl. mint a Helit, predator-t....
Az már más kérdés hogy hogyan lett annyi egyszerre.
Mi anno cod4-ben csináltunk hasonló "marhaságokat", mint pl.: fejlövés pontokért, csak kp, csak kés, csak C4...
Láttam már x-f-en hasonló videót, de ott úgy oldották meg, h először "beállt"-leguggolt a riot-os a forma meg elé pakolta a sentry-t. -
harry3
őstag
válasz
Hunter2 #18573 üzenetére
Barebones Pro
A Resurgence Map Packkal jött ki. -
believil
tag
válasz
Hunter2 #15799 üzenetére
(#15873) Winne: Ez mondjuk a Steam szerint levelhacnk-nek számít. Mármint a visszaállítom a statomat dolog. Hozzáteszem tök jogos, hogy lemented, és a szar crackelt szerók után kapott kétmillió xp-t letörlöd, és visszaállsz a régi szintedre, de én úgy tudom, hogy sajnos ilyenért már dobtak ki játékost. Holott ez tök érthető, én sem örülnék, ha valaki szétbEszná a statomat, mert szerinte tök jó a cheater szerver, és az onnan dőlő háromszázkettőmillió XP egy gyilokért... Szal jogos, amit csinálsz, csak ügyelj, hogy nehogy egyszer úgy gondolja a steam, hogy hoppá-hoppá valami nem stímmel...
-
tupacamaru
veterán
válasz
Hunter2 #15619 üzenetére
Meg egy a csőbe.
Több mint 250 heli lelövésem van vele, mindig 2 lövedék volt hozzá. Tegnap volt egy érdekes esetem vele. Lelőttem egy ellenséges helit, ami ráesett egy ellenséges Harrier-re.
Ja, meg kár hogy a CarePackage-es helit nem számolja.
Igaz legtöbbször csak távozóban, de egyszer már sikerült lekenni mielőtt kézbesített volna.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Hunter2 #15570 üzenetére
Mi már annyi féle nub voltunk a kis csapatunkkal, hogy meg se tudnám számolni...talán a tegnapi volt a legviccesebb és egy magyartól...azért voltam éppen nub, mert lagos host-n nem tudott lelőni...ofc ettől én vagyok a béna...
P.S.: Bár tény, hogy én magam is meglepődtem amikor egy előttem fekvő és egy térdelő arc folyamatosan lött rám 3 méterről és mind2-t lelőttem m4-gyel...
-
Grifid
aktív tag
válasz
Hunter2 #14337 üzenetére
Az aktuális profilodat a Steam\userdata mappába menti ez van a steam cloudon is ha szabályosan kilépsz.
Ebben nem vagyok biztos: Van ott egy .bak is ami talán az elöző mentés és talán visszaállítható róla.
Viszont mint írtam törölni kell az mw2 players mappájában lévő összes .stat fájlt is hogy vissza tudjad állítani. A visszaállítás után rögtön menj be egy játékba, hogy felülírja a steam cloudot a map végén. Látni fogod, hogy sikerült-e. -
F e Z o
veterán
válasz
Hunter2 #13695 üzenetére
Elég sokat kutakodtam, nem találtam semmit se a DLC pack-ról. Pedig jöhetne már, mert kezdem unni a pályákat, főleg úgy, hogy az esetek 95%-ban hchq-zok, ott meg ugye nem minden map játszik. Remélem a pc-s verzió nem lesz fizetős. Az xbox360 tulajoknak 15 dodo-t kell kiadniuk érte.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Hunter2 #13210 üzenetére
Azért nem semmi milyen fegyók vannak manapság,mindig elgondolkozok egyáltalán szükség van e ilyenekre.Hogy szétvinné már a rövidgatyás,pólós afgán beduin tálibot.Biztos lennének olyanok akik aimbottal lőnék vele a fejeseket.
Menalcas:nehogy már te is atomozzál,itt minden jött ment atomot dobálhat? -
Gyufaaa
veterán
válasz
Hunter2 #11804 üzenetére
Nem az izzadságtól, mint inkább a használattól függ. Értem itt azt, hogy rátenyerelsz az egérre vagy csak ujjheggyel irányítod. Persze az ujjhegyes irányítást leginkább csak minőségi gémer egereknél tudod megtenni, amit nem kell az asztalon saroktól sarokig tologatni, hogy a képernyőn egyáltalán megmozduljon a kurzor. Lachesisem már kb másfél éves és még mindíg az eredeti teflonok vannak a talpán. Kézi használat függvénye. Persze annál az egérnél muszáj megszoknod, hogy nem görcsösen rátenyerelve fogod, mert egy kicsit fárasztó lenne.
De ha megszokod ütős kis motkány.
-
Undoroid
őstag
válasz
Hunter2 #11478 üzenetére
Szia!
EZEN a képen Laraxior pont odaillő lenne!
Látom,hogy full felbontásban készült a kép,mert látszik a harcosunk órájának számlapja is! 8:02
Közben látom " MSI N275GTX "
* * *
Próbáld meg úgy,hogy játékon belül átkapcsolod 4:3-arányúra a grafikát és így talán enged alacsonyabb felbontást...majd ha megvan,akkor vissza a képarányt 16:10-re (16:9)!Talán megmarad az alacsonyabb felbontás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest