Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
>Dragon>
tag
válasz
tupacamaru #10099 üzenetére
Tud valaki 1 képet dobni hogy hogyan is mutatja a pinget.
-
Lajkó
őstag
Sirály, működik rendesen! Köszi!
Próbaképpen beléptem a játékba, és kb 4-esen volt a pingem.
Bár mindenkinek olyan volt, úgyhogy gondolom a hosz volt gagyi.
Gyufaaa: Neked is!
Ezt az F2000-et most kaptam meg. Ha azt mondjátok, hogy használható fegyó, akkor válltok. Egyenlőre nem nagyon bejövős ez az ARC. -
Ant@
senior tag
válasz
tupacamaru #10094 üzenetére
Na látod nem biztos ,hogy ez nekem eszembe jutna. Kösz a tippet
-
tupacamaru
veterán
Tegnap bementem egy szeróra. A futási sebesség kb az 5x-e volt a megszokottnak, da ami a legjobb volt hogy minusz pontokat számolt és egy ölés után 69-ről visszadobott 1-re.
Még jó hogy nem léptem ki hanem nyomtam egy resetet és így megmaradt a rang.
-
dokee78
félisten
-
Laraxior
titán
hinnye...az első hentelés amikor valaki bepötyögte a végén a nevem
nem tudom milyen szándékkal, azt se tudom hogy csapattárs volt-e vagy sem
pedig csak egy 28/14 lett
mindenesetre nem tudta kibetűzni a nevem -
v!ct0y
veterán
Hát ez marha jó volt.
Minden össze jött ahogy kell mondom csinálok egy képet x fire vel csakhogy az nem is volt elindítva de az fps az ki volt rakva meg az ismikkel is tudtam volna dumálni meg videót is csinált. Csak abba nem hagyta a vidi felvételét így kénytelen voltam kilépni pedig én hostoltam áááá nem hiszem le.... -
Kr/\toS
senior tag
válasz
v!ct0y #10073 üzenetére
A g2a2 hivatalos neve HK SL8. Csak ugye a fear készitői a g3a3 analógiájából alkották a fiktiv nevet. Amugy a HK sl8 a g36 civilek által is megvásárolható verziója, sportlövészetre és biztonsági szerveknek szánva.
Az asp hivatalos neve Tavor 21 és izraeli fejlesztésü a drága. Jó stukker, elvileg lőerőben és pontosságban az m16 ellenfele.
-
Laraxior
titán
volt már kérdés hogy hol lehet a nevemet színesíteni... csak nem találom
szerk: msnes kódok jók? :S márhogy csak a szinkódra... vagy milyen kódok?
-
Laraxior
titán
tököm tele van a GLesekkel...
automata fegyvert nem is ismeri -
Kommy
veterán
Ha valamivel szebben akarjátok kiíratni a pinget akkor a következőt kell csinálni.
Menj a játék könyvtárába és ott a players mappába, majd keresd meg a config_mp.cfg fájlt és nyisd meg egy szövegszerkesztővel.
A következő két sort írjuk át:
seta cg_ScoresPing_Interval "100"
seta cg_ScoresPing_MaxBars "4"Erre:
seta cg_ScoresPing_Interval "20"
seta cg_ScoresPing_MaxBars "10"Így 10 csíkban fogja kijelezni és ha mindegyik megjelenik akkor a ping 20 vagy alatta van, ha 1 piros van akkor pedig 200 vagy a feletti a ping.
A rendes szám szerinti ping kiírás pedig csak consol-ból megy ha jól tudom az pedig csak a virágboltiban van.
Még valami azt nem értem , hogy miért kell 800-ra beállítani a maximális pinget, ez cseszi el szerintem a többiek játékát.
ez a sor felelős érte: seta cl_maxPing "800" -
Lajkó
őstag
Képbeillesztés, és egyéb nyalánkságokat inkább itt próbálgassátok!
Cimbooora: Megérdeklődhetnéd nekünk a cimbooorádtól!
v!ct0y: Nekem a régi jól bevállt G2A2 megtenné!
-
@rglaaf
veterán
majdnem sikerült
-
oszolee
tag
Aki akar warozni vagy legalább is privátban játszani az kerresen estefelé!
steam nick:vvhoszolee -
bognar110
őstag
Hellosztok látom játszatok privátba, felvennétek engemet is ? steamem:bognar110
-
Tsumaas
senior tag
válasz
SipiBcs #10060 üzenetére
Fogjuk rá
.
Tankerrel az oldalamon szétvertük az ellent
-
SipiBcs
őstag
Toltam egy párat. Nem szeretném elkiabálni, de jobb lett egy fokkal az IWNet. Jóval kevesebb a megszakadás, hibaüzenet. Gyorsak a mapbetöltések is.
Szóval végre lehetett köpködés nélkül játszani! -
henesa
aktív tag
Na
-
henesa
aktív tag
-
Thome
veterán
Aki szeretne KillingFloorozni, az írjon rám steam-en, vagy itt Pü-ben, van 2 ajándékkártyám, amik 2010.02.03-ig jók!
-
Laraxior
titán
válasz
boogie84 #10049 üzenetére
mozilla firefoxszal a legegyszerűbb.
feltöltöd a képet. Csinál egy kis képet is,aztán alatta pedig van egy olyan hogy direct link. azt másolod ide először a "link" nevű beillesztéssel,aztán jobb katt az imageshack-en a kis képre, és "kép címének másolása" funkció az lesz az itteni linkednek a neve,de neked nem név kell,hanem kép. Tehát akkor katt a "kép" nevű kis beillesztőkére és oda beillesztés,és kész -
Gyufaaa
veterán
válasz
boogie84 #10049 üzenetére
Kis képet akarsz? Jobb klikk a képre és küldés levélként. Ha van fennt OFFICE akkor az outlook megkérdezi, hogy megtartod az eredeti méretet vagy az ő álltala felajánlottakba kicsinyíted. Ha meg van a kiválasztott méret akkor mentés másként és azt illeszted ide be. Pl ez is egy megoldás. Ha ez volt a kérdésed.
VAN der BOSS: Ezt én is megcsinálom.
-
F e Z o
veterán
Egy kis HC HQ eredmény:
-
henesa
aktív tag
Hát persze hogy ezért van a ping helyett csík hogy ne lásd mekkora szo...s 180 as pingel 40 ellen játszani
Nem semmi pingek vannak szemét IW
MW 1 -ben meg sokaltam a 21 helyett a 40-es pingem erre tessék
-
Thome
veterán
Még a végén én is warezolok, bazzeg van rendes ping + 18slotos DM?
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Azért ilyet?
A RUST-ra bedobni 18 embertKész röhej volt kb 3-4 ember egy helyre teremtődött.
Fő fegyverem a kés voltgondolom értitek miért...
Egy képet is benyomok!!
-
Cimbooora
aktív tag
-
Ryan8056
csendes tag
Eladó az mw 2.
http://hardverapro.hu/apro/modern_warfare_2_5/hsz_1-50.html
Megegyezés szerint.
-
henesa
aktív tag
Jól veszem észre hogy FFA-ban 30 kill a plafon most már figyelem de ennél többet azt hiszem nem láttam még
-
Laraxior
titán
-
Thome
veterán
válasz
Siiiiix #10021 üzenetére
Megvan neked az MW2?
Az meg marhaság amit írtál. Találkozok egy nap 50-100 emberrel? Annyival a Cod1-2-4-5 ben is találkoztam...
Több cheater van. Mert a VAC nem bannol azonnal. Innentől kezdve a vérpistikék is gyűlnek, mert látják hogy nincs bann. Lehet hogy 1-2 hét múlva bannolja őket, de a vérpistikék így szaporodnak...
Egy játékban sem láttam annyi csalót mint az MW2-ben...
-
danati
senior tag
válasz
Siiiiix #10021 üzenetére
Így van. Itt egy nap 5x annyi csalóval találkozol mint a többi cod-ban 2 hónap alatt.
Egyáltalán nincs kevesebb csaló. Menj fel egy cod4 eredeti szerverre és egy cod6 eredeti "szerverre" és meglátod majd a különbséget. Sokkal több a csaló a mw2-ben.
A régebbi codokban csak a tört szervereken sok a csaló. -
Csokibácsi
tag
hát mégsem jó a driver hibás
hogy lehet a hivatalos oldalukra sz*r drivert felrakni -
Gebriel
veterán
válasz
dokee78 #10015 üzenetére
És legyen meg még pár száz hozászolása
-
dokee78
félisten
-
Wans
aktív tag
Tegnap este kb 8-tól hajnal 1-ig játszottunk demo-t 4-5-6-an, és egyszer sem dobott ki senkit sem a rendszer.
-
danati
senior tag
válasz
Laraxior #10007 üzenetére
Akkor egy régi Omega driver megtenné? 169.21?
3DMarkozásra kellene egy jó driver, a mostanival nem tudja azt a tuningot a kártya mint a régivel. Még pár pont és meglenne a második hely, az elsőt kicsit necces hogy megtudom fogni. Vantage Toplista -
frame>24
addikt
EMP támadás alatt a thermal sightból remekbeszabott távcső válik. <így e>
Érdekes megfigyelni, hogy ezúttal (patch?) lehet "steady"-zni a célzást shift-el, holott ez a thermal egy M4A1-re volt téve, a Chernobyl-os camp pálya kedvéért, és nem-sniper fegyónál eddig shift hatására levette a távcsövet a szem elől. -
danati
senior tag
-
Undoroid
őstag
válasz
feka007 #9891 üzenetére
Szia!
Nos,ez remek!
Tegnap délután lövöldöztem az egyik ismerősömmel.Ketten is elég nehéz volt bárhová is csatlakozni!A legelső map-tökéletesen ment,de a következők már nevetségesek voltak.A legújabb poén az volt,amikor nagy nehezen felcsatlakoztunk valahová és rögtön leszakadtunk,majd azonnal visszacsatlakoztunk és ismét leszakadtunk!Ez a csiki-csuki állapot kb. 20mp-ig volt,majd megszakadt a csatlakozás és jött valami Steam hibaüzenet.Egyikünknél sem volt NET-probléma,mert közben Ventrillo-n beszélgettünk.
Volt még olyan is,hogy felcsatlakoztunk és betöltötte az aktuális mappot,de időtúllépéssel többször is megszakadt a kapcsolat (ledobott)!Itt is simán beszéltünk egymással,tehát ez vélhetően nem NET-hiba volt!
* * *
Laraxior!
Küldök egy privit!
* * *
Remek az új arcod!
* * *
A szájkaratét kéretik privátban letudni!Egymással való személyeskedéssel nem megyünk semmire!Azzal nem oldunk meg semmit!Köszönöm!
-
LamaCube
addikt
válasz
dokee78 #9999 üzenetére
Siiiiiix logout blogjában:
Thome
10000-ik hsz a topicban
Sajnos a pb sem tökéletes bár az én szerveremen anno volt cfg szűrő a hax ellen és pubra nem is nyitottam ki csak nagy ritkán.Jókat röhögtem a sok haxos vérpistikén amikor dobta őket a cucc.Mondjuk egy normális adminnal álom egy pb-s szeró,ezért is váltottam 6 év cod1 után mw2 felé,mert bíztam ezekben a híresztelésekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest