- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Úgy könnyű, hogy napi tizenórát toljátok, de ne feledd Angelt, mert ő is a fiával tolja.
Míg ti a prestigekkel vagytok elfoglalva, addig én AK-val szét gyepálom az ellent és a feladatra koncentrálok a csapat érdekében.Winne
Még egyszer leírom, hogy meg fogok állni az első után...szerintem -
Winne
nagyúr
Jó kis játék volt, csak nem volt bennt semmi komoly killstreakem, így az égi áldást nem nagyon kaptátok.
Egyedül elég nehéz az tény, egy fecske nem csinál nyarat, még egy ilyen ügyes forma sem.
@(#28565) Gerisz: a játékon belüli beállításod lehet, hogy nem marad meg egy külső egérillesztő miatt. Próbáld meg újra beállítani, esetleg ha használsz külön programot az egeredhez, akkor zárd be és csinálj egy próbakört.
-
Lankadatlan
tag
Az alföldi különítmény: az meg mi a fos??? Fogadjunk csak most találtad ki!!! XD
A fejemet meg nem vita tárgya nem tom lecserélni, am meg ha meglátna Cubem fizetnem legalább 100 gombóc fagyit mert ilyen gyerekről álmodik!!!
A ts-t leszedtem, ha felmegy valaki és nem beszél akkor vagy tupa vagy én vok, majd kiderül de nemsoká visszatérek!!!
Cubem: a coop-t ha kimaxoltam Wansbácsival, akk te leszel a következő!
A jó host legyen addig mindnyátokkal!!!
Kobold
Ui: Cubem én is eszem a csöpp szívedet 2 liter nutellás fagyi melett!!! (Olasz főzött fagyi!!!!)
-
Mappa
addikt
http://steamcommunity.com/profiles/76561197965272462/
hát az oké ha bannolva van... .de hogy játszhattam vele mégis
-
LackoMester
addikt
Köszi a tegnap esti gémet, nagykár, h. sok csaló.
Laci mester bá ezt a hülyeséget, már a saját utódra összpontosít, kis Lackót fog tanítani, ifijú padavan titulust viszont ki kell érdemelni.
Tupa a disznófejűért tényleg nemkár, megérdemelte a bannt a rohadék csaló. Megtette a hatását, h. írtunk neki, + report. -
Winne
nagyúr
Én is. Ma minden voltam, csak fehérember nem, belémveszett mindenki...
-
-
LamaCube
addikt
Egyetértek !
Alig vártam a P10 70-et ez miatt.
Éppen , ezért használok csak egy fegyvert és az pont az AK-47. Nem látom értelmét a fegyverek váltogatásában. Egy fegyóval kell megtanulni tökéletesen megtanulni lőni. Meg ugye az Ak a "legrealisztikusabb", mert van neki rángatása. Persze aki cod4-en nőtt fel az nem tudhatja mi az, hogy egy fegyver rángat. Gondolok itt a jó öreg MP-44 ,Bar, Ppsh, Kar98 és a többi jó rángatós fegyverre. Azok a régi szép idők -
Grifid
aktív tag
Bizony, én mostanában ha bedob egy lobbyba akkor a cast választás elött figyelem a homályt, a hackelt host azért többnyire látszik.
Viszont ha a hack úgy van betéve akkor mindegy milyen gyors vagy a csatlakozáskor megkapod a 70-es szintet. Onnan pedig vagy reset/ esetleg CTRL+ALT+DEL/feladat kezelő és kilövés vagy userdata visszamásolás a program. -
wwenigma
Jómunkásember
Az egy dolog, de azert JOL kerdezd vegig a klant. Ma délelött egy Dr. Hax nevu kollega aimolt ezerrel, s ti is fennvoltatok. (oda dobott be a IWNET) Egyik klantarsad benyomott egy ilyet csapatvonalba: "Ezt nem hiszem el, mindjart bekapcsolom az aimot". 3 vagy 4 klanjelzeses emberke volt fenn.
Más: Talalkoztam ma egy Drago nevezetu emberkevel, nos, khhm... Jo volt. (killcamok egyertelmu) Kileptem aztan megint bedobott hozzajuk. Kicsit osztottam elotte. Gondolom kiprobalta aimbot nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DMark (2013) eredmények
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Google Pixel topik
- Everest / AIDA64 topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest