Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
Kösz a gamet urak
ez volt ma a legjobb[link] -
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #29291 üzenetére
nem kimondottan a tegnapira gondolok..
. pl. tegnap én ott sem voltam
-
kissz84
tag
Amúgy ha valaki látott volna már gém közben Joker1984 néven vagyok.
-
kissz84
tag
Ha sógorral tolom én se anyázok ha jobb hanem megdicsérem de ez ritkán van
-
LamaCube
addikt
válasz
@rglaaf #29283 üzenetére
Hát ezzel együtt kell élni. Amikor harmadjára szedett ki ugyanabból a sarokból valaki, akkor negyedjére máshonnan mentem és megöltem.
Winne
Majd meglátjuk. Velem nem lesz gond, mert 6 évig egy csapatban toltam és meg tanultam kezelni, ha lelőnek. Főleg, hogy csapattárs és tudom, hogy nem csal. Tegnap is sokszor mondtam annak aki lelőtt, hogy szép volt.
-
cashback
őstag
válasz
kissz84 #29281 üzenetére
Találkoztam már 30felettivel is aki használta (COD4).
Minden korosztályból van aki pofátlanul használja... sajnos.
Néha úgy vagyok vele, hogy hagy játsszon csak, biztos csak ennyi öröm van.
Viszont mikor még pofázik is mellé és rakja magát, hogy ő hú de kemény, mert egész nap a gép előtt makizik... akkor kiborul a bili. -
LamaCube
addikt
Én 3 meccsen voltam. Egyet buktunk, kettőt hoztunk, de mindkettőt úgy, hogy 186 nál bírtunk fordítani. Én amíg ott voltam nem akadt ki senki vagy csak jól leplezte.
Úgyhogy bármennyire pesszimista vagy nem akadt ki senki
kissz84
Még most lesz 2 éve, hogy kiadták, akkor te hogyan játszol 2.5 éve?
vagy a codra értetted? Akkor srry
-
@rglaaf
veterán
válasz
kissz84 #29268 üzenetére
aimbot minden paramétert be tudsz állitani csak fejre lőjön vagy csak testre, te lőjj vagy tüzeljen helyetted a program ahozz nem kell wallhack automatikusan rááll az ellenfélre, wh-t lehet használni feltünően is hogy leköveti az embert a falon keresztül de aki nem akar lebukni az haszálni tudja úgy is hogy a büdös életben nem veszed észre
-
cashback
őstag
Sztem csak natúr textúra hack volt... (olyan helyekről szedett ki ami nem átlátható /nem fal)
Bár akár wh is lehetett volna... egykutya. (csalás az csalás)
Nem mellesleg ugye ki is dobott.Nem szeretem azokat akik visszaélnek ilyenekkel...
A szívlapát egy humánus megoldás, azzal szemben amit én csinálnék az ilyenekkel.
-
Cadal
őstag
válasz
@rglaaf #29263 üzenetére
Na igen, a csalókkal én is hasonlóan járnék el, kivétel nélkül.
Csak tudod tényleg érdekelne hogy cashback kolléga mit látott a killcam-ben. Hogyan csal, pofátlanul nem leplezvén a csalást (amúgy ez a leggusztustalanabb fajta) vagy csak úgy érezte hogy csal - esetleg ház sarkainál vállhoz emelte a fegyvert és épp betalált - vagy mi volt tulajdonképpen?kissz84: AIM és 5 percig tudod szerkeszteni a hozzászólásodat, nem kell újat írni.
-
cashback
őstag
Noh... találkoztam az első magyar heckerrel 1év alatt.
^1=^7Hun^2=^1Bu^3nd^2zsi - =Hun= BundzsiKözöltem vele hogy elég gáz amit csinál... bár nem ezekkel a szavakkal... majd mikor már nem tetszett neki hogy jobban játszok kidobott.
Zsír... szeretjük az idiótákat. -
LamaCube
addikt
A ma esti játék nagyon jó volt. Szó szerint megizzadtam és az adrenalinról már nem is írok...
Ha lehetne döntetlen dom-ban, akkor az lett volna az igazi. -
Winne
nagyúr
Ns szért ahogy elmentetek, máris nem volt gond a tn bepirításával, amit utolsó tn-hoz méltóan stílusosan prezentáltam.
Polgármester RuleZz!
-
Laraxior
titán
válasz
Pickle Rick #29237 üzenetére
S betű minek a vegyjele? Savanyúság
most nézem ez Tizsafüreden van.. itt fényképeztem a subarut
itt kajáltunk. ez a Fehér Amur vendéglő a háttérben a Tiszaparton
-
SipiBcs
őstag
Ide is bedobom.... akarok egy ilyet MW3-ra is!
Nesze neked 32 colon játszani!
-
@rglaaf
veterán
-
cashback
őstag
Nah bakker... már nem noob és low... L2P
Rá kellett keresnem neten hogy mi a makk ez, mert nem vágom...Hát tanulgatok akkor tovább...
(egyébként elkentem a száját aki ezt írta... nekem 21:4, neki 18:17
)
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #29224 üzenetére
Ebben maradhatunk.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #29222 üzenetére
Fogalmam sincs mennyiszer halt meg, csak szívtam kicsit a véred.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru #29221 üzenetére
Akkor lehet, hogy hazudtam ?
3x tutira én szedtem le. Tube, semtex B-nél, és jött fel C-hez, akkor skulóval is lekaptam, de nekem mégegy tube rémlik.
-
Mappa
addikt
kötekedés.hu
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #29217 üzenetére
Ennyiszer meghalt egyáltalán összesen?
-
Mappa
addikt
válasz
tupacamaru #29214 üzenetére
Helyes !!!
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #29214 üzenetére
Angel kitubolta.
-
Mappa
addikt
válasz
tupacamaru #29209 üzenetére
Azaz annak mekkora egy gusztustalan csalása van.... láthatatlan módot is használta?
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #29211 üzenetére
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #29209 üzenetére
Nagy köcsög volt az biztos, eleinte nem is használta, csak a felétől nyomta be és ha jól emlékszem 70 feletti órája van az utolsó két hétben... Nem tudom mit élvez ezen.
-
Winne
nagyúr
-
Mappa
addikt
ja jó volt így ketten is... .tetszett a DEM ahhoz képest hogy egyszer sem játszottam ezt a játéktípust
mondjuk ahogy írtam is "egyedül halál"
Az Overgrown map-en képet sajnos nem csináltam (ebbe is bele kell jönnöm
) de hatalmas poén volt ahogy rakod a bombát, a túl oldalon meg szembe feküdt veled az ellenség.... mind ezt én fedezés alatt néztem a lépcsőrül.... csak sajna fotózás helyett késelést nyomtam, így nincs fotó
#29206 Winne - ja igen Slayer 24/7 pajtás.... megkapta ami végül járt neki
"most már csak azért is maradunk"
-
Winne
nagyúr
válasz
v-paci #29205 üzenetére
Itt nem a skill volt a lényeg, hanem hogy osztottak mindig, hogy mekkora szarok vagyunk, mert párszor odasettenkedtünk mögéjük és elmetszettük a torkukat.
Ezek a vonalak kb 100-as pinget jelentenek, ami még dedikált szervereknél is gyakori és a scoreboardnál mindig leesik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Keveset használt Sennheiser IE 100 PRO
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB Kártyafüggetlen!
- Meta Quest 3 512GB BONTATLAN
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest