Hirdetés
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
válasz
tupacamaru #26291 üzenetére
Köcce a gamet
megvan végre kis magnum 1k kill
most rágyúrok a páwelowra -
Winne
nagyúr
Én is
én is.
-
Wans
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm a játékot, mindenkinek Jo8!
-
LamaCube
addikt
Köszöntem a játékot
Jó8 all!
-
Svájcinéger
őstag
-
Lankadatlan
tag
Köszöntem a mai játékot urak!
Jó8 mindenkinek!
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #26284 üzenetére
Ugye aki Slayer koncerten pogózik az nehezen jön játszani...
-
Svájcinéger
őstag
Jöhetne már valaki játszani, 2 napja nem lőttem. Csak nekem nem megy a TS ? Errort pofázik a fülembe a kellemes női hang.
-
Winne
nagyúr
válasz
Lankadatlan #26281 üzenetére
Valaki mindig van
-
Lankadatlan
tag
Én is köszönöm a tegnapi játékot!
Nagyon jó party volt!Ma este lesz valaki? -
LamaCube
addikt
Tupa
Szerintem ő az aki nem esik útba. Mondjuk azt se tudom hol lakik.
Sipi bácsi Békéscsabai, így ő van legközelebb, kb. 100 km. Így 3 an tudnánk menni, ha Sipi bácsi lejönne Szegedre meg Bizarre jönne. Úgy már elég jól jönne ki az anyagi vonzata, de ez függ még sok tényezőtől is. Szerintem ezeket a másik topicban beszéljük meg, mert a modiktól kikapunk.
-
LackoMester
addikt
Köszi a tegnapi játékot, meg, h. elviseltetek, tegnap rohadtul morci voltam, hamar elszakadt a cérna.
Ma este nemleszek, születésnapra vagyok hivatalos.
Lama igen, a benzin az elég húzós, ( legrosszabb esetben kikoplalom
, azért nem ) de nálam nemkérdés ha lesz valami összeröff. akkor ott kell lennem.
Az a érdekes a benzinárak alakulásában, h. mindig ráfogják valamire, háború Líbiába, sz@r a forint, euro, megdöglött a szaudi király kutyája, rossz idő van Szibériában stb, persze ezek mindig emelési tényezők. -
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #26274 üzenetére
Kár, hogy az a kis patkány lenyúlta a B2-esedet. Így jár aki a tetőn kempel.
-
Winne
nagyúr
Ne legyetek szerencsétlenek, megbeszélitek hol szeditek össze egymást és csókolom.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #26263 üzenetére
Remélem jobban van a kiscsalád már.
Winne Át kellene tanulmányozni azt a térképet még egyszer.
-
-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester #26265 üzenetére
Nekem se a távolság a gond, hanem a benzin ár és ennek következtében az anyagiak
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #26265 üzenetére
Azért lett a június tervezve.
-
LackoMester
addikt
Nekem a távolság nem gond, pity-pang bepattanok a kocsiba és megyek, de csak június végéig jó, utánna megyünk szülni.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #26263 üzenetére
Akkor a pogóból vedd ki a részed!
Jó szórakozást!
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #26261 üzenetére
Nem erre gondoltam...
-
Winne
nagyúr
Hatalmas érdeklődés volt, örülök...
A játékot köszönöm, ma se halt meg senki, csak ha már legalább annyi fém volt benne, mint maga az ember...
-
-
Winne
nagyúr
Urak!
Lassan közeledünk az időponthoz, így már elkezdhetnénk gondolkodni a részleteken a találkozóra. Elsőre körben a dátum amit ki kellene találnunk. A június 18-19 tűnik elsőre jó megoldásnak, arra már aki vizsgázik is kb tud végezni, aki dolgozik meg talán tud ennyivel előre tervezni. Ez természetesen szombat-vasárnap. A Sipi tud helyet ha jól emlékszem, akkor Badacsony környékén, akik egy helyről indulnak azok össze tudnak ülni egy autóba. Véleményeket várom.
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #26254 üzenetére
Nem azzal van a baj, hanem ez a win már 3 különböző alaplapot használt, ami nem feltétlenül egészséges.
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #26252 üzenetére
23:00:00
Mondtam, hogy vmi fail volt, az egész win összeszarta magát a végére.
-
tupacamaru
veterán
THX a gémet mindenkinek, mára ennyi.
-
BigStraw
senior tag
válasz
Andras6800 #26249 üzenetére
Töröld az egész steamet meg minden játékot ami abba van ! és rakd fel újra
-
Andras6800
senior tag
Sziasztok!
Kéne 1 kis help, ugyanis elakadtam a MW2 telepítésében. Felpakoltam a Steamet, ahogy kell, de mikor elkezdtem telepíteni a MW2-t, akkor jöttem rá, hogy nincs telepítési cél választási lehetőségem, hanem a steam mappába pakolja a játékot. Ezért megszakítottam a telepítést és újraraktam a Steamet egy másik partícióra. Azóta hiába próbálom felrakni a játékot, mindig az írja, hogy 0MB szabad hely van a gépen, és nem enged telepíteni.
Ez csak azért vicces, mert minden partíción van legalább 3 giga szabad hely, és a HL2-t simán elkezdi telepíteni. Valakinek van valami ötlete?
-
busman
veterán
Sok volt megint a csaló,de aprítottuk(tam) őket..
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #26242 üzenetére
Ez egy újfajta like?
-
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester #26241 üzenetére
+1
-
LackoMester
addikt
Köszönet a ma esti játékot.
-
SipiBcs
őstag
válasz
LamaCube #26238 üzenetére
Spec én nagyon kellemesen csalódtam benne és örülök, hogy hagytam magam rábeszélni. Azt mondták, hogy már az 1366 socket is meglepően jó volt. Ahogy elnézem ki mennyit szenved más gyártók lapjaival hidd el az AsRock igenis a toppon van.
Halkan megjegyzem voltam annyira elfogult, hogy ha fél évvel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy ezt leírom... akkor gondolkodás nélkül lehülyézem)
Ha valaki azt mondja, hogy AsRock tulaj leszek.... no azt meg lehet le is köpöm!
-
LamaCube
addikt
Köszi srácok a játékot
Szép lassan visszatérek
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #26230 üzenetére
Én is köszönöm, voltak jó meccsek.
-
tupacamaru
veterán
THX a mai gémet mindenkinek.
-
albert8
veterán
válasz
tupacamaru #26226 üzenetére
Kösz
jót daráltunknálam még régen cage match be ment a sentry
úgy lettek meg hozzá a csellendzsek -
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #26226 üzenetére
Nekem azt elég jól szokta bírni, attól még szerintem nem is fagyott ki.
Köszi a játékot, levezetésnek az utolsó tube party kellett azért.
-
tupacamaru
veterán
THX a gémet mindenkinek.
Kiderült hogy a RIOT a SentryGun-t sem bírja, legalább nem én voltam a host.
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #26223 üzenetére
Én kocsmáztam, most meg már nincs senki.
-
albert8
veterán
Kösz
kevesen voltunk de jól daráltunk azért -
tupacamaru
veterán
THX, a gémet.
Elég gyér volt a részvétel, de annál keményebb.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #26221 üzenetére
Mi mit érünk vele, hogy talpon vagyunk?
-
Svájcinéger
őstag
Egy puding sincs talpon a vidéken ?
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #26219 üzenetére
Énis! Meg a Sentryket!
-
tupacamaru
veterán
THX a gémet, pirítottunk rendesen.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #26217 üzenetére
Attól nem kell félned, mindenkinek megtalálja a veséjét, már kibontás után keresgéli a pácienseket.
-
Winne
nagyúr
Angel megjött az áru, köszi.
-
tupacamaru
veterán
THX a gémet, egész jó volt ma.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #26213 üzenetére
Azé' mondom.
Köszöntem a játékot.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #26211 üzenetére
Na de te hány éve voltál kisdobos?
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #26205 üzenetére
A kisdobos ahol tud segít.
Erről a segít szócskáról eszembe jutott egy vicc, amit leírok a másik totyikban. Előre elnézést kérek. -
albert8
veterán
Bakker most toltuk LArával
az utolsó meccset 158/091-ről hoztuk fel
nagyon nagy volt -
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #26206 üzenetére
Csak Rsuton meg nehéz összeszedni és magadat nem lebombázni.
-
tupacamaru
veterán
Ja, csak ha sikerül is behívni akkor elég sokszor el se talál senkit.
De van olyan is mint tegnap előtt hogy 5 embert lezúzott.
Többet kellene Rust-on menni mert ott kiírtana mindenkit.
Úgy is én szoktam a Host lenni, majd meghekkelem és csak a Rust-on megyünk folyamatosan.
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #26204 üzenetére
Biztosan Cold-Blooded-s volt a gyerek mert akit láttam azt kiszedtem, sokat segítettél mert még egy Stinger és vége a Shopperomnak.
Ja, ja elbújtam piszoksul, ott feküdtem a szikán, majdnem magamat is leszedtem. -
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #26202 üzenetére
Amúgy egy ott topogott körülötted stingerrel, miközben ültél a chopperban, de betakartam strikerral, ha nem gond. Bár úgy elbújtál, hogy én meg nem találtalak volna.
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #26200 üzenetére
dehogy adod fel! 5-7-9, meccsenként kettő, egyenként két ember átlagban.
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #26201 üzenetére
Igen, ott vagy Te is, köszi.
Bigstraw köszi
Tupa ne add fel.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #26194 üzenetére
Azért én is ott ficegek alul, hogy épp barrett-tal lyukat ütöttem valakire. Grat hozzá !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest