Hirdetés
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LinogeOW
aktív tag
Nekem most ilyen
-
zH.
senior tag
enyém. megnéztem az összes titlet ,de ez a 2 tetszik a legjobban.
-
eszaki0
aktív tag
válasz
Black Dragon #18092 üzenetére
Az emblémáknál van egy kis francia zászló na azt még érdekes volt össze hozni
-
Tom6
aktív tag
válasz
Black Dragon #18090 üzenetére
Én a 10pres alatt jó ha 2-3 kört SD-ztem, tegnap meg első meccsen összejött ez:
-
eszaki0
aktív tag
válasz
Black Dragon #18090 üzenetére
Tudom ,hogy vannak de nem jönnek sajna egyszerre
-
Winne
nagyúr
Emergencyvel a legkönnyebb, mert azon néha brutál sebességgel jönnek és az ellen kb mindig rámegy.
-
eszaki0
aktív tag
válasz
tupacamaru #18086 üzenetére
HaZsolt neked is itt van
Nehéz meg szerezni pont akkor legyen ott egy ellenség amikor jön egy csomagod és le üsse.
De végre tegnap össze jött -
Proky
senior tag
Köcsög Steam megint meghalt, hihetetlen...
-
F e Z o
veterán
válasz
Black Dragon #18078 üzenetére
Nagyon laggos a játék, plusz lobby-ba is alig tudtak csatlakozni hozzám, elég idegesitő.
Nálam rumblepad II-vel tuti jó, ennél már csak kormánnyal lenne jobb.
#18077 Mappa : Figyelj oda, milyen windows live ID-re regeled, ha magyarra, akkor bukhatod a multi részt, mint sokan mások és én is. Nézz be a DIRT 2 topikba előtte.
-
Tom6
aktív tag
Most toltam kb. 20 percet: 6 laggos host, 4 hackelt lobby, 150 ping, wtf van megint? Csak nekem sz*r? Pedig semmit se töltök
-
Mappa
addikt
válasz
Black Dragon #18076 üzenetére
dirt2-öt vettem még meg ..bárnem telepítettem idáig
lehet azt elkapkodtam
star wars force unl. na arra még befizetnék ...de most néztem ott is milyen tré gamek vannak a star wars kolleksőnben még 2D is van
dirt2 is valami 2 ezer HUF volt
-
Mappa
addikt
válasz
Black Dragon #18074 üzenetére
jaja most vannak ez a jóság napok július 4.ig
-
Mappa
addikt
válasz
Black Dragon #18072 üzenetére
vannak járművek is
cirka 1000 HUF-ot bőven megért egy real ölős game
-
Mappa
addikt
válasz
Black Dragon #18070 üzenetére
abszolút
első misszió alatt meghaltam vagy 6x-or (normal mod) ...nem sok mák van abban a játékban
k*** nehéz
-
Mappa
addikt
OFF : tegnap 6 órát toltam egyhúzamban Operation Flashpoint Dragon Rising-ot (tegnap megvettem) hát anyám az a game
..grafikátol elmarad a mw2-től nem sokkal így is szép ..de hogy full real az egész game egy kis ízelítő
+sniper videoON: aztán 1 órát visszaültem MW2ni ...hihiháháhá ...nem mondok semmit,de azért a MW2 még mindig best of nálam
-
Wans
aktív tag
Már kizártuk akit ki kellett, és mindenkit kidobunk aki vét az első számú szabály ellen ami így szól:
NE CSALJ!!!!
Sajnálom, és én kérek elnézést a többi tiszteségesen játszó csapattársam nevében is a történtekért. -
SipiBcs
őstag
válasz
Black Dragon #18064 üzenetére
Véleményem szerint lebukott, tudomásul vette.... és ha leszedte, akkor kilépett....
....... gondolom én... nem tudok csíterfejjel gondolkodni!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Lankadatlan #18060 üzenetére
Nem tudom ki beszelt, kesobb jutott eszembe mirol volt szo itt a forumon. Egyebkent shotolom.
Az a Dr. HAX meg... pahh... tenyleg tul sok cheater van mar fenn..
-
SipiBcs
őstag
válasz
Black Dragon #18061 üzenetére
Írták, hogy a srác már levette a klán tag-jét. Ez szerintem mindent elárul
-
menalcas
őstag
válasz
Black Dragon #18057 üzenetére
Hidd el, amit én adnék neki abból elég lenne egy is
-
Black Dragon
addikt
válasz
Lankadatlan #18060 üzenetére
Akkor b@sszátok ki sikolyt azt vége ennek a hacacárénak.
-
Mrdevil
addikt
BC2-ben is volt hasonló dolog nálunk,ott a JCSR klán egyik tagja egy "samuraihax" (még a neve is gyanús) nevű kollega csalt,még hozzá nem is kicsit.(azóta már kapott bant,kötelet mindent)Pedig a JCSR nem rossz társaság sőt jól nyomják,ők is elnézést kértek mindenkitől,de hirtelen kellett ember és az egyik mint látjuk kakukk tojás volt.Sajna néha becsúszik egy ilyen mindenhol.
Oda kell azért figyelni kiket vesz be az ember,már ha tényleg csaló volt. -
menalcas
őstag
válasz
Black Dragon #18045 üzenetére
Azt a büdös jó........, nagyon komoly.
Azért az illetőt megjutalmaznám egy real heccsáttal -
wwenigma
Jómunkásember
Az egy dolog, de azert JOL kerdezd vegig a klant. Ma délelött egy Dr. Hax nevu kollega aimolt ezerrel, s ti is fennvoltatok. (oda dobott be a IWNET) Egyik klantarsad benyomott egy ilyet csapatvonalba: "Ezt nem hiszem el, mindjart bekapcsolom az aimot". 3 vagy 4 klanjelzeses emberke volt fenn.
Más: Talalkoztam ma egy Drago nevezetu emberkevel, nos, khhm... Jo volt. (killcamok egyertelmu) Kileptem aztan megint bedobott hozzajuk. Kicsit osztottam elotte. Gondolom kiprobalta aimbot nelkul.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Lankadatlan #18047 üzenetére
Azért exkluzálnotok nem kell magatokat. Ha egy klán 8-10 fős óhatatlan, hogy egy egy tag ne nyúljon tiltott eszközökhöz, mert Ő akar a legjobb lenni. Sajnos a kipróbált.... öreg játékosokkal is láttam/hallottam hasonló szituációt. Attól még a klánotok megbecsülésnek örvend, mint a mellékelt ábra mutatja.
Levette a tag-et, tudta, hogy bebukott. Ha Ő nem teszi, ti rakjátok ki... bummm... vége...
(bár tudom, hogy akivel nap, mint nap együtt nyomod.... ts... klánélet... nehezen elfogadható) -
LinogeOW
aktív tag
Mostanában MINTHA kevesebb cheater lenne, de a jós szóljon belőlem
Le is kopogom.
-
@rglaaf
veterán
Ezért nem kell privátot játszani magyarokkal, előbb vagy utóbb ugy is valakinek elborul az agya egy furcsa szituációban és aztán megy a csalózás és a gyanusitgatás
-
Valek81
csendes tag
Mikor felmerült bennünk a csalás lehetősége, Agatonnak írtam egy üzenetet, hogy nem lehetséges-e, hogy csal, vagy csalnak. Ő kizártnak tartotta. Aztán Sikoly meglőtte utolsóként Neverdie-t csipával (ugye mivel uccsó frag ezért van killcam). Agaton bocsánatot kért, és azt írta, hogy ezt nem gondolta volna (rohadt egyértelmű volt a dolog.) A BHG klánjelzést levette a steam ill. a játékneve elől. Azt hiszem ez mindent elárul. Félreértés ne essék én nem a klánt minősítem. Én biztos vagyok benne, hogy emiatt mi még fogunk játszani egykét public szerón vállt-vállnak vetve. De nem hiszem, hogy egy baráti war visszavágónak így kellett volna lezajlani.
-
Black Dragon
addikt
Ez a BHG klán a világ egyik legjobb klánja, hogy ekkora ügyet kell belőle csinálni?
Nem a cb n vagytok omg.
Ha csalt csalt, ha nem nem. Visszafordítani már nem lehet bármi is történt. Tartsatok belső vizsgálatot azt kész.
-
Lankadatlan
tag
Sziasztok!
Nekem is hozzá kell szólnom a dologhoz, mint BHG tag!
Én a tegnapi nap folyamán nem voltam jelen ezen az említett meccsen, de szégyen-gyalázatnak tartom, hogy magyarok ráadásul a saját klán és csapattársaim ilyet tegyenek!!
Ez botrány kérem!Tegnap majd 3 órán keresztül játszottam vállt vállnak vetve BHG Poptonikkal BHG Nyagammal és Enemy Prokyval és Enemy Valekkal minden probléma és csalást nem tapasztalva!
Azt tudni kell, hogy a BHG felelősséget nem válalhat egy ember ügyében, de ez másképpen történt itt egy mocskos dolog történt, (amit én legalábbis a magam részéről) rendkívülien elítélek mert én is utálom a csalókat!
Sajnálom, hogy megtörtént és magam részéről elnézést kérek Enemy-éktől ebben a dologban!!
Sajnálom....
-
zH.
senior tag
válasz
Black Dragon #18045 üzenetére
-
Black Dragon
addikt
Itt a kép.LOL!
-
Wans
aktív tag
Írnom kell feltétlenül az ügyben, de hozzáteszem nem tudok 3 hete érdemben a csoport életében aktívan részt venni, mert meghalt a videokártyám. Csak 2d-ben üzemel.
Sikollyal sokszor toltam együtt, nem vettem észre, hogy bármikor is csalna.
Aga is és a fiam is legtöbbször lejátszotta. De soha nem csalt.
Prokyt sokkal korábbról ismerem. Nincs okom kételkedni a szavaiban. Sikolyról képtelen vagyok elhinni, hogy rosszat tenne. Mindíg fellépett a csalás ellen.
Mindenképp utána járok mi történt tegnap. Az biztos, amíg a BHG létezik és én a vezetője vagyok csaló egy percig sem lesz tag.
Agaton ott volt, még ma elbeszélgetek vele. De ha nem erősíti meg a feltételezést, sőt ha ellene szól akkor akkor neki kell hinnem, és visszautasítok minden alaptalan vádaskodást, hitelrontást.pl az említett pályán az "A" lerakóhoz közeli hídon akár oda-vissza én is gyakran lövöm vakon a fal kerítést közvetlan az átjáró mellett, mert oda campel be mindíg valaki. De számtalan ilyen hely van.
Pl cod1 ben jellemző volt anno az un. "spot nade"-zés ami egy bizonyos helyről bemért adott camphelyre,útvonalra vakon dobott gránátot jelentette. Én kb 50-80 ilyen módot ismertem. Most minden killre azt írták volna, hogy csitter?
A hc módot amúgy baráti meccseken sem szeretem. Jobb tisztán látni. Üdv. Old Wans -
Black Dragon
addikt
Nah most voltam Ground War on, és a csávó specben volt és közben késelt mindenkit és a centryt is lerakott a pálya aljára és onnan lőtt le mindenkit.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Gál István #18041 üzenetére
Azokkal már énis találkoztam, de csúnyűn kikaptak tőlünk, meg néha tőlem is, mert 1-2 menetben mindet lehoztam.
Nem olyan jók.
-
Gál István
senior tag
A BHG-val én is összefutottam, sd-n szétszedtek minket.
Szerk, annyira nem is, asszem 2:1
-
Valek81
csendes tag
Mielőtt killcamből kiderült fixen a wh, már előtte láttuk a turpisságot, mivel másik klántárs szemszögéből nézve példa volt rá, hogy ugye Rundown-on támadó oldalról indulva a jobb oldali híd előtt balról található lemezépület mögött volt Jose, és úgy átlőtték mindkét falát csipával mint a szart, holott se UAV, se ellenfél nem látta, hogy onnét közelít. Aztán ugye amikor kiderült hogy whznak, szólok nekik, hogy azért ezt baráti meccsen nem kellett volna, gyakorlatilag a "Ti is csaltok" gyerekes választ kaptam.
Meccs közben meg chatbe ment a camper gay szöveg, főleg Bencétől. Szóval azt hiszem, a BHG sikeres klántársakra tett szert. -
Proky
senior tag
válasz
F e Z o #18037 üzenetére
Nem tudom mennyi idős
Elrontotta persze, az egy dolog hogy csalt, de mivel ez nem public sima szóló parti volt ahol egyedül csalt, így a saját társainak nevét is bemocskolta. Azóta privát profilt állított be, változtatgatja a nevét, de a Steam azonosító oldalának nevét (http://steamcommunity.com/id/sikoly) nem tudja megváltoztatni. Ezzel a normális tisztességes társai nevét is helyrerakta, az én társaim véleményét nem is mondom, (ugyanis mivel SD-ről van szó elméletileg láthatták Ők is haláluk után hogy mit művel a társuk, mégsem szóltak, tettek ellene semmit), Wans/Agathonban én személy szerint továbbra is megbízom (Wans ugye nem is volt ott, Agát pedig tartom annyira tisztességesnek) hogy szólt volna ha tud erről
-
F e Z o
veterán
Ha már egy barátságos party-n is ilyen előfordul. Egyszerűen nem értem meg az ilyen embereket, épp ez lenne a lényeg, hogy megbeszélt szabályok közt (no rpg, gl) kiderüljön ki a jobb. Nem hogy örülne, hogy nem repkednek a hurkák a mapon. Ezzel elrontotta a ti játékkedveteket, de sztem a saját csapatáét is.
Hány éves lehet egyébként? -
Thome
veterán
válasz
noobsaibot #18030 üzenetére
Hümmhümm? LINK
-
SzlobiG
félisten
Ma kicsit játszadoztam a gémmel, most is mondom megyek egy ground war-t bedob CTF érdekes mondom nem is lehetne ilyen, leave majd reconnet bedob SD-re úgy hogy a playerek ugrálnak összevissza. WTF?
Ez a gém már ennyire szar lett?
Amikor még játszottam vele aktívabban akkor még csak az aim ment, de már ez is kész vicc amit művelnek a fejlesztők, hogy engedik ezt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Az összes codban Csupasz_Pisztoly néven tolom.
-
tupacamaru
veterán
THX, mindenkinek a segítséget.
Meg van a Head's Up!
-
Proky
senior tag
Ma játszottunk egy barátságos HC SD partit Enemy vs BHG. A második körben sajnos érdeles dolog történt, vezettünk amikor is Sikoly nevű ismerős játékost elmondása szerint steam hibával kidobta a játékból.
Visszatérése után feltűnően jobban játszott, két megkérdőjelezhető killje után mindenki takarásban maradt fal mögött a kezdőn (Rundown pálya) tőlünk. Első körben Krampit nyomta le falon keresztül, majd Nevert utolsóként. Never maradt egy helyben, UAV nem volt, Sikoly csapattársai közül sem vehették észre, mégis pompás lövéssel falon át elsőre le lett nyomva, egy nem szokványos camper helyen.
Egy barátságos partiban, ami pont azért lett megszervezve Wans-el, illetve Agathonnal az elején, hogy adott két csapat akik játszhatnának GL, RPG nélkül is egy csak magyarokból álló lag és CSALÓ mentes partit. Erre jön egy ILYEN Sikoly Gratulálok, valóban szükséges volt gyakorlatilag majd barátok közt, akik közel naponta játszanak együtt, benyomni a wh-t, illetve lejáratni a csapattársait is.
Természetesen hiába írod át a neved másra Sikoly (most 22.44-kor pld HITLER VOLL FUHRER -re) akkor is tudni fogjuk hogy egy jellemtelen, saját játékostársaidat (itt ellenkező oldalon álltunk, de azért már nem keveset játszottunk egymás mellett is) átverő CSALÓ vagy.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
most hogy mindeki segit altereseknek, valaki segitene hogy csináljak 18 fös szerot?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tupacamaru #18024 üzenetére
Töltsd le az alter oldaláról ezt: AlterIW Hosting Aid v2.2 - Now with GUI!
Ez a legegyszerűbb. Ini fájlba beadod a játék helyét, aztán indítva a gamét alt+0 hogy host legyél, alt+4 -re kitesz a winbe, megnyomod a refresh list gombot, látod a playereket, az előttük lévő számot beírod a mezőbe, és megnyomod a megfelelő kick indok gombot, a kolléga már repül is. Léphetsz vissza a játékba. -
Anubiss
tag
válasz
www.mw2admin.tk
Itt van egy kis program (teljesen ingyenes). Figyelmeztet is téged, ha te vagy a host és a játékmenet közben tudsz különféle parancsokat adni. Pl.: kick, játékmód váltás, térkép váltás, map újraindítás, játékbeli konzol. Minden a numpadról megy. Hasznos, főleg ha egy csomó hülye van fent.
-
noobsaibot
tag
válasz
alt+tab után konzolba kell írni: status utána látod a playerek kliensszámát ill nevét,majd jöhetnek a parancsok:
kick név
clientkick kliensszám
tempbanuser név
tembanclient kliensszám
Csak tempban elérhető egyenlőre.
Névnél színkód is kell! -
noobsaibot
tag
válasz
Black Dragon #18021 üzenetére
De jól ám!Hiányzott róla a fólia!
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Jó, nem szóltam
-
tupacamaru
veterán
Alter alatt hogy lehet kick-elni vagy ban-olni ha én vagyok a host?? Elég sok a csaló köcsög.
-
F e Z o
veterán
válasz
Black Dragon #18022 üzenetére
40-el
elég sorozatgyilkosnak tűnsz.
-
zH.
senior tag
válasz
Black Dragon #18019 üzenetére
ottvan a blokkon ,hogy csökkentett ár.
-
harry3
őstag
válasz
Black Dragon #18017 üzenetére
Nemrég néztem 9999FT volt.
Miért csökkentett ár? Sérült csomagolás? -
-
harry3
őstag
válasz
noobsaibot #18007 üzenetére
Hogyhogy csak 5000Ft?
-
Thome
veterán
válasz
noobsaibot #18008 üzenetére
Akkor már csak az a kérdésem van, hogy hogyan lehet közös lobbiba kerülni, ahonnét kereshetünk játékot? (Steames berkeken belül az "Invite" gombra célzok, alterIWNetes megoldással.)
Pü-ben válaszolj, kérlek!
-
noobsaibot
tag
válasz
Neil Watts #18011 üzenetére
[HUN]noobsaibot......továbbiak privibe,ne itt off-oljunk!
-
válasz
noobsaibot #18010 üzenetére
Az alteres nickedre gondoltam.
-
noobsaibot
tag
válasz
Neil Watts #18009 üzenetére
x-fire:noobsaibot10,de nekem nem látja az xfire valamiért a gamet!
-
válasz
noobsaibot #18008 üzenetére
Akkor add meg a nicked, es felveszlek Xfire-n
!
Mas valaki is jon? -
Thome
veterán
Valaki egy kis alteriwnet marhulás cheaterek nélkül? Steames origi verziót messze kerülöm...
-
Black Dragon
addikt
válasz
noobsaibot #18003 üzenetére
Jah, én nem a host tools ra gondoltam, hanem az AlterIW re. Lehet ma este rászánom magam, hogy kipróbáljam.
Ez a host tool pedig egyfajta cheat, ami csak alteren műxik.
-
dokee78
félisten
Rég nem nézett be ide Moderátor.
-
noobsaibot
tag
válasz
Black Dragon #18002 üzenetére
De csak alteren műxik!Sima iwneten ki ne próbáld,mert a VAC szerintem cheat-nek fogja látni,mivel memoba töltődő progi,ami a játék futását módosítja!
-
Black Dragon
addikt
válasz
noobsaibot #18001 üzenetére
Majd este kipróbálom, bár nekem ez is megfelel.
-
noobsaibot
tag
válasz
Black Dragon #17999 üzenetére
Nem hirdetés!És nem a warezt hírdetem,nekem eredeti van,csak aki megunta a steam baromságait,alacsony pinget akar és teljes kontrolt a csalók felett az tegyen 1 próbát,megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple TV eladó
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest