- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
MINDENKINEK
épp ez a gondTÚL KELL ÉLNI!
nem kell killcamba nézelődni
az mutatja meg igazán a skillt amikor sd megy
ha végigtolod, az a jó és annál nagyobb adrenalin bomba nincs
sajnállak titeket ezért, hogy ilyet még nem éltetek át
pedig még régen haverokkal olyan SD-ket toltunk hogy csak na -
Winne
nagyúr
-
Csuty94
tag
-
boogie84
veterán
Az ilyeneket meg kell tréfálni pajzzsal és flash gránáttal. Na meg ha párban mentek akkor egyik megy ellöl csalinak + pajzs, mögötte lévő lelövi a kis taknyot.
Mi ezt szoktuk csinálni, vagy megpróbáljuk tk-ra kényszeríteni amíg le nem lépünk.Volt h pajzzsal beszorítottam egy sarokba a Terminal pályán a mozgólépcső mellé.
Morci is lett. -
cashback
őstag
Amint a steam-be be van aktiválva már nem kéri többször a cd kulcsot.
Szóval valahogy így néz ki a folyamat:
Feltelepíted magadnak... saját steam használat. Játszol online.
Feltelepíti haver is... az én steam-emmel lép be először... viszont hogy elkerülendő legyen a gubanc így offline kapcsolódást kell nála berakni. Szóval ő is az én steam felhasználómmal lép be, de nem csatlakozik online-ra.Ez olyan mintha otthon te játszanál a saját játékoddal az asztali gépeden és a laptopodon.
Vagy játszol otthonin és a kollégiumi gépeden... vagy tökmindegy.
Nem géphez van kötve... felhasználóhoz.Csúnya lenne ha lecserélném a gépet és dobhatnám ki a játékot, mert csak a régin működik.
Winne Igen. Viszont ha már "aktiválva" van valahol... illetve steam-vel mind két helyen beléptél már egyszer... akkor offline módban, internet nélkül is használható a játék. Nem a multi része... csak a sima single.
Egyébként próbáljátok ki... kilépsz steam-ből... kihúzod a netet... elindítod a steam-et... játszol. Próbáltam előbb. Elindul gond nélkül.
-
cashback
őstag
Az én dobozomra csak annyi van írva hogy az aktiváláshoz és MP-hez internet kell.
Viszont ha ez megvolt akkor a steam már offline is belép... szóval nem kell neki állandó net kapcsolat.De mindjárt bontom a netet....
)
Offline módban is indul... úgy csinál mint aki bejelentkezik, de net negatív állapotban is indul az SP... szóval.
-
BandiHUN
veterán
hát ja,annó ezért hagytam abba.bár mintha annyi csaló azért nem lenne,de hc-n szerintem eléggé nyomják a wh-t minimum,vannak olyan killek,hogy les az ember,simán ellövik fekve a bozótosban kemp közben,bevetve az összes álcát,amit lehet,meg ilyen "már várnak a sarkon"...pedig ugye az ember használja a nyuszimamuszt
szóval meg nem hallhatják.De hát legyen meg az örömük.
A killstreak-halmozás megintcsak visszaüt,lennének olyan jó kis körök,ha nem lenne 1-2 perc után mindenféle sz@rral folyton teli a levegő meg a föld,ez a BO-ban sokkal jobb,ott legalább meg kell küzdeni mindenért,itt meg a jó kemper simán lehozza a nuke-ig a jó kombóval,régen a nuke sem tartozott ennyire a tömegcucc közé,mintha már mindenki csak az ehhez kellőket tenné be,bezzeg egy qva radar nincs senkinél pl.hc-n...nem baj,azért tegnap haragudtak rám,mert ellőttem 2 EMP-t is(1 lopott+1 saját),heli+repülőgépeső az égbőldirekt megvártam,mire helije és ac130-a lett valakinek
visongtak az ovisok a mikrofonba...
-
Svájcinéger
őstag
Nekem még mindig a COD2 a szívem csücske. Annál jobb COD számomra elképzelhetetlen ! Sokat multiztam a 4-gyel, és az MW2-vel is, de számomra az az etalon. Tube, killstreak, perkek és társaik nélkül. Milyen jó is volt az. Extreme mod és eszméletlen massacre. Kis pályák, sok ember és nagy gyilkolászás.
Egy granyó 5 kill.
-
Winne
nagyúr
Most inkább pont az látszik, hogy kicsit megtorpant szerencsére ez a nagy játékigény kergető hajsza, de lehet csak én érzem így. A mai játékok már nem is adnak annyit élményben, mint anno a sokkal gagyibbak, mert vagy túlbonyolítják már, vagy egyszerűen csak nincs meg az újdonság varázsa. Én valamelyik nap 4 olyan játékot próbáltam ki, amiket vártam valamilyen szinten és kukáztam is ki mindet utána...
MW3 meg sokak szerint MW2 DLC-nek látszik, de ne felejtsük el, hogy az MW2 mennyire rendben volt már mozgásra, grafikára, effektekre és így tovább ezért nem is kellene keresni benne a külső eltéréseket. Ha te vagy a fejlesztő és egy jó alapokon nyugvó játékod van, akkor nem azt bolygatod, ami már jó, hanem megpróbálsz újdonságokat belevinni, új fegyverek, játékmódok, helyszínek, küldetések és még lehetne pár dolgot felsorolni és megpróbálod orvosolni azon dolgokat, amik viszont nem jöttek be a célközönségnek az előzőben. Gondolok itt a béna és "furcsa" sebzésű fegyverekre, a host rendszer hibáira, a bugokra, és egyszerűen az official fórumokon fellelhető leggyakoribb problémákra.
Lényeg a lényeg, az új játéknak új hibái lesznek, de legalább lesz miről beszélni.
-
LackoMester
addikt
-
Winne
nagyúr
Eladni semmi értelme nem lenne, ne is gondolkodj rajta. Mindig van, amit megununk és van, ami az újdonság erejével hat. A konzol szerintem fos, de ízlések és pofonok. Amikor indul az MW3 mizéria, addigra gyepáld ki azt teljesen és térj vissza, egy mikrofonra meg összedobunk neked...
-
Winne
nagyúr
Az a baj vele pont, hogy ahány szerver lesz, annyi hülye szabály. Ha nem ismernek és jól lősz, akkor kidobnak. Ha sokszor kidobnak, akkor megelégeled és nem fogod élvezni. Gondolj csak bele, hogy a chopper előtt egy killel, vagy chopper alatt fogja magát az admin és csalót kiált, majd kidob. Nem leszel ideges? Saját szerveren meg rajtunk kívül nem sokan lennének egy idő után valószínűleg, csak mi egymás ellen, amit meg sokan nem szeretnek itt.
Jó volt ez az MW2-es rendszer, nem volt sok nullskilled cfghuszár, hülye kitalált szabályok, tiltások, sok Blood Stevie admin. Ha van eszük, akkor nem engedik cfgzni a játékot és a szervereket és akkor még menthető, lobbys keresés kellene random dedikált szerverre...
-
tupacamaru
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Elden Ring
- Gmail
- AliExpress tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Megújult a PROHARDVER!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest