Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csuty94
tag
G18-al hogy álltok?

-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Azon röhögtünk mi si tegnap amikor újranéztük.

-
Mappa
addikt
válasz
Csuty94
üzenetére
ühüm
Mappa = NME ...nem vagyok meg Steamen? milyen néven tombolsz? szoktál az este a brigáddal játszani? .... mindjárt kapcsolok vallató lámpát is ennyi kérdéshez 
videót fraps-el csináltam, viszont ha nem veszek hangot akkor tudok normálisan rögzíteni, ha nyomok hozzá hangot is akkor darabos lesz a játék

-
Csuty94
tag
most jöttem MW2-ből és kész a G18-hoz az összes tartozék csak a headshot-okat kell megcsinálni

-
@rglaaf
veterán

-
v-paci
aktív tag
Nekem bejött a tegnapi, főleg, hogy a pajzsos dom meccset végig röhögtük, és nem a "persze", "ezt már megint hogy csinálta" és a szokásos benyögések mentek. Szerintem roppant szórakoztató volt

-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Néma gyereknek az anyja se érti a szavát.

Akármekkora idiótának nézel, hogy nem értem meg, privát meccseket nem szereted ezt értem, de hogy miért azt még mindig nem
Lehet normálisan tolni privát meccset is és nincs benne az, mint előtte mapon volt, hogy idegenek is voltak az ellenben és ment a "hú mekkora lagg, wh, csaló stb."A 4-5 emberes döntés az kicsit erős, de ha te úgy érezted, akkor nem vitatkozom

-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
MW3-ban mi lesz?

-
-
Winne
nagyúr
Megpróbálom majd akkor fmj-vel is, bár simán is nehezen ölök vele messzire, akkor falon keresztül meg biztos esélytelen.

-
LamaCube
addikt
Riot-os meccs alatt 1 embléma és egy title beugrott.

Én sem értem a kilépés okát. Mindenkitől meg lett kérdezve mi legyen, milyen fegyó, milyen mód. Na mindegy nem vagyunk egyformák.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
SPAS noob voltam.
Tényleg vicces. 
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Tegnap nyomattam miután elmentetek, csak azzal mentem, elég jól adja.

-
Svájcinéger
őstag
Hát Close is hamar lépett. Jó móka volt, nekem bejött. Én alapból is sokat shotizok, a pajzsos mókában viszont nagyon gyenge voltam. Látszik még sohasem használtam.
-
Winne
nagyúr
Ami az egészben a vicc, hogy kilépett, mert megelégelte a spasos mókát és vége is lett.
Nem kell ilyenkor csak így eltűnni bafki. 
Így kell pajzsozva eredményesnek lenni, különórákat adok 2e ft-ért.

-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Kiléptél? Mikor? Miért?
Egyszer kiléptél azt tudom, mert nagy volt a lagg, de utána amíg én ott voltam szerintem te is 
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
de észrevettük, én vettem észre...

-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére

-
LamaCube
addikt
Ezek a privát meccsek állatok voltak

-
Lankadatlan
tag
Köszöntem a díszes társaságnap a "komoly" játékot!!

-
LamaCube
addikt
GL ügyben tiszta a lelkiismeretem és más ügyben is
Egyébként, ha gl-t toltam volna, akkor se lenne lelkiismeret furdalásom
Abban az esetben, ha szervert bérlünk ki kell kötni pár szabályt. A fizető többség dönt, hogy mik lesznek ezek a szabályok. Egyébként egyedül a gl, amit sokan nem szeretnek, így valszeg ebben egyet fogunk érteni. 
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Ráhibáztál.

-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Lehet....

-
Svájcinéger
őstag
Persze. Mert gondolom közben csokit majszoltál ismét, ez örömmel töltött el, és csak termelődött, termelődött az endorfin
vagy Te is trombitáltál.VAN der BOSS: anno én is csak röhögtem, főleg ha haver lőtt le, de most valahogy komolyabban veszem az egészet, annak ellenére, hogy tudom csak játék. Lehet, hogy a klimax ?

-
@rglaaf
veterán
válasz
Svájcinéger
üzenetére
én nem tudom engem nem érdekel hogy ki vagy kik ellen játszok, inkább röhögök ha lel ő valaki nem kell ezt olyan komolyan venni szerintem,ha valaki nem bírja az igy járt mw3 még rosszabb lesz neki
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Nekem teljesen jó hangulatom volt, mindamellett, hogy alig bírtam embert ölni.

-
busman
veterán
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Ő már csak ilyen, Low tuber monkey...

-
busman
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Pont ezért szoktunk GL noobozni,kiszórni embereket,közben ugyanez jött tőlünk is...

És nem kell a duma,hogy a másik kezdte.... ez lowság
Jah,akinek nem inge ,ne vegye magára...
-
LackoMester
addikt
Winne
Igazad van nem lesz probléma, a szeróval.
A legnagyobb problémát a GL okozza, ki lesz tiltva a szerverről, és ennyi.
Busman
egyébként, ha nem ismerném a Wans-t így elsőre én is azt mondanám, h. csal, persze OKé, h. nem.
-
Polllen
félisten
válasz
tupacamaru
üzenetére
Mi azt beszéltük haverokkal, h kéne saját szerver, mert ez így nem állapot...
Magyar cod4 szerót úgy kell vadászni, h az egész csapat jön, mert valaki tuti kapott egy ban-t valahol. 
De még így is azt mondom, inkább ez, mint a saját hostolás.
-
Csuty94
tag
válasz
Lankadatlan
üzenetére
gyalog voltál vagy biciklivel, motorral?
-
Csuty94
tag
válasz
Lankadatlan
üzenetére
és mi történt hogy az autóval szemben fitogtattad erőd?

-
LamaCube
addikt
Köcce a játékot!
3 nap kihagyás után nem hittem, hogy ilyen "élményekben" lesz részem
A wh gyanúsítás mindig megtisztelő számomra, főleg ha egy csapattárstól kapom meg ezt a titulust
-
Winne
nagyúr
válasz
Lankadatlan
üzenetére
Ide vele privátban, én lemaradtam.

-
Csuty94
tag
válasz
Lankadatlan
üzenetére
lenyomtak?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Lankadatlan
üzenetére
Nah mi történt?

-
Polllen
félisten
válasz
stupid user
üzenetére
Egyik haveromnak rendszeresen ezt csinálja, ha dvd-ről akarja telepíteni... Nála sem jöttünk rá, hogy miért akarja letölteni az egész játékot, ha ott van a lemez az olvasóban.
-
Winne
nagyúr
válasz
stupid user
üzenetére
Frissíti magát, vagy áthelyezted máshova véletlenül. Engedd végig és jó lesz.
-
stupid user
tag
Sziasztok
technikai jellegű kérdésem volna:
mi a f...omnak kezdte el letölteni a steam a Modern Warfare II-t a netről, amikor telepítve van a játék, rendszeresen játszom vele és normálisan működik?
Leszedett eddig 8,7Gbytot a 11,6-ból. Mi lesz amikor elkészül, újratelepíti? Minden indulásnál folytatja és csak szünetelteni tudom. Volt már valakinek ilyen?
előre is kösz
-
Csuty94
tag
-
Mappa
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
Jaja a szemétládája.... nekem mind a kettő új volt: falon átlő - mit falon? a hegyen basszus
meg láthatatlanba hátba késel azt nem is láttuk
ezért kezdtem el flash granyot dobálgatni... arra belassult meg bevakult a szemét.... de csak abból tudtam hogy a célkereszt X-re váltott meg az a recsegő hang hogy találat ....na akkor AA12 vel kicsit tisztítottam 1x tudtam megölni... akkor durrant el az agya azt nyomta el a nukot.... 6 kört nyomott el kb. 5 perc alatt ebből 4 nuke... a többit falon keresztül ....ocsmány módon
de ilyen 10mp alatt összeszedett 30 fraget... már kezdésnél amikor számolt vissza 5mp től akkor kilött minket respawn azt meg is haltál.tupacamaru - az alatt az 5-10 perc alatt vártam,hogy kiírja a akikkel játszottam, de ez is milyen meglepő, hogy pont az ő profilját nem dobta ki
így nem 
Winne - lehet hogy nem 4 db hanem tényleg a 4-es gomb ..ettől függetlenül 4 db elnyomott
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mappa = NME ...nem vagyok meg Steamen? milyen néven tombolsz? szoktál az este a brigáddal játszani? .... mindjárt kapcsolok vallató lámpát is ennyi kérdéshez 

De leírom úgy hogy TE is megértsd, a tegnapi volt az utolsó privát meccs az elkövetkezendő 10 évre!