Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Hello!
Lenne egy kis gondom az MW2-vel.
Korábban fel volt telepítve már nekem még amikor megjelent és tavaly novemberig tökéletesen működött is, de újra kellett tennem a win-7et egy vírus miatt és így november óta nem indul el a multi, próbáltam steam-ról és DVD-ről telepíteni de sehogy se lett jó. A single elindul a multi csak fekete képernyőt dob, néha néha kiírja, hogy safe módból indítsa-e, de igen-nem között semmi különbség.
Még próbáltam egy olyat is, hogy steam MW2 multi-> tulajdonságok-> helyi fájlok:
- játékfájlok épségének ellenőrzése
- fájlok töredezettségmentesítése
- többször letöröltem steamból és újra felraktam, de semmi.
Fekete kép, kis ideig nyíl, de az is eltűnik, nem tölt a vinyó se és csak feladatkezelőből lehet bezárni.
VAC állapot: Jó hírben állva tehát ez se lehet baj. Illetve még annyi, hogy E:/ meghajtóra van telepítve ami a rendszer vinyó másik partíciója.
Köszi. -
Trevi
tag
Sziasztok újra itt nem működik a cod mw2 multija!Offline módban indul el és csak a single indul! Haverok offline-ba vannak! Másnál is ugyan ez?
(OFF a hardverapró elég buggos mostanában se venni se eladni nem lehet!) -
gyerpi
aktív tag
Sziasztok !
december 31-én frissített a steam vagy a játék nem tudom, de azóta nem enged fel és ezt írja ki :
patch_code pre_gfx_mp.ff is different from the server
ez mie ez
köszike -
Trevi
tag
válasz
tupacamaru #29588 üzenetére
Sikerült! Újra van radarom
Kép Hálás köszönet érte meg úsztam hogy letöröljem a gépről! Köszöntem
-
Trevi
tag
válasz
tupacamaru #29586 üzenetére
Elérési útvonal nem ez?
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players\config_mp.cfg -
Trevi
tag
válasz
tupacamaru #29584 üzenetére
Már próbáltam de úgy se lett jó most töröljem le a gépröl aztán tölcsem le a steamröl?Nagyon sok idő és újra belép arra a szerverre most játszam ezt......
-
Trevi
tag
Hali tudna nekem segíteni valaki? Hogyan tudom vissza állítani a játékban a radart?Belépet egy hacker szerverre és amikor kiléptem eltűnt a radar nem jelez semmit!
Kép -
kissz84
tag
-
@rglaaf
veterán
kis nosztalgia elfogott du nyomtam pár kört hát igaz alig indult el de nagyságrendekkel jobb mint mw3 jobbak a mapok a fegyverek szóval minden, elég lett volna ha az mw3-t ki se adják hanem egy giga dlc-ben kinyomják mw2-höz
-
chungee
addikt
Hellósztok!
Hol találom a config_mp-t
Újrarakom a steam-et és nem akarok újból belőni.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #29576 üzenetére
Van, de nam azért nincs fent.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #29576 üzenetére
Like!
-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru #29574 üzenetére
Kéne venni egy rendes gépet, hogy legyen rajta elég helyed !
-
Rusher
őstag
válasz
Svájcinéger #29572 üzenetére
Már ideje lenne Én jövök
Tupa Tessék feltenni akkor
-
tupacamaru
veterán
válasz
Nincs fent.
-
albert8
veterán
válasz
NEm lenne rossz
-
Svájcinéger
őstag
Nem tom kinek hogy alakul a karácsony - nekem 24-e nem nagyon jó - de valamelyik nap tolhatnánk nosztalgiából egy kis MW2-őt.
-
kissz84
tag
-
chungee
addikt
Upsz téves
-
icons
addikt
Üdv!
Lenne egy kis lagg problémám a játékkak. Időnként (=minden 5percben) kb fél percnyire felugrik a pingem 999re. Ha várok, visszamegy.
A gépen semmi változtatás nem történt, próbáltam úgy hogy kilőttem az AVGt, és minden más nem szükséges futó processt, úgyis csinálta. Újratettem, úgyis.Régen tökéletesen működött, 1-1,5 hónapja kezdte el ezt csinálni. Valakinek van valami tippje?
Ui.: semmi más process sem ment, mint írtam, tehát böngésző sem. Másik gép nem volt a routerre kötve, illetve másik játéknál nem csinálja ezt.
süti: Én még arra tippelnék, hogy hibás a RAM, próbálj ram tesztet. Egy olyan rekesszel lehet probléma, amibe csak akkor ír, hogyha megtöltöd az egészet (sajnos nem ismerem a RAMok pontos felépítését, úgyhogy lehet, hogy hülyeség, de próbáld ki
). Máskor azért nem jön elő, mert nem telíti meg. Attól, hogy kevés a RAM, nem szabad kifagynia. A laptopomban 512RAm van, és most is 782MBot használok
. Lapozófájl be van állítva?
-
volvoguy
addikt
Hali! XP-n tökéletesen fut és szaggatásmentesen úgy, hogy mindent kimaxolok...ezekszerint mégiscsak a Win7-el volt vmi baja....talán az SP1 tartalmazott vmit ami nem tetszett neki, avagy kevés volt a RAM-om, mert ugye az XP-nek gyengébb gép is jó...
-
volvoguy
addikt
válasz
Pickle Rick #29565 üzenetére
üdv! és milyen Driver-t használtál?
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
tupacamaru #29564 üzenetére
Jogos. Most olvastom, hogy egyből kifagy neki, egy adott pályán. Én azt hittem, hogy nem egyből. Akkor passz. De nekem a konfiggal simán ment:
- Asus P45
- Geil 2GB DDR2 800Mhz
- Radeon HD4850 512MB
- Intel E5200
- 1440x900 (19" moncsi) -
tupacamaru
veterán
válasz
Pickle Rick #29563 üzenetére
Hát akkor én nagyon nem vagyok képben.
Ha túlmelegedne akkor az elején még menne nem?
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
tupacamaru #29562 üzenetére
Nekem anno elég volt a 2GB ram 512-es VGA-val, max beállítások mellett 1440x900-ban nyomtam 91 FPS mindenhol megvolt win7 alatt. Szerintem túlmelegedik valami, a 8800GT kártyák főleg hajlamosak ilyenre. Én csinálnék egy szőrős fánk tesztet.
-
-
volvoguy
addikt
válasz
tupacamaru #29560 üzenetére
Node csomó ember tolja Win7 64bit-en 2GB RAM-al, meg a hivatalos követelmény is az...
-
volvoguy
addikt
Üdv! alapesetben van ugye az 512MB-os VGA-m, és a 2GB RAM-om.
Ha nem játszom, csak netezek, filmezek, egyszerű dolgokat csinálok, akkor nem vesz el a RAM-ból, de ha már játszom egy eléggé hardverigényes játékkal, akkor elvesz a RAM-ból, és odaadja a VGA 512MB-jánák?
A következő a helyzet: A Modern Warfare 2 egy meghatározott pályájánál (Wolverines!) ha már közepesre állítom a grafikát újraindul a géép a pálya betöltésekor.
Ha minden beállítás OFF-on van, akkor nincs ilyen, de akkor csúnya a játék...Nem az van, hogyha szebbre állítom a grafikát, elvesz a RAM-ból, így az kevés lesz hiszen átpakolt belőle a VGA-nak, és ezért indul újra a gép?
-
gari24
tag
válasz
tupacamaru #29551 üzenetére
Sajnos úgy nem engedi
my name is inigo montoya you killed my father prepare to die
-
gari24
tag
Sziasztok !!
Segítségeteket szeretném kérni
Újraraktam a gépet és felakarom telepíteni az MW2őt berakom a dvd és rányomok az installra , végigfut de nem teljesen hanem amikor az install jelző csikhoz ér ami jelzi a telepítés állapotát ott végigmegy 1 mp alatt és azt mongya h töltsem le a játékot steamről. Mit kéne csinálnom h megint rendesen dvd.ről tudjam telepíten a játékot. (idáig win7 , 32bitet használtam most a 64 biteset raktam fel)
És mielött valaki elsütné eredeti a játék.Válaszokat előre is köszi
-
volvoguy
addikt
Üdv! A Wolverines! nevű pályánál az első pár másodpercben mindig újraindul a gép. Nem tudom mitől.
Konfig:
- AMD X2 2300Mhz
- 2GB RAM
- 512MB 8800GTBeállíátsok:
- 2X AA
- Minden ENABLED
- EXTRA, EXTRA, Normal beállításVmi tipp?
-
tupacamaru
veterán
Eléggé megcsendesedett a topik futása.
-
busman
veterán
válasz
Svájcinéger #29541 üzenetére
Este?
-
Svájcinéger
őstag
Valamikor nosztalgiázhatnánk egyet. Hiányzik az MW2 !
-
cashback
őstag
válasz
volvoguy #29536 üzenetére
Procit érdemes erősebbre váltani...
Mivel a lapod megeszi az újabb AM3-as procikat is én azt megtartanám. Tápod bírja sztem Phenom II x2 550-ig simán.Elég sok játék szereti ha már min. 4gb ram társaságában dolgozhat.
Vga... hát... nem mondanám hogy gyenge, de én leváltanám a helyedben, mert ugye régi darab. (a sajátomat is lecserélném már, de anyagi vonzata van
)
Jelenleg CPU limites vagy, ezért lehet gondod... (sztem)
-
volvoguy
addikt
-
volvoguy
addikt
Rájöttem közben, levettem a grafikai beállíátsokat minimumra, közepesre, és minden ment, de EXTRA-n már az előbb említett szaggatás...
Hogy lehet ez? Ez egy régi engine-re épülő, lineáris játékmenettel operáló scriptelt játék, optimalizálatlan csupán?
Nem erős a gépem, de még a Crysis is elment, és az hol van ehhez képest grafikában és fizikában...De akkor mit érdemes bővítenem? Mi nem elég neki a lenti konfigból?
-
volvoguy
addikt
Zárójel akart lenne
Szóval próbáltam:
- XP kompatibilitási mód
- Grafika lejjebb vétele
- Automatikusan induló programok kilövése
- Legfrisebb Nvidia DriverDe mégse jön össze...szaggat mindenhogy...
-
volvoguy
addikt
Üdv! A játék a lennt látható konfiguráción gyakran kifagy, laggol, megakad, a töltés is elég hosszú időt vesz idénybe single alatt, ha megjalok be se tölt újra, pedig ennél sokkal szebb és nagyobb és kidolgozottabb játéktérrel rendelkező programok futnak szépen.
Mi lehet a gond/megoldás? Ennyire optimalizálatlan, esetleg patch?
-
Levi123
senior tag
Sziasztok,
megvásároltam a Modern Warfare 2 játékot, feltelepítettem Steam regisztráció, megerősítés stb.
de sehogy se tudok rájönni hogyan kell interneten játszani.
Más fps játék, mohaa, cod2, counter strike stb. megy xfire-n, de ez a játék nem megy.
Van ez a Steam nevű program, de én ezt még soha nem használtam, kérem írja le valaki röviden, hogyan lehet a legkönnyebben Modern Warfare 2 szerverekre csatlakozni!
Köszönöm!
üdv -
Hunter2
addikt
most frissül az mw2 multi , várom a tippeket hogy mit frissítenek.
-
believil
tag
válasz
cashback #29521 üzenetére
Hogyha így érzel, akkor szerintem várd meg az első szabad hétvégét MW3-ban, és csak utána vedd meg.
Én is úgy csappantam 2 éve a MW2-be, hogy egy free weekenden feltoltam a játékot, és egyből tudtam, hogy kell nekem. Ezzel szemben a BO-t megvettem pont ilyen érzésekkel kísérve... hát meg is bántam....
Szóval, ha nem vagy biztos benne, hogy jól jársz, akkor szerintem ne vedd meg amíg meg nem tudsz bizonyosodni, hogy tetszik-e vagy sem. Pl én is az első free weekendre várok... -
cashback
őstag
válasz
LamaCube #29520 üzenetére
Délelőtt 18ezer, most meg 15ezer felhasználó.
Annyira nincs elhanyagolva... megyek én is erősítem a létszámot.Holnap elméletileg én is beszerzek egy MW3-at... az a baj hogy nincs már meg az az izgatottság mint a vélemények előtt...
Félek hogy felesleges pénzkidobás lesz. -
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #29517 üzenetére
-
Svájcinéger
őstag
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #29514 üzenetére
Sose szerettem a sok terep tárgyal beszemetelt mapokat. Házban, sarokban bujkáló kemperek kánaánja a legtöbb. A színek meg úgy összeolvadnak, hogy egy massza az egész. Nekem kb. a 16-ból 5 map tetszik. A random fps laggról már nem is írok, lemegy 10 fps-re azt csak a kilépés segít
Számomra eddig csalódás, mivel semmivel sem lett szebb, jobb a játék, mégis olyan bugok vannak benne (csipa, nem lehet lehasalni, bizonyos helyeken, beragad a predator, és a többi kill streak), hogy hihetetlen. Egy dlc-től többet vártamA hackelt hostal nem fognak tudni mit csinálni vagy nem is akarnak. Sűrűn kell menteni a dolgokat. Én minden játék után mentem.
-
gYaLo
őstag
Amióta asszony megvan (4,5 hónap) sokkal kevesebbet játszom..
-
LamaCube
addikt
Mocskos szar mapok vannak mw3-ban
-
S4ND3R
tag
Tényleg R.I.P.!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest