- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
albert8 #30118 üzenetére
COD4-et én is még PC-n toltam anno.
Egyébként szomorú, hogy PC-re nem igazán fogynak a játékok pedig ez tök jó multis FPS.Modern Warfare 2: Csupán az eladások 3%-a történt PC-re.
Én a single playert vagy 10-szer végig vittem MW2-ben annyira tetszett. Jól meg van csinálva. Jók a szereplők is.
-
volvoguy
addikt
-
gti16v
őstag
válasz
albert8 #29437 üzenetére
szia ,ezt most annyira nem értem,...semmilyen mentésem nincs meg azért töltöttem le,az a kérdés,hogy ezekkel a fájlokkal mit csináljak,hogy működjön .(azt tudom,hogy a Activision\Call of Duty - Black Ops\players\save mappába kell helyezni,,,,),de ott ".svg " dokumentumok a mentések,nem a lenti fájlok a képen...tehát a kérdés,hogy azokkal a fájlokkal mit kell tennem,hogy működjön?
köszi
-
LamaCube
addikt
-
-
-
Darth11
aktív tag
válasz
albert8 #28348 üzenetére
Hidd el, hogy próbáltam és nekem nem tűnik nehéznek, az mw2 hitboxa elég szépen szórja a fejeseket, gyakorlatilag célozni sem kell, mert úgyis beadja
Az nem zavarna, ha mondjuk egy TDM-en vagy FFA-n ilyennel szórakoznának, mert pont nem érdekel ki, hogy öleti meg magát, de amikor van valami cél is és pont nagy ívből tesznek rá, azt nem értem. Akkor minek jön SD-zni???
Ja, mert ott nincs respawn
-
Hunter2
addikt
válasz
albert8 #28250 üzenetére
single-ben azt csinál amit akar, azzal nem rontja el más játékát.
Aki meg online csal az rohadjon meg, és most iszonyat finoman fogalmaztam.Más
Nem tudom miért sír mindenki hogy "G18" meg "noobtuberek" ,a lehetőség adott használjátok ti is vagy ha nem akkor a kedvenc fegyveretekkel is ki lehet nyírni őket persze csak akkor ha nem vagytok balfaszok.
Mondjuk az más eset mikor a komplett csapat GL-el és RPG-vel nyomja.
-
cool13
őstag
válasz
albert8 #28248 üzenetére
Azt tudom hogy jó!
A kérdésem a többire részletre vonatkozott.
Akkor azt hiszem megveszem valamelyiket. A háromból kettő regisztrált, egy pedig zsír új kód a Stream-re.
Sajnos az XBox nem jö be, nem tudom megszokni az irányítást.
Még valamit kérdeznék. Menyire sok a csaló multiban? Mert az marhára zavar. Boxnál nem lehetséges, vagy csak én hiszem ezt? -
Core 2
csendes tag
-
SipiBcs
őstag
-
Mappa
addikt
válasz
albert8 #27010 üzenetére
Nyilván nem ennyi lesz az ára....
Jó pár korongot vettem itt a galaxisban de hetente változik az ár annyi akciójuk van... Ez sem lesz 14-15k
Az MW2 én 10k vettem 1 héttel rá miután kiadtak
Most a HAWX2 vettem meg 4k holott steam-en és más online helyeken 9k vagy a fölötti összegért dobálják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Jövedelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged