- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
válasz
venom8888 #22346 üzenetére
Szerintem sokan vannak, akik szinte gondolkodás nélkül. A 60 euró Ózdról (behelyettesítheted bármely másik kevésbé gazdag várossal) lehet soknak tűnik, de Nyugat-Európából szerintem egy próbát megér alapon nem kell rajta sokat agyalni. Természetesen ha nem innen vándorolt ki és még nem vetkőzte le a relatív csóróság miatti reflexeket.
A "rajzfilmes" grafika ízlés dolga, aki jobbhoz szokott és az mw-t magas, ultra beállításokon nyomja és ez a kép világáll hozzá közel biztos csalódásként éli meg persze.Ami érdekes lenne még, hogyha a warzone map változik majd a játék megjelenésével a fegyverekkel mi lesz? Vegyesen lehet használni a cw-ben lévőkkel a régieket, vagy csak cw fegyverek lesznek? Mert akkor akinek még nincs meg a damascus annak felesleges ráfeszülnie és a sniperekkel már én is szorosabb barátságot kötöttem, nem szívesen hagynám cserben a jó öreg ax50-et
-
jozefgucci1
addikt
válasz
venom8888 #22341 üzenetére
Sajnos eddig elég vegyes a kép . A mozgás és a grafika mindenképpen kritikán aluli és nem látom , hogy ezen sokat tudnak majd faragni . A hangok pedig mint anno MW-ben hol jó hol nem vicc . Maga a mapok egészen jók lennének ,de elnagyoltak is egyben , nagyon látszik , hogy nem volt elég idő a fejlesztésre .Ezért teljes értékű játék árát elkérni nettó pofátlanság .
-
csuzda
aktív tag
válasz
venom8888 #21561 üzenetére
Én nem tudom, hogy beleszámít-e a K/D-be a Mini Royal. Teszteld le! Új szezonig én már nem leszek. Szerintem a többiek se tudnak rá választ adni, azért nem írtak.
Én inkább a K/D rontáson vagyok, elegem van SBMM-ből. Vagyis inkább nem akarom szívatni a kevésbé jó játékos barátaimat.
-
-
lowzor
veterán
válasz
venom8888 #17764 üzenetére
Sebzésben egy másik galaxis a .41-es tárral, mint a Vector.
Egyáltalán nem lassú, bár ez a felszereltség kérdése, ahogy én használom, úgy egyáltalán nem az. A Vector is lassú rendesen felszerelve.
A Fire rate-je gyorsabb a Vectornak az igaz, de cserébe damage-ben sokkal gyengébb. Az Uzival akár 3-4 embert leszedek 1 tárral, a Vectornál 1 ember lelövése után elfogy még a 40-es tár is.
Tárazásba pont, hogy gyorsabb, mert a 40-es tárral marha lassan táraz a Vector. A 25-ösről nem beszélek, mert azzal kb használhatatlan. -
omfgk
veterán
válasz
venom8888 #16690 üzenetére
Túl erős a Grau jelenleg. Túl könnyű használni. Ennyi.
Elég csak megnézni ,hogy jelenleg Multi-ban vagy WZ-ben hányan használnak Famas-t/Kilo-t/SCAR-t/AK-t/FAL-t/Oden-t.
Ezeket összesen nem használják annyian mint a Grau-t.De az M4-et is veri a Grau. M13 esetleg 100 méter felett jobb.
RAM-7 közelre jobb.Nem így működik a weapon balance. Túlságosan univerzális a Grau.
Tőlem maradhat ugyanez a recoil és dmg modell.
Csak akkor ne legyen alapesetben gyorsabb mindenben mint az AUG.Ez a probléma.
És igen, használhatom én is a Grau-t.
Használom is, ezért mondom ,hogy kell a nerf.
-
omfgk
veterán
válasz
venom8888 #16682 üzenetére
30 felett mindent üt a Grau.
Mindent.AX-50-es csókákat szedek ki Ground War-ban vele.
Alig látom az embert, csak a Scope Glint-et lövöm. Aztán beadja a kill-t.Az meg ,hogy 30 alatt verhető az nem jelenti ,hogy ott nem erős, csak nem a legerősebb.
Egyedül az alacsonyabb RPM miatt verhető.
Amúgy leggyorsabb movement speed, 2. leggyorsabb strafe speed, leggyorsabb ads az AR classban. -
craftsman01
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
válasz
venom8888 #12738 üzenetére
Wow, mesteri megállapítás, csak az a baj hogy tegnap is meg lett írva, és senki se mondta még a fejlesztők részéről sem, hogy új pálya lenne. A nagyobb map közkedvelt, de nagy, kevésbé intenzívebb harcokkal, ezért csináltak egy kisebb verziót. Később a Pass-ban jön majd új pálya még, a Hardhat, mai egyébként a Backlot-al együtt remaster pálya, előbbi MW2-és, másik CoD 4-es. Most nézz végig a szezonban található 4 pályán, és ha jó a matek akkor világossá válik hogy a 4 pályából 2 remastered, 1 egy eleve a játékban található pálya kisebbik változata, és csak 1 vadiúj pálya. Fura mi? Ez a Season Pass hiányának, meg a free content létezésének az ára - csak az ajándék lónak a fogát nem igen illik nézni, míg egy fizetős Season Pass-nél joggal háboroghat a user.
-
shotika
őstag
válasz
venom8888 #10382 üzenetére
Én meg nem akarok loot menüt
Ráférne már erre a battle royal módra egy alapos tatarozás, hogy csiszoltabb legyen a játékmenet - illetve remélem a technikai háttere is megfelelően fel lesz építve, egy ideig toleráns voltam az ilyen jellegű játékok ismétlődő hibáival (szerver disconnectek pl - rád nézek Apex
) , de mára meguntam, hogy ennyire szarnak bele a cégek, és kb csak abba fektetnek tőkét, hogy fegyoskinek jöjjenek.
Az viszont tetszik, hogy (elvileg) ingyenes lesz, így jó ideig biztosítva lesz a friss játékosbázis. -
Segal
veterán
válasz
venom8888 #9392 üzenetére
Ha az operátorokra hajtasz akkor a pass-t vedd. Abbaa több skin is szokott lenni meg ugye új operátor is van és 1000 pont. Cserébe "dolgozni" kell érte, de hát ugye valamit valamiért.
Ez az operátor skin abban az egyetlen esyetben érheti meg (abban sem de valamit írni kell) ha nagyon tetszik az egyik operátor de coop feladattal oldaható fel és vagy nem játszanád vagy nem tudjátok megcsinálni stb. mert ha megveszed az adott operátorhoz a skint akkor feloldja. -
BandiHUN
veterán
válasz
venom8888 #9388 üzenetére
Általában piszokul nem éri meg a pakkok,nem is igazán jók,sok felesleges kacat teszi drágává.Alig látok emberkéket még az unlockolhatókban is,de elég egykaptafa.Ezért is vettem meg a FaZe pakkot inkább,az 9.99(nem vehető pontért),majdnem minden operátorra ad +2 skint,minden fegyóra ad festést,van embléma,óra,calling card a pakkban.A fekete jó univerzális szerkó,a lényeg,hogy a fej is takarva van feketével,nem virít az ember,kicsi piros részek,de az is csak 10 méteren belül feltűnőbb.A FaZe a tetszés mellett azért is jött be,mert főleg a BO4-ben,de itt is azért elég sokszor találkoztam is a gémben a srácokkal,jól nyomják,objektívásan.
-
-
stuka20
senior tag
válasz
venom8888 #9089 üzenetére
Akkor, a játékon belül ugye alt+z és menj a "Nagy pillanatokra". Nekem ott valamiért a gránát killjeimet részesítette "nagy pillanatoknak", de azért volt más is. Elég sok mindent be tudsz kapcsolni, hogy miket mentsen le.
-
stilo18
addikt
válasz
venom8888 #8991 üzenetére
SD - ről tudok nyilatkozni.
Minden fegyver, minden kiegészítő választható, ami engedélyezett a módban, függetlenül attól, hogy "normál" módban már negnyitottad - e az adott kiegészítőt pl..
Nincsenek pl shotik, MR fegyverek, nincs benne az összes gránát, perk...5 vs 5 - be megy, friendly fire - el.
-
Segal
veterán
válasz
venom8888 #8381 üzenetére
Az aranyozáshoz a feladatok nagy része úgy is megcsinálható ha qrvára nem is azzal foglalkozol de a végén persze vállalni kell némi hátrányt a többiekkel szemben. Engem is egy darabig érdekelt az aranyozás a fene se tudja már 8 vagy 9 fegyverre van meg de az igazság hogy a multi részt sem indítottam napok óta nem hogy az aranyozást.
Persze biztos elő lesz még véve de most pihen nálam egy kicsit -
BandiHUN
veterán
válasz
venom8888 #8352 üzenetére
Háát,ez nagyon nem így van...
Piszokul számít,mi van nálad,mekkora a táv,mi van az ellennél.Pl.esélytelen vagy középtávon pl.SMG-vel egy riflés ellen,mert neked hiába talál az első golyód,vagy akár 3 is,ha ő elvisz 1 lövésből.De ha pl.kistáv,rusholsz,őneki nem lesz esélye,ha rárontasz,mert mire ADS-el,már benne van fél tár,főleg hipfire.
Szóval azért árnyalt ez a "mindegy mivel" kategória.
És sajna be kell nyelni jobban a rossz spawnt,és hogy tényleg mindenféle ember van az ellennél,lehet sok killt csinálni,de sok lesz a halál is HC-n,aminek nagy részével tenni sem lehet sokat,maximum kempelve egy-egy jobb szitut.De pl.kimozogni nagyon kevés esély van a simához képest,és a gránátok sem látszanak.Objektívázni meg főleg minuszos lehet killben.
Viszont tény,hogy HC-n jobb az időtényező és a lőszer sem fogy el,mert 1 tárból meg lehet ölni akár 5 embert is+pörög az egész,a halállal nem törődve időegység alatt sokkal több killt lehet szerezni,könnyebb a fejes,a triplakill,duplakill,ami sokszor véletlen is beesik. -
craftsman01
senior tag
válasz
venom8888 #8322 üzenetére
És annak mi értelme, hogy a monitorod felbontásától magasabbra vedd a felbontást?Meg a minőseg beállításokhoz mi köze , hogy mit tud a monitor. Vagy csak én nem értem mit szeretnél.Egyszer az a baj,hogy kevés az fps most meg az a baj,hogy nem tudod fentebb venni a beállításokat.Vagy csak én vagyok értetlen.
-
Laby
őstag
válasz
venom8888 #5247 üzenetére
Kevés nálad idegesítőbb emberrel találkozik az ember a fórumon. Felteszed a kérdést, amit 5-en megválaszolnak, hogy nincs más pálya még egyelőre, csak a Crash. Amivel tudsz 24/7 játszani bármikor, bármennyit.
Majd vélhetően egyiket sem olvasod, és pár órával később jössz háborogni, hogy ki-be lépkedsz, de nem dobja be egyik új pályát sem ez a fos játék...felfoghatatlan.Minek jársz fórumra? Minek kérdezel bármit ha nem érdekel a válasz?
Minden alkalommal feljössz, sírsz épp valamiért, ami általában rohadtul nem valódi probléma csak felfújod, hogy hisztizhess valamin. Vagy kérdezel olyat ami volt már 1500x korábban és épp 2 hozzászólással fölötted van a válasz...Az összes hozzászólásod után megnézem, hátha van tiltó gomb a fórumon, de sajnos sosem találkozok vele, úgyhogy marad az idegeskedés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest