Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tsebacsi #20817 üzenetére
Youtube:
Warzone Ryzen 3600+RTX 2060 Super. Szinte biztosan lesz rola video. (Meloban vagyok emiatt nem tudok linkelni sajna)
Latatlanban azt mondom hogy nem lesz meg. Nalam Ryzen 2600+GTX1080Ti van es FullHD-n biztosan nem volt 144FPS-em. Bar teny h CPU-m kisebb de VGA nem marad le annyira a tiedtol. (Tevedes jogat fenntartom nyilvan
)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
csuzda
aktív tag
válasz
Tsebacsi #20817 üzenetére
Beszélgettem lxMagicxl-lel, akinek Magyarországon a legtöbb győzelme van és a világranglistán benne van a top130-ban. Ő mondta, hogy az alábbi párossal is be szokott 100 alá esni az FPS-e:
CPU: Intel i-7 8700k
Gpu: ASUS GeForce GTX 1080 Ti 11GBNekem állandóan újra kell indítanom a gépet, mert pár warzone meccs után leesik az FPS. Tegnap első meccsen 50 alá nem esett be, szinte végig stabil 60, második meccsen 30-45 között ingázott.
(AMD 3600, 16GB, GTX 970)
Ezekre a problémákra megoldást nyújthat [ez a megoldás] ? Itt a topikban a "0.85" keresőszóra jön ki az az 1-2 hozzászólás ezzel kapcsolatban.
-
prokxy
veterán
válasz
Tsebacsi #21167 üzenetére
Bizony, nekem, ahogy nemrég írtam is, a BP utolsó 5-6 szintje szenvedés volt, pedig a többinél nem tapasztaltam ilyen problémát. Csak azért toltam, h meglegyen és lerakhassam a játékot kis időre. Lara meg tudja mondani, hogy mikor játszottunk este, csak azt néztem a körök után, h mennyit ment a csík benne.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ballington
addikt
válasz
Tsebacsi #21208 üzenetére
Ez az AOC az én fantáziámat is megmozgatta...vagy ugyanennek a 27-ese. Csak a pixelek miatt ódzkodok a nagyobbtól. Viszont könnyebben meglátnám a játékost csata alatt.
Van, akinek FHD-s 27-ese van? Fentivel kapcsolatban vélemény?Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
nyul105
senior tag
válasz
Tsebacsi #21994 üzenetére
Igaz, az m13 a legpontosabb talán mind közül, azt hiszem viszont alacsony a dmg-e és a TTK is magas.
Továbbra se értem, hogy miért kell ilyen lézereket gyártani, gyakorlatilag a loadout fegyok ellen 0 esélyed van egy mezeivel így. Nem véletlen darálnak a prok 300méterről 1 másodperc alatt és folyamatos tüzelés mellett...
-
-
-
-
Block01
csendes tag
válasz
Tsebacsi #22234 üzenetére
Mivel az amax óta számomra nem érkezett használható fegyver a játékba.(bár mostanság már azt se használom).Legalább lesz egy kis esélyem ellenetek,nem csak lőlap leszek a pályán.Aki meg kemper az úgy is kiszed a pálya végéből egy bokorból,annak tök mindegy mi van a kezembe.
Viszont ami nagyon hiányzik az a face off[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz
Tsebacsi #22480 üzenetére
Sokan használják, de szerintem túl gyors a mozgás, hogy azokkal követni lehessen.
Na mi megy a tvben?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Tsebacsi #22882 üzenetére
...mikor hamarabb kezdesz el lőni majd látod halál vörös volt már a gyerek de egy isteni áldás segítésével mégis ő hozta le?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt. -- Sapphire Pulse RX6700 10Gb Eladó, 105k, 35hó garancia
-
jegesfater
csendes tag
válasz
Tsebacsi #23024 üzenetére
Szia!
Nálam is volt ilyesmi, de ami a nagyobb baj, hogy nem talál lobbyt a játék...Kereséskor a pingek 15 sec alatt eljutnak 350-ig, de nem talál semmit. Erre tud valaki megoldást? Reinstall, a NAT openen van, router újraindítás már meg volt.. Nekem reinstallnál megoldódott az a probléma, amit kérdeztél! -
Tomko78
őstag
válasz
Tsebacsi #23060 üzenetére
Mondjuk valami lett vele mert szombat óta nekem valamiért Warzonba beakad kicsit és onnantól kezdve nem 120 fps körül megy hanem 80 , míg multiban 144 fps-röl meg se moccan , minden maxon van de ennyi különbség lenne multi meg warzone közt hogy multiban ha nem fixálom 166 fps megy warzonban meg szenved , és a gpu terhelés is multiban majd 15-20 % több sokat 95 -98 % közt meg warzonba meg 70-80 %
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Tomko78
őstag
válasz
Tsebacsi #23062 üzenetére
de amikor elkezdte terhelni a vgat akkor fps is előjött , új op rendszert is tettem fel gamet is újra leszedtem de ugyan ez a helyzet , alig terheli a vgat a warzone ,de akadozik is 90 fps mellet , de low beállítás mellet is ugyan ez van 90 fps meg alig terhelődő vga , de multi meg tökéletes semmi akadozás és fix 144 fps
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Acheron
őstag
válasz
Tsebacsi #23160 üzenetére
Dettó, nekem is ez van, mióta HO -ból kell tolni a melót. De annak, hogy a monitoron bemenetet váltok, milyen visszahatása lehet a játék beállításaira? A PC , amin a játék telepítve van, nem lát több monitort. Nem logikus
A monitor bemenet váltás napi szintű, viszont a játék képernyő átméretezése havi két - három alkalommal fordul elő - így nem tudom mihez kötni.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz
Tsebacsi #23233 üzenetére
Látod, mindenkinek van valami gondja a játékkal
A Render resolution kinek mennyin van?
Nekem 3940x2540 vagy mennyin volt, levettem 1920x1080-ra (ha már FullHD-s a monitor), rondább nem lett, de visszaállt az fps szám, és a kártya is hűvösebb lett.
Kilépve a kör végén megnéztem, akkor meg 2400x1526-on volt.
Ezt miért csinálja, hogy belenyúl a beállításaimba?Amíg el nem felejtem: meglett az automata shoti!
Durva cucc, ha jól helyezkedik az ember egy szakaszt bedarál vele.
Ráadásnak veszett gyors, néha úgy túűnt, hogy az ellenfél lőtt előbb, és mégis ő maradt ott. Általában egy lövésből haltak, de mire elengedtem az egérgombot legalább 3 lövés kiment.
Legutóbb az emeletet tartottam egy házban, volt dupla meg tripla kill rendesen.
Az AN-94-hez sikerült megszerezni a thermal távcsövet, jó kis cucc. A végén még meglesz az Electra saját cuccokból.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
mhmpista
aktív tag
válasz
Tsebacsi #23155 üzenetére
Nem olvasom a topikot napi szinten.
Nekem is ez volt, elég sokáig.
Bevezették a Digi optikát 2 hete és azóta nem kaptam ilyen hibát.
Külföldi fórumon is az internet kapcsolatra gyanakodtak. Amúgy pont egy magyar srác angolkodott, talán ez sem véletlen.
Előtte napi rendszerességgel kaptam ezt az üzenetet.
Amikor belett szerelve az új net, kaptam router/modem bigyót, azzal szakadozott a wifi ezért átállíttattam telefonon Bridge módra és ha már ott jártam kivettettem magam a NAT ból. VPNre hivatkozva, elméletileg mindegy, megteszik enélkül is.
És azóta nem csinálja. Én a NATra gyanakszom. Szerintem ez oldotta meg igazából nem az új internet kapcsolat, bár az is lehet. Ha digis valaki és sűrűn csinálja és adnék ennek egy próbát.
A neten fellelhető Flush DNS és társai nem megoldások az biztos. Vagy router, vagy internet kapcsolat, de legvalószínűbb a NAT.Hátha megtaláljuk a hibát, mert akit érint azt nagyonfelb..a...
-
Dictator^
veterán
válasz
Tsebacsi #23366 üzenetére
Mennyi idő lett aktív a profilodon? Én az aktiválás után 20 perccel reloggoltam a játékból, de semmi nem jött meg.
#23368Doki16: Metro easter egg küldetés. + random RED access cardok - > bunkerből.
Utána még volt két Juggeres kör, de amúgy nem mindig egyszerű vele sem.. általában trionál, vagy quadnál mindenki téged lő, azok is akik éppen élet és halál között lebegnek..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Tsebacsi #23381 üzenetére
Recon BR-ben még azt is megmondja, hogy hova fog szűkülni a kör nem? Legalábbis nekem ez rémlik a kis sárga körökkel.
Most Wanted kimaradt, ott megleszel jelölve egy piros koronával a map-en talán azt hiszem 3 percig. Plusz pénz jár a fejedért de neked is ha túléled.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt. -- Sapphire Pulse RX6700 10Gb Eladó, 105k, 35hó garancia
-
csibe1
addikt
válasz
Tsebacsi #23389 üzenetére
Köszi!
" A Silver a gyűjtött pénzmennyiség általános jelzője, a silver egy alacsony szint"
Azt hittem az a második hely, már csak úgy általánosítva.
Általában 1millánál visít a játék ha valamelyik csapat elérte."alatta a Bronz van és a Wood talán. (wood tuti, bronz csak tipp)."
Igen, bronz és a wood, összegtől függően."Meccs közben is jelzi, olyankor te vagy az egyik piros pénzes zacsi a térképen"
Hmm, ez nem tűnt fel, mert voltam már a piros körön kívül aminek a közepén volt a pénzes zacsi.Viszont ha tizedik lettem akkor miért kaptam silvert, ami elméletileg a második helyezett lenne?
Esetleg több csapat is kap silvert tól-ig összeghatár szerint?" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
Tsebacsi #23394 üzenetére
Köszi, és neked is mokus1!
Azt nem is tudtam, hogy a gold felett is vannak szintek, nem néztem utána.
Pedig tiszta elégedett voltam amikor egyszer összejött a gold, mondom végre első lettem.
Azt, hogy hányadik lettem nem mindig írta. Előfordult, hogy 720ezerre adta a silvert, de helyezés nem volt; máskor meg kevesebb pénzre is kaptam helyezést. Most akkor már jobban képben vagyok, hogy mi a helyzet." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Laraxior
titán
válasz
Tsebacsi #23504 üzenetére
Persze, azért 1.16 a K/D-je
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes verzió. Bontatlan ,új ,garanciás, számlával.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung X5 thunderbolt3 1TB külső SSD
- God of war ragnarok collector
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L380 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest