-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Mi viselt meg ennyire?
(#8276) Csokishurka: Jah, néhanap és néhány pályán összefújja őket a szél, sajnos. Tegnap nekem is volt egy afférom, kétszer kiszedtem a legpofátlanabb ürgét, de túl sok halálba került, így amikor harmadszor is visszamászott, léptem a játékból. Néha rosszabbak, mint anno a cheaterek az MW2 -ben, lehetetlen helyeken tudnak egész játék alatt feküdni / gubbasztani.És ami a legrosszabb, amikor a játék a párosító rendszer miatt erősebb ellenfelek közé dob, nem egyszer kiderül, hogy az erősebb ellenfelek ilyen guznyadék kemperek, világi jó stattal...
(tisztelet a kivételnek, azért sok jó játékos is szaladgál a játékban - a statomon érzem)
De azért a HC -t én jobban élvezem, ezzel együtt is.
(#8268) GhostPetya: Dettó, bár a lányom már megjegyezte, hogy Apa sokszor nagyon csúnyán beszél este, amikor játszik (azóta próbálok rá figyelni)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest