- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Home server / házi szerver építése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Analóg fényképezés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
Én nem tudom mi a fene van, de ma 3x is újraindult a játék, hogy updatet töltött le, utána persze alig lehet visszacsatlakozni. Miért nem hagyják karácsonykor játszani az embereket? Amúgy ma lejátszottam életem legjobb dominationát szinte végig uraltuk a 3 zászlót mindenki mozgásban volt és tette, amit kell. Jó kis csapat volt.
-
NemMo
őstag
Szerintem ez a hibáival együtt is az utóbbi évek magasan a legjobb cod. Valamiért jobban is megy, mint szokott. A kemperek kicsit néha idegesítőek, de minden multi lövöldében vannak. Xbox one x-en szerencsére a fagyások is elkerülnek. Kop-kop
-
NemMo
őstag
válasz
gyuribácsi88 #5333 üzenetére
Azért bele lehet futni normális játékokba, ma nekem az egyik meccsen volt 15 zászló foglalásom és azért lehetett ennyi, mert mind a két csapat ment ezerrel foglalni. Azon a meccsen kemperből talán ha egy volt
-
NemMo
őstag
Kipróbáltam a crasht. Ezt a camp parádét, ami ott ment. Köszi nem kell
-
NemMo
őstag
Én ma nagyot játszottam. Az első meccsemen egy hq 3/4-nél kapcsolódtam be és csináltam egy 13-2 amellett, hogy mentem folyamatosan a hq-ra. Ilyen arányt még soha nem sikerült összehoznom. Egy másik meccsen sikerült 45 ölnöm, eddig még 30 sem jött össze soha semmilyen játékban. Bónuszként öltem egyet az airstrike távcsővel. Nálam hibátlanul fut one x-en. Tudom ez titeket nem vigasztal
-
NemMo
őstag
Végeztem a kampánnyal, hát szerintem kib...ott jó volt, nekem nagyon tetszett. Ma az egyik multi meccsen berakott csupa egeres ellen nagyon nem volt jó élmény estem keltem...
-
NemMo
őstag
válasz
#91166208 #2457 üzenetére
Az a vicces, hogy pár éve pc-n az aktuális codot kontrollerrel nyomtam és hoztam a szokásos statomat. Nem vagyok jó játékos olyan 0.5 k/d szokott lenni az online lövöldékben. Az igazán nagy hátrány egérrel szemben a fordulás sebessége és ezen nem segít az auto aim sem. Később lehet visszakapcsolom a cross playt megnézni milyen a pc ellen, de egyelőre nem vágyom rá. Mi lesz a csalókkal? Gondolom jönnek ők is a cross playbe. Érdekes dolog ez és így, hogy kikapcsolható jó, hogy beletették.
-
NemMo
őstag
Tényleg összerakja a konzolosokat az egeresekkel? Ezért kapcsoltam ki többek között a cross playt boxon. Nem szeretnék áldozati bárány lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest