- Milyen notebookot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
boogie84 #4848 üzenetére
Ne hidd,hogy nem lőnek hátba
Én járok foglalni rendesen,bár nem mindenáron,igyekszem felmérni a lehetőségeket,mert sokszor van mögötte spawn,jobban megéri afelé nézni,kivétel,ha épp viszik az átellenes pontot.Bosszantó 1 dolog van a pajzzsal,beállsz egy ajtó mögé,és lecsapkodod,aki bejön,tegnapelőtt volt egy ilyen,vért izzadtunk,mert sarokban dekkolt sötétben,és a gránát/rakéta nem jelez ám hitet,ha szemből kapja...azt hiszed üres,aztán jön a pofon.Flash mondjuk hiteli akkoris,stun asszem' nem.
AK-val valamiért nem adja jól a fejest nekem...de pl.az MP5 marha gyakran fut fejre,Kilo is sokkal jobb.M4 meg olyan átlagos fejügyileg.
-
BandiHUN
veterán
A codban ilyen a pajzs...ésszel kell megoldani,ha mozog,a lábát lövöd fegyóval,lethallal mögé vagy mellé,a raksit is mellé célozd,és meg is oldva.Zárt helyen mehet mögé,fölé a plafonba,csak rá ne!.Ígyis harmatosak a pajzsosok,én szeretem is őket
Itt ugye nem tudnak pisztollyal abajogni,mint a BO4-ben,csakha elveszik maguk elől.
Egyébként bár nem reális,de így ér egyáltalán valamit pajzsozsni,de mivel sokan nem tudnak a helyzettel mit kezdeni,fun dolog.Ajtóba is jó menni pl.DOM-on,így lefogja a bedobott/belőtt robbanó cuccokat.
-
KaitouP
nagyúr
December 2-ig 2XP és Weapon XP, mától: [link]
-
nyinya
tag
Az amúgy normális, hogy a pajzs kibír 2-3-4-5... akárhány RPG-t? Tankokat lőnek vele szét? mitől ennyire "strapabíró" ezen csodás eszköz?
-
BigStraw
senior tag
Akkor most megint visszaugrik majd 55-re a szint, ha megjön a frissités?
-
Gigi01
őstag
Van valami ajánlott beállítás?Mint pl. BF-ben?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Csokishurka #4833 üzenetére
Azaz. A tobbseg magatol meglesz egyebkent.
Corpus:
Elvileg megvan, de lassitott nettel mobilrol nem tudom most meglesni videoimat.
Valamelyik az utolsok kozul, nezz ra nyugodtan es linkelheted ide, bar semmi extra nem volt. :D
-
Corpuscle
őstag
válasz
Csokishurka #4833 üzenetére
Oric hatékonyabb az RPG-vel, mint én az Mp5-tel.
Oric! A múltkori triple kill-t nem vetted fel (St. Petrograd, DOM, B pont)?
-
vERKE csinált egy weboldalt [http://www.mw.subirat.net/] itt megtalálható lesz minden játékkal kapcsolatos infó magyarul. Perkek már bent vannak, meg az eddigi frissítések.
-
lowzor
veterán
válasz
Csokishurka #4822 üzenetére
6 nap múlva jön, jövő kedden.
-
Corpuscle
őstag
válasz
Csokishurka #4822 üzenetére
Nem jövő hét (12.03)?
-
Csokishurka
őstag
Juhuuu crash és vacant imádtam mind a két palyat és két hét múlva jönnek is. Ez jó hír
-
Bennyboy
őstag
Kíváncsi vagyok mekkora lesz ez a patch ha egy sima update 20 giga..
-
raggg
senior tag
Wow, király, hogy ilyen hamar jön az új tartalom, azt viszont kicsit sajnálom hogy így már valószínűleg nem lesz meg a 155 és nem tudom kinyitni az összes challenget... igaz, nem ad érte a játék semmit, de én elvagyok vele. Érdekes egyébként, megjelenés óta szinte minden nap 1-2 órát játszottam (ha volt is olyan nap, hogy nem, átlagban biztos kijön) és még így is csak a felét oldottam meg.
-
Laby
őstag
válasz
KaitouP #4785 üzenetére
Fú de zsííííír. Amikor megláttam a pályákat és láttam, hogy lesz új fegyver egyből reménykedtem, hogy ez a G36C ideje lesz. Sajnos arra még várni kell, de a pályák azok vaddisznók!
Shipment-nek annyira nem örülök, WW2-ben is mindenki csak azt nyomta, és irreálisan magas SPM-et csinált ott mindenki. A pálya megjelenése után nem volt információs tartalma az SPM-nek senkinél sem.
Szóval gondolom itt is mindenki ott fogja húzni a fegyvereket, karaktereket, küldetéseket csinálni...stb. -
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20 #4805 üzenetére
Áhhháhá,nekem megvolt ma a dupla szopás...előszöris úgy feltoltam az MMR-t vagy mit,hogy csupa 100+os klános meccsbe rakott DOM-on,mégis sikerült szopós körben is jót lőni,aztán megkoronázta a játék egy 155-ös 6 fős mind fullos brigáddal DOM-ban,és 1 perc múlva egyedül találtam magam ellenfélként
Akkor jött Boogie,de hát hiába kezdte feltölteni a csapatot már...
Nem tudom,miért kell ilyen,hogy sorban lehetetlen meccsek legyenek,pár jó kör után ilyen ugyan van,de ennyire durvát még nem b..tam
El is ment a kedvem a játéktól így a végére.Nem jó ez így,hogy 1-2 jobb kör után ráerősít a játék.Nem jelentenek semmit a szintek.Legalább ha már van valami "rang" a játékban,amivel besorol,miért nem lehet azt is jelezni? -
venom8888
őstag
Azokon az uj mapokon jatszhat majd mindenki?
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #4785 üzenetére
Wow, na hadd jöjjön
Ez azt is jelenti, hogy az 55 fölött elért szintek nullázódnak? (nem hiszem, hogy 12.03 -ig meglesz a 155 szint)
Más: tegnap, tegnapelőtt jó meccseket játszottam - viszonylag kevés sikerrelA nagy kedvenc Gunfight -ban pl sorozatosan futok rá, hogy a csapattárs" az első vagy második menet végén lelép, és maradok 2v1
Mondanom sem kell, többnyire lealáznak (mégha néha sikerül is mindkét ellent puskavégre kapni) Beh jó lenne, ha nem engedné innen kilépni a mihasznákat - inkább haljon harcban, mintsem elfusson, szarban hagyva a társat (engem
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest