- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz Acheron #13988 üzenetére
Szerintem egyszerűen a 4 maggal az a vízválasztó,hogy kell-e a High textúra és kész.Evidensen akinek jobb vidkarija van,az nem akar normalon játszani,viszont lásd nálam,egy 1050-1060 képes 60+ fps-re minden helyzetben(FullHD,60Hz moncsi),ha a többi oda van csavarva.Viszont azt meg megeteti a 4 mag is.Akinek meg ez fölötti videokártyája,4K-ja,144Hz-e van,oda 6-8 mag és kész.Csak sokszor nem derülnek ki az igények sem rendesen.
Nálam pl.nincs gamer csodamonitor,DE igény volt a nagy kép,így egy 35 colos gyönyörű képű Samsung Full HD okostévét vettem olcsón,jót,profi elektronika,Gamer mód,kicsi késleltetés,ironsighttel látok úgy,mint más 3.0x VLK-val Pörög is az SKS rendesen Még a .357-be,amit most kezdtem,beletoltam nulláról 158 killt tegnap,pedig ritka fos a lassú vele a velocity,megüti a shotgun slug szintjét... FAL meg bursttel botrányos.9 fejest toltam le egymás után,kár,hogy az már kész,chrouch meg csupasz killek kellenek már csak. FR 5.56 recoilra gyúrva szintén sebészi pontosságú Pedig ezek sima 24 colon piszokul nem mentek.Low sens+nagy monitorSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Spórolós topik
- Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...