Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Acheron #13988 üzenetére

Szerintem egyszerűen a 4 maggal az a vízválasztó,hogy kell-e a High textúra és kész.Evidensen akinek jobb vidkarija van,az nem akar normalon játszani,viszont lásd nálam,egy 1050-1060 képes 60+ fps-re minden helyzetben(FullHD,60Hz moncsi),ha a többi oda van csavarva.Viszont azt meg megeteti a 4 mag is.Akinek meg ez fölötti videokártyája,4K-ja,144Hz-e van,oda 6-8 mag és kész.Csak sokszor nem derülnek ki az igények sem rendesen.
    Nálam pl.nincs gamer csodamonitor,DE igény volt a nagy kép,így egy 35 colos gyönyörű képű Samsung Full HD okostévét vettem olcsón,jót,profi elektronika,Gamer mód,kicsi késleltetés,ironsighttel látok úgy,mint más 3.0x VLK-val :D Pörög is az SKS rendesen ;] Még a .357-be,amit most kezdtem,beletoltam nulláról 158 killt tegnap,pedig ritka fos a lassú vele a velocity,megüti a shotgun slug szintjét... :W FAL meg bursttel botrányos.9 fejest toltam le egymás után,kár,hogy az már kész,chrouch meg csupasz killek kellenek már csak. FR 5.56 recoilra gyúrva szintén sebészi pontosságú :D Pedig ezek sima 24 colon piszokul nem mentek.Low sens+nagy monitor :DDD

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák