Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Projektor topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3DMark 11 eredmények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
(#60) $p@rr0w: Ízlések és fotonok... szerintem ennél egyszerűbben, jobban, szebben nem lehet. Gondolom ezt azért, mert ahogy én látom, a cél az volt, hogy ne kelljen órákat gyalogolni fölöslegesen. Erre viszont pompás ez a megoldás. Hogy mókára is jó, az más kérdés (mephi666
)!(#68) Departed: Soldier én is (16), semmi bajom vele. Egyelőre teljes medic build, néhányszor haraptam a fűbe csak, általában mert nem shotgun volt a kezemben (tökéletes haldoklás közben ölni), egyszer meg mert nem volt kit ölni, az utolsó ellen akkor halt meg, mikor én is elfáradtam. Pech.
A tüzes fegyverek félelmetesen erősek, távcsöves, smg, mindegy. A pisztolyok nem az én világom, rakétavetők sem... egy lövés után úgyis nyakukban az ellen, tölteni macerás. Assault rifle-öket érdemes kipróbálgatni szvsz, típustól függően van hogy egyet-egyet, rövid sorozatot lő... na meg aztán vannak fiinom hordozható gépágyúk is... hatalmas tárral, folyamatos tüzeléssel... hjaaj.
Szóval a soldier nem tűnik rossz választásnak elsőre.A legszebb szerintem az, hogy a bossok is respawnolnak. Ezt az újat kétszer is lenyomtam, annyira tetszett... bányakulcsért voltam, ott volt lent egy kör alakú teremben. Szép nagy volt a háta.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Projektor topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Formula-1
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Synology NAS
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)!