Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
westlake
üzenetére
A szökőkút féle sebzés az éppen az amikor hat az elementális sebzés (legalább is én csak akkor láttam ilyet amikor tűz, sav vagy sokk sebzés érvényesült de ezt ugye jelzi is a számok színe), ráadásul azok stackelődnek így egyszerre ugyan abból a fajtából akár több is aktív lehet, persze az csak akkor igazán látványos ha gyenge fegyvert használ az ember még az elején mert akkor még nem halnak meg tőle gyorsan.
Amúgy az utolsó SMG igen csak jóféle a dúrva recoil reduction és accuracy bónusz miatt amivel hosszabb sorozatot is elég pontosan lehet elengedni és a sebzése is elég pofás.Miután végigvitted vagy éppenséggel közben van értelme a co-op-nak (mondjuk legalább pt2-ben) mivel akkor sokkal erősebbek az ellenfelek. Lehet menni arénázni (még nem volt módomban sajnos kipróbálni de a duelezést ezek a rendkívül erős fegyverek sajnos megölik mert 1-2 lövés és halott vagy

Egyszer beugrottam egy 4-es partiba, kettőnket beszorított egy toronyhoz egy halom hasonló vagy magasabb szintű spiderant és percekig lőttük őket mire sikerült kiszabadulnunk, azt pl. rendkívül élveztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest