Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát ez az, én elég finnyás vagyok
Egyrészt a first person melee nem igazán a szívem csücske (kivéve Zeno Clash, de az más kategória, és sokkal rövidebb), másrészt az, hogy a sniper rifle-t AR-ként lehet használni, az pont elővetíti azt a katyvaszt a fegyverclass-ok között, ami a 3-asban iszonyúan irritált. Ha nem lenne annyi célirányos running mob, akkor én egy Skullmasherrel, Volcanoval vagy esetleg Bessie-vel boldogan ellennék. Ha meg AR-t akarok használni, akkor... wait for it... előveszek egy AR-t!!4!4!!
A BL1-ben remek AR-ek voltak, sajnos a BL2 ebben katasztrófa volt.Karakterek terén sem vagyok mindenevő - Roland és Axton teljesen nem jött be, Brick rendben volt, de meguntam a játék felénél, Zer0 és Krieg meg nem passzolt a stílusomhoz. Kriegnek mondjuk tényleg hatalmas upside-ja volt a duma az elején, bár vszleg egy idő után unalmassá válik a sok nihilista és / vagy szadista és / vagy mazochista pofázás. Viszont Salvadorral ütős audio-kombót alkotnak

Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Automobilista 2
- Energiaital topic
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyrészt a first person melee nem igazán a szívem csücske (kivéve Zeno Clash, de az más kategória, és sokkal rövidebb), másrészt az, hogy a sniper rifle-t AR-ként lehet használni, az pont elővetíti azt a katyvaszt a fegyverclass-ok között, ami a 3-asban iszonyúan irritált. Ha nem lenne annyi célirányos running mob, akkor én egy Skullmasherrel, Volcanoval vagy esetleg Bessie-vel boldogan ellennék. Ha meg AR-t akarok használni, akkor... wait for it... előveszek egy AR-t!!4!4!!
A BL1-ben remek AR-ek voltak, sajnos a BL2 ebben katasztrófa volt.