Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát ez az, én elég finnyás vagyok
Egyrészt a first person melee nem igazán a szívem csücske (kivéve Zeno Clash, de az más kategória, és sokkal rövidebb), másrészt az, hogy a sniper rifle-t AR-ként lehet használni, az pont elővetíti azt a katyvaszt a fegyverclass-ok között, ami a 3-asban iszonyúan irritált. Ha nem lenne annyi célirányos running mob, akkor én egy Skullmasherrel, Volcanoval vagy esetleg Bessie-vel boldogan ellennék. Ha meg AR-t akarok használni, akkor... wait for it... előveszek egy AR-t!!4!4!!
A BL1-ben remek AR-ek voltak, sajnos a BL2 ebben katasztrófa volt.Karakterek terén sem vagyok mindenevő - Roland és Axton teljesen nem jött be, Brick rendben volt, de meguntam a játék felénél, Zer0 és Krieg meg nem passzolt a stílusomhoz. Kriegnek mondjuk tényleg hatalmas upside-ja volt a duma az elején, bár vszleg egy idő után unalmassá válik a sok nihilista és / vagy szadista és / vagy mazochista pofázás. Viszont Salvadorral ütős audio-kombót alkotnak

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyrészt a first person melee nem igazán a szívem csücske (kivéve Zeno Clash, de az más kategória, és sokkal rövidebb), másrészt az, hogy a sniper rifle-t AR-ként lehet használni, az pont elővetíti azt a katyvaszt a fegyverclass-ok között, ami a 3-asban iszonyúan irritált. Ha nem lenne annyi célirányos running mob, akkor én egy Skullmasherrel, Volcanoval vagy esetleg Bessie-vel boldogan ellennék. Ha meg AR-t akarok használni, akkor... wait for it... előveszek egy AR-t!!4!4!!
A BL1-ben remek AR-ek voltak, sajnos a BL2 ebben katasztrófa volt.