Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
Nem tudom volt-e már dee
-
DeFranco
nagyúr
válasz
nooorbi1209
üzenetére
Szuper, grat!
Mi volt a megoldas? -
nooorbi1209
csendes tag
megoldottam megy rendesen
köszönöm mindenkinek a segítséget
<3

-
nooorbi1209
csendes tag
Rendben van. Köszönöm szépen

-
DeFranco
nagyúr
válasz
nooorbi1209
üzenetére
Még elfloodolgatsz itt egy darabig, és úgy raknak ki, hogy vissza se jössz.
Alap, hogy nem turkálsz a registryben, ha azt sem tudod, hogy mi az, de ha mégis, és segítséget kérsz hozzá, akkor legalább az alapvető szabályokat betartod. Többek között, hogy türelmesen vársz a válaszra, szerkesztési időn belül szerkesztesz, és közben te is aktívan keresed a megoldást. Ha meg már úgy is van időd, akkor közben javítgatod a helyesírási hibákat, mert ha annyira sem tiszteled meg a társaságot, hogy igényesen írod le, hogy mit akarsz, akkor ne is várj válaszra.
Csinálj egy backupot a registryről (szándékosan nem írom le hogy kell, nézz utána, abból tanulsz, nem nehéz, két katt) és aztán engedj rá egy ccleanert. Annak van registry pucoló funkciója, lássuk mit dob rá, hátha jobban csinálja, mint egy kezdő. Ha nagyon elszúrta, akkor visszarakod a régi registryt és újra próbálkozunk.
-
nooorbi1209
csendes tag
most nem nagyon izgat a helyesírás de a te kedvedért így már megfelel?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
nooorbi1209
üzenetére
Akkor hagyd a fenébe az egészet, és vegyél a kezedbe inkább egy nyelvtan könyvet. Többre mész vele, hátha valami ragad rád.
-
nooorbi1209
csendes tag
akármit is csinálokmindig beadja. ha nem megy semmi a háttérben akkor is :S

-
nooorbi1209
csendes tag
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (391)
pAPP
orderlands
PVENDOR:
PGUID:1F61E0B1-1AB8-F15E-07C4-46D100A1D3F7
$11.50.0.42618
@Windows XP (7600) BT_OTHER 15092.30474és okéztam ez jott be :S

Setup has experienced an error.
Please do the following:
- Close any running programs
- Empty your temporary folder
- Check your internet connection (Internet-based Setups)Then try to run the setup again.
___________________________________________Error code : -5001 -
intercooler
őstag
válasz
nooorbi1209
üzenetére
Most amire hirtelen gondolni tudok.
Programok telepítése/törlése ha ott bent van próbáld meg törölni.
Az egész telepítési mappáját töröld (ahova elkezdte felrakni)
Registryt jól nézd át.aztán gép reset.
-
nooorbi1209
csendes tag
esetleg még vdalami?

-
nooorbi1209
csendes tag
és ha nincs ott olyan? :S nem találom :S
toroltem de most is kiadja az errort :S
-
intercooler
őstag
válasz
nooorbi1209
üzenetére
bal oldalt:
HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE
és azon belül megkeresed a borderlands-t és törlöd.
ezen kívül máshol is lehet nézd át
Most rakom újra a gépet, pontosan nem tudom meg mondani. -
nooorbi1209
csendes tag
és azon belül mit kell csinálni?
-
intercooler
őstag
válasz
nooorbi1209
üzenetére
ugyanúgy csak nincs kiírva hogy start! "windows logó" futtatás / regedit
-
nooorbi1209
csendes tag
windows 7en hogyan kell?
-
intercooler
őstag
válasz
nooorbi1209
üzenetére
Start / futtatásba beírod / regedit
5percen belül szerkesztheted a hozzászólásod
-
nooorbi1209
csendes tag
válasz
nooorbi1209
üzenetére
ÉS áRAMSZÜNET VOLT :d
-
nooorbi1209
csendes tag
MIA PROGRAM NEVE??
-
LLKobe
veterán
válasz
nooorbi1209
üzenetére
Namost:
A játék neve Borderlands.
Ha újraindult a gép akkor valami nagyon nem kerek vele.
Én regeditbe megkeresném az összes bejegyzést, és kézzel törölném.
-
nooorbi1209
csendes tag
sziasztok!
van egy kis problémám a borderlines-al.fel akartam telepíteni,de a telepítés közben újra indult a gép,így megszakadt.az uninstall nem működik(-5001 hibával elszáll),ha újra fel akarom telepíteni meg akad a telepítő.próbártam registry cleaner-rel kipucolni a maradék file-okat manuális törlés után,de semmi...

van valami tippetek? üzenetben ha lehet
előre is köszönöm szépen -
DeFranco
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
At hiszem van, bizonyos penzosszegert a mentesi pontokon, de en meg nem probaltam

-
DeFranco
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szintenként kapsz egyet, többet sosem. A 69-es szintet szerintem egy végigjátszás alatt nem éred el, bár technikailag lehetséges, de gyakorlatilag nem.
A kapott XP-t a te és az ellenfeled szintkülönbsége határozza meg, így ha - tegyük fel - a játék téged a 4 (amúgy 3, a moxxiban nincs fejlődés) DLC után mondjuk 58-ra vár, akkor 662 fölé tuti nem mész, mert utána már csak pár XP pontot ad, és kellene mondjuk 3 millió a szintlépéshez.
A számok hasból vannak.
A játék 2+0,5 végigjátszást támogat, az alapjátékot és a DLC-t egymástól függetlenül játszhatod (tehát játszhatsz alap PT (palythrough) 2-t DLC PT1 mellett). Amire vigyázni kell, az az, hogy a szintezést elszúrták kicsit, valamelyik ujjad meg kell harapnod, ha mindenhol mindent megcsinálsz kétszer, akkor a végére vészesen túlfejlett leszel, ami gondot nem okoz, de unalmas az one-shot one-kill rendszer.
-
TazLeacher
nagyúr
Hali!
Még elég az elején vagyok, (lvl 20) így kérdeznék: végig 1 képesség pontot fogok kapni szintenként? Vagy lesz olyan, hogy többet? Esetleg olyan, hogy már nem kapok? Azt már olvastam, hogy a 69 a max. Tapasztalatok alapján ezt 1 végigjátszás alatt el lehet érni (a 4 DLC-veL), vagy több kell hozzá?
-
LLKobe
veterán
Kijött a magyarítás!!
-
Kassadin
addikt
PT 2.5 azután érhető el, miután pt2-ben végeztem az utolsó pályán?
-
capulet75
addikt
Az még odébb van sztem, de lehet kéne húzni a 63 sniperemet. Valamelyik kommentben írta valaki hogy azt is lehet.
-
capulet75
addikt
Jah, paraszt merax hetvenvalahanyadik szintű volt.... no comment.
-
capulet75
addikt
Van 39-en hunterem, vinném tovább ha jön vki. Persze szigorúan skype és megbeszélni mindent. Én többet nem akarok panaszkodást hallgatni.
Kassadin:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
capulet75
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Nem. De éjszaka mindig volt 1-2 missönre időm, meg a Crawmeraxnál ha belemész a giglichbe és kivadászod a sok férget a merax mellől az sok xp nagyon. 2-3x megcsinálod és szintlépés. Mivel én vagy 15x nekimentem annak a dögnek mire kinyírtam, igy 64-ről felment 69-re.
Sok xp a pókgenyók is, azokat meg tucatjával lehet írtani a Monsterrel.
-
capulet75
addikt
Glitch. Nem tápolok fegyvert se pajzsot.
Kipörgettem a játékot, jöhet egy új karakter. 
-
capulet75
addikt
Crawmerax done.
-
Kassadin
addikt
válasz
capulet75
üzenetére
Én is ezt mondtam, de muszáj volt. Nem egy bonyolult program, legalábbis nem annyira, mint elsőre tűnik.
Step by step
Letöltöd, megnyitod a mentésedet (bal felső sarok W gomb), utána megyünk is a quests fülecskére. Itt kiválasztod a küldetésedet a bal oldali listából, utána átállítod started-re a küldetést, az objective-t átállítod 0-ra mindegyiknél, mentesz, és indítod a játékot. Amúgy amit linkeltem, abban ugyanez van leírva, csak nem ennyire részletesen. Valami nem tiszta, kérdezz.
-
capulet75
addikt
-
kapcsolat88
tag
válasz
capulet75
üzenetére
Asszem egymás után 2x nem tudod kifosztani,csak ha kilépsz a játékból és azután újra betöltöd... Vagy van az a csúnya bugod. Ám ezt hamar ki lehet deríteni

ui.: crawot megölni meg segíthetek, akár teljesen legit fegyverekkel is, ha akarod te adhatod őket
95% , hogy menni fog
Azt nem mondom, hogy rövid lesz ... -
capulet75
addikt
Egyszerűen képtelen vagyok megölni a Crawermaxot.
A másik gondom az az, hogy kilootoltam a második Knoxxot és gondoltam megyek még egy karikát de zárva van a kapu a folyosón a szinkódos ajtó mögött. -
Totosai23
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, hogy lehet a kiegészítőket feltelepíteni? elötte kell patchelni a játékot? Én úgy próbáltam, hogy csak szimplán bemásoltam a megfelelő mappákba, de azóta nem tudok online csatlakozni.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem, van dobozos is.
Itt az aprón is árulnak. Dobozos van 3-4k-ért, Steam-es meg 1-2k-ért.
-
LLKobe
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
halihó...
a GOTY csak steam-es verzióban létezik?
-
MARV6969
tag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Valahogy én is úgy vagyok a modolt fegyverekkel, mint Te. Kaptam én is rengeteg ilyet, szépen el is pakoltam, utána amit lehetett felhúztam 69-re. Használom a willow tree-t is, megnöveltem a back pack férőhelyet, átszíneztem a karaktert, stb... azonban az igazi játékélmény az, ha a játékban talált cuccokat használva teljesítem a küldiket, persze használom a űber fegyókat is, azokat is szeretem. Azt viszont kifejezetten utálom, hogy ha olyan valakivel akadok össze, aki csak rohan, versenyt csinál abból, hogy ki teljesíti hamarabb a küldiket. A mai napig is gyilkolom crewmaraxot, de őt csak modolt cuccokkal, és változatlanul gyűjtögetek szorgalmasan

-
capulet75
addikt
Ha valakinek lesz kedve Crawmeraxhoz, lvl65 soldierrel vagyok és Qrvár@ nem tudom megölni.

Nem akarok ilyen 7858878473 pajzsot meg 12x8000x4 fegyvert.
-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Az első kivételével mindegyik moddolt. Ilyen 5x-ös szorzós fegyókat nem ad a game.
-
intercooler
őstag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Nem rossz, bár én ilyenekkel nem szórakozok.
Találni azért használható fegyókat is:
Az összes eredetét nem tudom mert már nagyon rég volt
lehet hogy 1-2 moddolt is mert kaptam 1 német gyerektől jó pár cuccot. 287325723525-os pajzs 300000dmg kis pityu, meg hasonlókat.Úgy hogy igazából nem is tudom szerintetek? Moddolt vagy nem

-
kapcsolat88
tag
Ezek mind egy szálig buherált cuccok... Megértem, ha valaki nem szereti, csak mint egy lehetőséget mondtam. Miután crawot vagy ezerszer legyilkoltam és huszonötször végig játszottam, nekem is unalmassá vált a játék, én ebben találtam extra "izgalmat" , meg az ellenfelek szintjének maxolásában. Végül is, csak ezért mondtam és dobtam fel a képeket
A játék színezése és az az érdeklődés fenntartása végett. Csak egy lehetőség... -
capulet75
addikt
Én nem "tunigolok". Szeretem a turkálás izgazmát, és kikerülhetetlen a tápolás így. Bőven találni komoly hardvert a feladatokhoz.
-
LLKobe
veterán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Ezek "buher" fegyverek ugye? Tehát nem a játék dobja, hanem hackeléssel lehet berakni őket?
-
kapcsolat88
tag
Például ilyen fegyverek... Látható, hogy ennél nagyobb sebzésű fegyvereket találni, az smg-ken az ammo regen az ami igazi extra ( így lehetek defender és nem kell a munícióval foglalkozni ), meg a savas az valami baromi gyors, nem is nagyon használom, mert néha az az érzésem, hogy a játék nem bírja követni a sebzést
A távcsövesekben meg a pontosság, illetve a max zoom tetszik, az a 6x-os sebzésű távcsöves meg egy Skullmasher (volt) , szal olyasmit is lehet ahhoz hasonlót is lehet találni a játékban... Az egész lényege, hogy nem csak eszetlenül lehet moddolni a fegyvereket és így még jó darabig fenn lehet tartani az játék izgalmasságát és utálni sem fognak, mert mindenkit te ölsz meg és mész mint egy tank. A pajzsom sincsen az egekbe húzva...
(olyanom mellesleg nincsen ) -
kapcsolat88
tag
A 3849-es hozzászólásban van egy link ahol/amivel resetelni tudjátok a játékot. Ha unalmas mert nagyon gyengék az ellenfelek, akkor azt ajánlom !! Az a szint még egy rutinos 69-es csapatot is megizzaszt !! ( házilag gyártott nem stock fegyverekkel és pajzzsal is
) Majd esetleg dobok pár képet a felszerelésről... később.Amúgy, miután már ismered a fegyvereket, nagyon izgalmas felszereléseket gyártani, próbálgatni, hogy melyik az ami neked a legjobb, illetve legszebb
nekem az is számít, bár valszin csak azért mert megtehetem
) -
Kassadin
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem lenne gond, ha nem nulláról kellene felhúznom karaktert a semmiért, amikor van nagy karakterem, aminek nem tud esni szinte már semmi, mert mindenből majdnem a legjobb cuccok vannak meg, arról nem is beszélve, hogy skill is van a fegyverekhez, puskával critben 10-11 ezer között sebzek...

Valami élőbeszédes kommunikáció meg kell, mert enélkül katasztrófa az egész, nem lehet csapatban játszani.
-
capulet75
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ejnye.
Talán akkor meg kellene beszélni a szabályokat vagy az elvárásokat. Azért vettem fel a burning snipert mert amit találtam azt odaadtam a Snipernek, és nekem is kellett valami húzósabb fegyver, és ha az erősebb lett volna, azt is odaadom neki, elvégre a ő karaktere fő fegyvere. A burning pisztolyt, amit meg neked dobtam, azzal meg elszaladt valaki... Szóval volt káosz rendesen. Ám nem hiszem hogy egy megbeszélés után ne működhetne a dolog. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Kassadin
üzenetére
Nem lenne gond a loot-tal, ha mindenki csak a leosztott cumókat venné fel. Erre szolgált volna a fegyverek leosztása.
De a csapatunk katonája gyakorlatilag felporszívózta a pályát. A Lvl10-es Skag-ek után szóltam a Snipernek, hogy ott egy Burning Snipa, és már ott is volt, fel is vette, majd utólagosan kérdezett vissza, hogy az aktuális bajuszpödrőnek mekkora a DMG-je, mert ha kell, akkor visszadobja...
capulet75: Hidd el, nekünk épp olyan jók az alja fegyók eladni, mint neked...
No de mindegy... Ez a menet úgy látszik a kutyáké...
Remélem hamar végez a koma a Witcher-rel és mehetünk vissza...
-
Kassadin
addikt
válasz
capulet75
üzenetére
Nem lenne egyszerűbb simán, ha mindenki nagy karakterrel tolná? Biztos, hogy a srácoknak is van nagy karaktere, nekem 52-es a legnagyobb, te mondtad, hogy van 49-es katonád. Nem vagyok időmilliomos, és 4 embernek elég nehéz összeegyeztetni, meg ha valaki kimarad, akkor lemarad szintben. Szóval szerintem egyszerűbb lenne, ha felhúznánk a ő szintjükhöz a karaktereinket, arról nem is beszélve, hogy nem csak a loot körül forogna minden, mindannyiunknak van már felszerelése. Vagy játszotok nélkülem, és kerestek mást.
-
capulet75
addikt
A soldierrel melyik skilleket érdemes felvenni? Én az Impact,Scattershot,Metal Storm,Assault,fitness,Overload,Grit és Stat skilleket toltam eddig. Van ami még fontos?
-
capulet75
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Na igen.
lvl10 badassskag, és mindjárt három. Meg is haltam párszor. -
capulet75
addikt
Nah. A loot. Amiből van nálam high az odaadom akinek kell, én is ezt várom. Szar a shotim és a machine gun is elég alap. Csinálhatnánk egy skypeot, az elég használható. Amúgy jó volt, zuzzunk sokat.

-
capulet75
addikt
catona751 az ID
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Nem kell steam, csak adja meg a GameSpy ID-jét és indítsa el a játékot.
-
capulet75
addikt
Ha ráspecializálódsz akkor minden fegyver durva. Ráadásul rakvetnél van 3x damage x4. Az meg már combos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

orderlands
Most rakom újra a gépet, pontosan nem tudom meg mondani.

A másik gondom az az, hogy kilootoltam a második Knoxxot és gondoltam megyek még egy karikát de zárva van a kapu a folyosón a szinkódos ajtó mögött.

) Majd esetleg dobok pár képet a felszerelésről... később.