Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

válasz gbors #4653 üzenetére

+ Zer0-t kihúzza a szarból, hogy amúgy elég komoly melee karakter igény szerint melee ultival, ha nagyon úgy akarod, neked nem is kell fegyvert venned a kezedbe. Nyilván nem egy Krieg, mert az a karakter maga a két lábon járó apokalipszis, Salvador fegyver nélküli változata, de azért használható. És -szintén igény szerint- annyi buff-ja van sniper-re, hogy kb AR-ként lehet vele használni őket, amire rátesz, hogy talán a Vladoff-nak forgócsöves gatliv-sniper-jei vannak tetszés szerinti elementállal.

Én szinte minden karakterrel nyomtam, nincs szar karakter csak sima meg OP. Minde nattól függ, hogy mit preferálsz. Nyilván salvador az abszolút OP, de ha a raid bossokat kiveszed a képből, akkor Krieg kn 35-ös szinttől gyak halhatatlan. Ha meg tűzjárót csinálsz belőle és a hátára teszed a Flame of the Firehawk pajzsot (amire kb a fél tüzes skillfa van építve) akkor gyakorlatilag fegyvert se kell a kezedbe venni. Esküszöm nekem azért volt gránátvetőm, hogy a saját HP-mat le tudjam lökni 33% alá, hogy végtelenített loop-ba lehessen tolni a Mutáns Psycho képességet. ;]

És azok a szövegek...

...amiket 1.6-ben kivettek...

Raving Retribution.

Új hozzászólás Aktív témák