Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyomtató topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
off: nem lehet, hogy a mentésrendszer kb. olyan, mint a dia2-nél? (kb. minden quest/item/kill után mentődik a karakter állása) ez jó lenne, mert valami gebasz van a win7-emmel és elég sűrűn crashel a napokban (szerintem valamelyik driver sz@rakodik) pl. resevil5 közben elég kellemetlen volt, amikor 20-30perc játék után kihalt és kezdhettem volna újra
(pedig eddig nem csinált ilyet akár 5-6óra játék alatt sem...) stalker-ben viszont órákat játszottam egyhuzamban gond nélkül meg mindenféle tesztet lenyomtam, tehát hw-s probléma kizárva (de ott mentés is van)on: jó hogy van ilyen topik, szerintem beszerzem a játékot, ahogy lehet és aktív leszek itt... tetszik az alapötlet+környezet
anno a hellgate-et vártam így, mert abban is az fps-t akarták rpg-vel vegyíteni, de a rendszere sem tetszett annyira meg bugos is volt nagyon induláskor az egész
(nagyot csalódtam benne)#5: 576 oldalán kinnvan 23-i megjelenéssel, de ár nélkül
szerintem valamit benézhettek erősen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nyomtató topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Hobby rádiós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(pedig eddig nem csinált ilyet akár 5-6óra játék alatt sem...) stalker-ben viszont órákat játszottam egyhuzamban gond nélkül meg mindenféle tesztet lenyomtam, tehát hw-s probléma kizárva (de ott mentés is van)
anno a hellgate-et vártam így, mert abban is az fps-t akarták rpg-vel vegyíteni, de a rendszere sem tetszett annyira meg bugos is volt nagyon induláskor az egész
szerintem valamit benézhettek erősen...