- SSD kibeszélő
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
off: nem lehet, hogy a mentésrendszer kb. olyan, mint a dia2-nél? (kb. minden quest/item/kill után mentődik a karakter állása) ez jó lenne, mert valami gebasz van a win7-emmel és elég sűrűn crashel a napokban (szerintem valamelyik driver sz@rakodik) pl. resevil5 közben elég kellemetlen volt, amikor 20-30perc játék után kihalt és kezdhettem volna újra
(pedig eddig nem csinált ilyet akár 5-6óra játék alatt sem...) stalker-ben viszont órákat játszottam egyhuzamban gond nélkül meg mindenféle tesztet lenyomtam, tehát hw-s probléma kizárva (de ott mentés is van)on: jó hogy van ilyen topik, szerintem beszerzem a játékot, ahogy lehet és aktív leszek itt... tetszik az alapötlet+környezet
anno a hellgate-et vártam így, mert abban is az fps-t akarták rpg-vel vegyíteni, de a rendszere sem tetszett annyira meg bugos is volt nagyon induláskor az egész
(nagyot csalódtam benne)#5: 576 oldalán kinnvan 23-i megjelenéssel, de ár nélkül
szerintem valamit benézhettek erősen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(pedig eddig nem csinált ilyet akár 5-6óra játék alatt sem...) stalker-ben viszont órákat játszottam egyhuzamban gond nélkül meg mindenféle tesztet lenyomtam, tehát hw-s probléma kizárva (de ott mentés is van)
anno a hellgate-et vártam így, mert abban is az fps-t akarták rpg-vel vegyíteni, de a rendszere sem tetszett annyira meg bugos is volt nagyon induláskor az egész
szerintem valamit benézhettek erősen...