Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 40 óra játék után léptem meg a 40. szintet. Még nem fejeztem be az alapjátékot (bár már a vége felé tarthatok), mert közben elkezdtem a DLC-ket is.
Eléggé össze-vissza lépem a szinteket, mert előfordul, hogy jóval kisebb szintű mellékküldikért megyek vissza, azok meg már alig adnak XP-t, azokban ellenfelek többnyire semmit.
Dr.Ned-del már kész vagyok, most General Knoxx-ot nyomom, és jól jön a változatosság, na meg az utóbbi tartogat kihívást rendesen (Dr.Ned könnyű volt, de itt rengetegszer meghalok). Viszont az alapjáték végjátéka meg várhatóan könnyű lesz, mert az 40 alatti karakterekre van tervezve.
Amúgy sokan nem ajánlják a Dr.Ned-es DLC-t, pedig eszméletlenül jó a hangulata. A horrorfilmeké (mert hogy zombis) keveredik a Borderlands egyedi atmoszférájával. Ráadásul jól eltalált bossok vannak, és rengeteg jó cuccot lehet benne összeszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest