- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 40 óra játék után léptem meg a 40. szintet. Még nem fejeztem be az alapjátékot (bár már a vége felé tarthatok), mert közben elkezdtem a DLC-ket is.
Eléggé össze-vissza lépem a szinteket, mert előfordul, hogy jóval kisebb szintű mellékküldikért megyek vissza, azok meg már alig adnak XP-t, azokban ellenfelek többnyire semmit.
Dr.Ned-del már kész vagyok, most General Knoxx-ot nyomom, és jól jön a változatosság, na meg az utóbbi tartogat kihívást rendesen (Dr.Ned könnyű volt, de itt rengetegszer meghalok). Viszont az alapjáték végjátéka meg várhatóan könnyű lesz, mert az 40 alatti karakterekre van tervezve.
Amúgy sokan nem ajánlják a Dr.Ned-es DLC-t, pedig eszméletlenül jó a hangulata. A horrorfilmeké (mert hogy zombis) keveredik a Borderlands egyedi atmoszférájával. Ráadásul jól eltalált bossok vannak, és rengeteg jó cuccot lehet benne összeszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest