Hirdetés
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
jaja,lehet kavarás... Dokinak meg egy Ajax nevű tagot kelett elkapni,olyan helyen,ahová a fő szál miatt nem mehetett...
erre most nem nagyon figyeltek a végénél oda,nem tudom,miért kellett igy ezt a dlc-t a végére összecsapni... dolgoztak volna még inkább rajta kicsit...de hát gondolom,kötött az idő,minthogy a sikert látva szerintem olyan 2 hónap,és jön a kövi dlc...biztos megéri nekik,nomeg az alapjátékot is életben tartja,hisz egy fél évesnél idősebb gém már rég a kifutás felé kellene menjen,de szerintem itt az eladások még mindig jók...nem véletlen,hogy a karácsonyi 27 eurós akciót leszámitva egy fityinget nem esett az alapjáték ára...sokan is tolják,egyre többen vannak a neten is,a fórumok élnek rendesen,stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
erre most nem nagyon figyeltek a végénél oda,nem tudom,miért kellett igy ezt a dlc-t a végére összecsapni... dolgoztak volna még inkább rajta kicsit...de hát gondolom,kötött az idő,minthogy a sikert látva szerintem olyan 2 hónap,és jön a kövi dlc...biztos megéri nekik,nomeg az alapjátékot is életben tartja,hisz egy fél évesnél idősebb gém már rég a kifutás felé kellene menjen,de szerintem itt az eladások még mindig jók...nem véletlen,hogy a karácsonyi 27 eurós akciót leszámitva egy fityinget nem esett az alapjáték ára...sokan is tolják,egyre többen vannak a neten is,a fórumok élnek rendesen,stb...