Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- OLED TV topic
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- XMLTV EPG letöltő progi
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Monitor hiba topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
jaja.és lesz mégegy ha jól emlékszem
egyébként nekem annó sikerült valahogy beletúrni a küldikbe,mert nekem először se volt visszaszámlálás
de nekem abból volt kavarodás,hogy neten elkezdtem a harcot,és kifagyott a host,és nekem Knoxx sem jelent meg újra,a küldi se volt megcsinálva,én akkor nyúltam bele...és jó poén volt,hogy kifosztottam mindent,nem ment a visszaszámláló,ahogy kimentem,kis kavarodás,de akkor lett pukk,kicsit megkergült a gém.de utána jól ment,ezt is lenyomtam,amit te most beakasztottál..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Macska topik
- Trollok komolyan
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mobil flották
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébként nekem annó sikerült valahogy beletúrni a küldikbe,mert nekem először se volt visszaszámlálás
de nekem abból volt kavarodás,hogy neten elkezdtem a harcot,és kifagyott a host,és nekem Knoxx sem jelent meg újra,a küldi se volt megcsinálva,én akkor nyúltam bele...és jó poén volt,hogy kifosztottam mindent,nem ment a visszaszámláló,ahogy kimentem,kis kavarodás,de akkor lett pukk,kicsit megkergült a gém.de utána jól ment,ezt is lenyomtam,amit te most beakasztottál..