- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #17766 üzenetére
Felépítése alapján nem is tünik rossznak ,2 utas hangszrendszer 4X talán 18650-es cella.
És most árba mennyi 30E körül megy, kár hogy az ilyen nevenincs hangszórókat nem viszik bele egy normális tesztbe.Persze én azt mondom a kuponos uboom X akkor is jobb vétel hiszen már nem olyan sokkal drágább. Én is várom a enyémet de vannak itt érdekeségek, Oluv azt írta a amazon ismeretlen okból vissza tartja a hangszórókat, aztán más helyen múr úgy közölték készlethiány miatt nem küldik.
Oluv azt írta 600 feliratkozás volt az ö linkjéről a Uboom X-re és abból csak 100 vásárló volt.
#17733Wolfskin
Azért durva a régi D Fine kis modernizálás mellet milyen jól tud szólni, főleg jó darabig ez is egy budget hangszóró volt 105 euroért akciósan. Én is úgy gondolom a Dockin ha a cég kicsit kevesebbet hibázna egy prémium termék lehetett volna.
Nekem a 4.2 APTX zajszűrös D FIne van, ami szerintem nem szól olyan jól vagy tisztán mint a sima 4.0 D FIne. (Szürke Gombok,D,vagy Dockin felirat márka jelként.)Amazonon szidták a Dockin mert ez a hangszóró bekapcsoláskor mindig max hangerőn indult. a 4.0 D Fine egy nagy hibája volt, hogyha valaki bekapcsolta és magától maxon indult aztán 10-20% körül hallgatta már ott volt a háttérzaj, de ez simán ki lehet küszöbölni ha valaki a hangszórón csökkentette volna a hangerőn és telefonon nővelte volna.
Oluv is mikor még 7-8 éve mikor írta milyen jó a Dockin D Fine és fasztasztikus érték volt abba a időbe.Most viszont ott a D Fine Evo ami kapott újabb bluetooth modult és cserélhető akkumulátort. De azért az árért én már nem vagyok benne biztos megéri a árát, max ha valami akciót kifog rá a ember.
140 euro+shipping ez 155euro, és múltkor soundcore oldalán láttam Motion Boom 2 akciósan 90euro. Persze ettől függetlenül a Dockin verhető hangminőségbe a Motion Boom 2-őt csak hát az anker körül nagyobb a marketing.Nekem pár éve volt Motion Boom a sima, és sok téren csalódás volt. Egyfelől hiába volt egyéni EQ valahogy a tweeter hiánya miatt konkrétan már érződött bármilyen beállítás mellet nem volt igazi a hangzása. Persze írtam lehetett finomhangolni és lehetett belőle versenyképes hangot kihozni. De a vegyes hangerőn teszt egyéni EQ mellet nekem 10 óra alatt ment egy teljes töltéssel. ( Reklámba 24 órát ígért anker, de ezt egyéni EQ és extra bass mód mellet hozza max 30-45% körül talán)
Most én a Uboom X-re várok, remélem hozza azt amit elvárok tőle.
Persze ott lesznek a Led fények amiket mondjuk sőtétbe lehet használni hangulat fénynek. De szerintem ha minden firmware frissités helyre jön akkor gurithat nagyot a piacon.
És azért úgy gondolom megnézve a Konkurenciát, az Earfun Uboom X-t nincs miért fikázni. EGY HK Go Play 3 130E fölött megy, egy Boombox 3 meg 155E+.
Ami egy szinten van vele vagy képes verni sokkal drágább.
A Magyar Earfun oldalon 50E ami 2 év garanciával nem rossz ár, és a szint amivel próbálna állja a helyét mind sokkal drágább tőle.Minden esetre ha megjön a Uboom X azonos Indoor EQ mellet kíváncsi vagyok mennyire lesz tiszta a Dockin mellet, ha már sokszor utolag kapta a kritikát a Dockoló.
Már csak ki kell várni, mennyi idő múlva érkezik meg remélem hónap végéig megkapom. -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #17738 üzenetére
Szerinted más hallota már élőbe? Nem. Még Alan se rakott ki 0.39 firmware tesztet, én rendeltem és majd egyszer jön 1-2 hét talán.
Mi se tudunk többet csak hogy rosszul indult a rajtja.Ha megjön teszteltem és írok mit gurit való életbe.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17720 üzenetére
Igen de akkor mi a végeredmény, mindenki kap egy Uboom X-t vagy Oluv újra kezei közé veszi és újra hangolják? Csak azért amiker Oluv rakot közé ott egyértelműen Boombox 3 szintű a Uboom X. Utána meg lehet majd tolni a firmwareket dögivel, persze tudom idővel tuti jön egy végleges megoldás mint a UBoom L esetében a kérdés mikor?
Igen, én is azon gondolkodok Oluv is túl messzire ment vagy egyszerűen a túltolt DSP miatt volt jó a hangja. Persze ameddig nincs a termék a kezembe, addig korai elmaharkodotan itélni. Így előre nem is akarom leírni, remélem a amazon szállítás botrány lemegy gyorsan aztán jöhet a hangszóró.
Csak valahogy a UBOOM X rajt valóban jelen esetbe kicsit tragédia.
Mióta Oluvnak nincs youtube csatornája még anyi emberhez se jut el a termék mint eddig.
Akik megkaptál a hangszórót meg nincsenek róla a legjobb benyomáson, így lehet ezért van 600 early birdbol csak 100 valós vevő.
Persze earfun hibája ha rajtra nincs egy kész termék ami jól szól és hozza amit igért.
Idővel a firmware helyrehozza, vagy a hangszóró korlátja és ebből ezt lehet kihozni.
Szóval én kivárom, remélem jön 1-2 hét múlva ha fél hangerőn hozza a Dockin szintjét és sokat bír a akku már elégedett vagyok. Aztán majd jönnek rá a firmwarek, ezért a 112 USD ár azért volt mert tudtuk ez nem egy végleges termék.Azért nézzük a Tribit stormbox blast is már megjelenéskor be volt hangolva, dobozból kivetted és már hozta a maximumot. Az earfun itt rontja el, hogy dobozból a gyári hangzás nem nyújt semmi extrát. Soundcore termékek is jobban rajtolnak mint az Earfun pedig az se tőkéletes.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17716 üzenetére
De én azt nem értem Oluv hónapok óta dolgozik a hangszórón, miért olyan bonyolult Oluv beállításaival kiadni a hangszórót? Vagy miért muszáj abba is belenyulni ennyire fontos hogy a ember 50 hangszórót össze tudjon kötni?
Csak a Uboom X Oluv hangolása mellet jó anyag lenne, de ez a rajt se a igazi.
Valahogy a cégtől is elvárnám több energiát fektesen a indulásba, vagy 1 ember írja a firmware-t mindenre? És még az a 1 ember se a szakma csúcsa.#17714Peaceliker
Tegnap lett rendelve, 1 nappal rá még korai lemondani.Nyilván a Earfun is rajta a ügyön a hangszóró induljon el a címre. Oluv meg írta aki megkapja uboom x-t rakja fel az új firmware-t és csináljon youtubera videókat...
Nekem meglesz Uboom X majd kongatom rendesen, és csinálok róla videókat.
XXX BASS MÓD Minimal techno! -
carl18
addikt
válasz
carl18 #17712 üzenetére
Oluv írt patreon oldalra az amazon vissza tartja a Uboom X hangszórókat.
meg hogy a 0.38 firmware nem végleges és az nem rendes dolog azzal tesztelni.
A outdoor EQ beállításokkal keveredik a hang.
A 0.39 viszont már elérhető és azzal lesz igazi a hang.Így nagy kérdőjel mennyit fog csúszni a termék. Amazon szállit majd de ismeretlen okból vissza tartja.
-
carl18
addikt
válasz
Albert.Tamas #17711 üzenetére
Akkor oda viszem személyesen!
Úgy se jártam még kínába.
Legalább megnézzem hogyan készül. -
carl18
addikt
válasz
Albert.Tamas #17709 üzenetére
Erre is lesz 18 hónap.
Azért ezen se könnyen mennek tönkre ha a ember vigyázz rá. -
carl18
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #17705 üzenetére
1-2 hét ameddig egy konténer hajú kínából europába ér, aztán a cégnek gondolom a kikőtőbe kell az adokat megfizetni.
Earfun rengeteg féle bluetooth fülhallgatót árul, 3 bluetooth hangszórójuk van most piacon. Csak hát egy bluetooth füllhallgató doboza kicsi, abból rengeteg befér egy konténerbe, a Uboom X doboza elég nagy így abból nehezebb lesz sokat berakni.Úgy emlékszem németbe is szokott hajó menni ahol meg 19% nem ez fog egy céget földhöz vágni. De nyilván nagy tételbe ez is sokra megy, aztán le is vannak szerződve szállításért felelős cégekkel. Én így ezeket tudtam meg, az biztos jól csinálják.
A Dockin 14 euroért szállít házhoz, és 140 euro a hangszóró így 154 euro az összköltség.
Ilyen uton jön ide egy hajú, de be fejeztem a flamelést!
Ship journey from China to Europe
Videó alapján 3X áll meg a hajó, Francia, Belgium, németország. Ebbe a sorrendbe, így luxemburg valóban jó választás egy kínai cégnek tárolni, papírozni. -
carl18
addikt
Shipping Policy
. Free Shipping Restrictions:
The free shipping offer is limited to standard ground shipping and is valid only in the countries covered by Amazon US/EU/JP's logistics. Shipments are subject to the carrier on-time performance and availability. Subject to change without notice.
-
carl18
addikt
válasz
Tybike81 #17702 üzenetére
Én is ott basztam el elöbb, ki töltöd a adatokat rámész a next stepre és akkor enged jobb oldalt kártyát választani.
OTP/Paypal ott beírod kártya adatait és emailba küldi sikeres rendelés és várni kell majd jön, légy türelmes.
Meg a többit nézve ha belefér 50E forintba áfával a hazai forgalmazás mi lehet a gyártási költség. A magyar earfun oldal is a myearfun oldaltól kapja/veszi ők meg csak tovább adják kis haszonnal. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17700 üzenetére
3 éve vásároltam már Earfun terméket és akkor is írta eu raktárból jött.
W-King például oldala írja Only amerika a kereskedelem így ők nem is engednek más címet be írni csak amerikait.
Általában ilyen cégek köteleségük feltüntetni ha egy termék vám+áfa köteles.Írtam talán a Earfun is úgy csinálja, jön egy konténer hajó. Egybe csak Earfun termékek, aztán mivel ők bejegyzet válalkozás euba valahogy tejelnek adót a termékek után.
De mivel egyszer ők már fizettek mondjuk német áfát egy külföldi helyen ezért mégegyszer magyarországon nem kell nekik.
Ami euból jön arra nem kell áfát, ha kinából jön közvetlen gyártól (Légi posta és társai)
Úgy viszont egyből fenmarad a vámon.
Mivel a cégek nem akarnak vásárlot veszíteni, így egyre több cég használja a Earfun modeljét.
Most amúgy is van egy fajta válság, az eu mikor szigorított a kínai cégeknek muszáj volt versenybe maradni. Így aztán jön az Eu raktár, amazon és társai.
Nekem a amazon.de oldalról a Dockin szó szerint angliából jött emlékeim szerint. -
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #17698 üzenetére
Régen már rendeltem tőlük, mivel eu raktárból jön így már ezek le vannak papírozva.
Valamelyik írja az earfun oldala amazon raktárból jön.
A TOZO PA1 is 12E szállítással, az hogy ők hol fizetnek euba adott utána már mindegy.
Gondolom 1 kontérer tele bluetooth hangszóróval jön, úgy már nekik is csak teriteni kell és eladni.(1. Általános szállítási információk: 1) Minden szerdán intézzük a szállítást. (Azoknál a rendeléseknél, amelyeket az Amazon EU/US/JP raktárából szállítunk, a szállítást minden nap megszervezzük. )
Mi europába vagyunk így hozzánk a amazon eu raktára tartozik.
Ott a Bangood és társai ők is eu raktárból küldik olcsón a sok kínai terméket.
Tronsmart esetében Lengyel/Szlovák raktárat láttam.
-
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #17695 üzenetére
Nem az oldalon enged választani, csak a Earfun oldalból van többi.
Egyik USD-t kér a másik eurot, amit kaptál emailt az akciós early bird kupont kód az átírányit a Euros oldalra. De a ami dollárba kér a moneyt ugyan úgy szállít magyarba mint a másik.
Én még régen 3 éve talán a sima UBoomot vettem (24 wattos) 12E forintba ingyen szállítás mellet 39 dollárt fizettem. Szóval mondjuk annyiért ajándék volt, valahogy mindig kifogtam az akciókat mint a Tozonál.
Dockint 2020 decemberébe 38E forintért vettem, most 4 évvel rá a Uboom X 41500ba nem is rossz üzlet. Mérete sokkal nagyobb és kíváncsi vagyok Oluv híres hangolása, halása hogy is működik élőbe. Csalodni fogok-e mint a Motion Boomba?
De ha lámpák nélkül fél hangerőn kizenél 30 órát azzal én már alapból elégedett leszek.
Itt a dolláros earfun oldal ha valakit érdekel.
https://www.myearfun.com/speakers
#17696SSlyTR
Szerintem most pang a piac, a kutyának nem kell már bluetooth hangszóró.
Sokan elhasználják a 5-10 éves hangszórókat is, mivel akkut leszámítva azok se szólnak rosszul.IGen mondjuk érdekes a magyar Earfun oldalon 50E+ Posta de 2 év garancia jár hozzá.
Myearfun oldal ami közvetlen gyártóhoz szól 18 hónap garancia cserébe 10E olcsóbb.
Most dollár árfolyam 364 forint, euro meg kb 400 forint.
Dollárba 40768ft egy Uboom X euroba meg 44800. + Banki költség ha van. -
carl18
addikt
válasz
carl18 #17693 üzenetére
Ne nekem 41500 volt OTP-n keresztül a (Kártyás művelet) Ahogy a OTP írja.
Amúgy én ezért vásároltam USD-be mert úgy olcsobb valamivel mint euroba.
Ha meg is jön elsőnek nem veszem maxra, várom ameddig a Final firmware majd kijön rá. Szerintem fél hangerőn is tiszteséges hangot add majd, kíváncsi vagyok rá nagyon.
2-8 napot ír szállításnak, most biztos nagy a kereslet a újdonság miatt. -
carl18
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #17692 üzenetére
Köszönöm!
Valóban utána enged váltani, én azt hittem rendelés közbe kell azt is kitölteni siettem.
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17686 üzenetére
Nekem meg nem enged bank kártyát választani, próbáltam más böngészőről, csináltam telefonrol de sehogy se működik. Nagyszerű szenvedés van valóban, nem gondoltam ilyen macerás a Uboom X rajta.
Kupon és adatok megadása után fizetési módot kéne választani paypal és kártya van de egyikre se enged rá menni.
Google chrome nem működik, se microsoft edge. Próbáltam más bőngészőt még se tudom lezárni.
Próbáltam se euroba se dollárba nem megy.
Szóval írni kell nekik mi a helyzet...
Fantasztikus ez így megjelenés napján. -
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17667 üzenetére
160Usd már nekem se kéne. Én is ott vagyok ahol te hangszóró megjelent de kupont én se kaptam meg.
október 8. Volt ígérve és szeptember 20. Első nap regisztráltam érte.
Vagy ki osztották egymás közt Oluvnak van 3 Alan is kapott egyet és akinek kellett már oda adták.
A többit meg vegyük meg teljes áron.
Myearfun oldalon már bele rakhatom kosárba de nincs kupon.
Írja Early Bird korlátozott ajánlat és sok ember akart.Magyarán lehet minket hagytak ki a buliból.
Persze reménykedek estig még meg jöhet. -
carl18
addikt
válasz
ribarszki #17665 üzenetére
Még nem sok embernek van itt nagy kérdőjelet raknák a hangszóró köré!
Minden esetre biztos jön majd egy firmware, mondjuk nem feltétlen muszáj elsőként lecsapni rá. Fekete pénteken is biztos akcióba lesz, karácsony és a többi ünnep.Uboom L is sokszor volt kuponnal 80 helyet 60 dollár.
Uboom X esetén is ezt tudom elképzelni alap ára 160 usd te 112 USD a akciós ár amiért jobban viszik majd. Új termék még terjednie kéne, Alan is mondta majd jön biztos firmware frissités és ha lesz majd azt is tesztelni fogja.Szóval úgy gondolom ha jönnek majd hozzá a Firmware frissitések és javul a hang akkor nem lesz baj. Esetleg jó lenne ha Oluv elérhetővé tenné a saját hangolását, de gondolom az Earfun is ezen dolgozik Oluv beállításait rendesen adja vissza a hangszóró mint a Uboom L esetében.
FW biztos hogy lesz a kérdés mikor 3-12 hónap múlva.
Uboom L is elég régóta rajtolt és folyamatosan jöttek ki arra is a különbözö firmwarek. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17662 üzenetére
Azért hála létezik Firmware frissités, azért érződik a cég kapkod nincs erre kapacítása.
Úgy van mint a Uboom L esetén ott is volt sok sok firmware és Oluv munkája ebbe a 0.38 firmware esetén nincs is a csúcson.
A XXX módba lenne a legtöbb bass, de a sima Outdoor mód adja al adja a legtöbb baszust Alan tesztje alapján.Még az lenne remény Oluv feltölthetné az általa kreált firmware-t így ha jön a hangszóró lehetne számítógépről Oluv hangolását használni így nem volna több gond.
Úgy emlékszem Uboom L esetén a 0.43 volt a legjobb.
Azért a Uboom X sincs veszve lehet jön pár frissités és megjön majd a igazi hangja.
Nyilván azért Early Bird mert még nem a végső termék, azért így se szól ez rosszul. -
carl18
addikt
Oluv felesége nagy forma!
Hogy eltáncol a Bluetooth hangszórók mellet.
Earfun UBoom X vs W-King D10 - same price, same sound?
Így a teszt se unalmas! -
carl18
addikt
válasz
Wolfskin #17653 üzenetére
A D FIne 2 drágább is volt igaz még is sokkal halkabb. Én se fizettem be rá, a 2 nagy előnye a cserélhető akkumulátor és a APTX Codec volt.
A D FIne Evo kapott 5.0 Bluetooth és cserélhető akkumulátort. Egy pici hangolás különbség is van, meg alkalmazás ami nem valami jól működik ahogy olvastam.
Ebbe a saját és méreg súly kategóriájába jó a D Fine.
Igen, én is úgy láttom a sima D Fine sikerült legjobban ott látszik amit tudtak kihoztak belőle.
Kicsit kutattam valóban látszik az új 2+ gagyibb. Nyilván a 5.0 Bluetooth és APTX Codec akarta eladni. Kis marketing, de itt valóban úgy látszik a Sima D fineba több anyag van.
Még a műanyag minősége is szebbnek látszik.
Ilyenkor látszik az árazás sok esetbe nem mindig van egy szinten a minőséggel.De a Uboom X fényébe már nem igazán éri meg, persze az 2X akkora.
A Dockin D FIne Evo 140 euro+posta 155 euro. -
carl18
addikt
válasz
Richard! #17651 üzenetére
De azért nem is annyira divatba, nyilván a CD/DVD még megállja a helyét. De a kazettának nem igazán van létjogosultsága. Persze akinek vannak eredeti CD albumok azoknál jól jöhet a CD lejátszás. De akkor se igazán érzem egy 2X2 wattos Sencor Cd-ről hajtva se fog jó hangminőséget adni.
A Sima Dockin D Fine csak 4.0 bluetooth van, még is elég szépet szól.
A Sencor lehet hajtani Flac fájlokkal is, nem lesz jobb a hangja mert a konstrukció alapból rossz.
Persze autóba más tészta, ott meg vannak mellete a megfelelő hangszórók is.
De ott is Bluetooth/USB/Rádió a divat, majd megnézzek.
Most láttom a 2022 Fordba is van .
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17649 üzenetére
Igen Patreon Oldalán is ez a poló volt rajta mikor a Uboom X videó készült!
Tesómnak mondtam küldje vissza mert ez kidobott pénz volt a ablakon. Árát tutira nem éri meg a Sencor hiába van CD és kazetta. Szerintem már nem éri meg elavult platformokon zenét hallgatni. -
carl18
addikt
Sencor SPT 3907
Na aki még CD-s lejátszón gondolkodik.... Ilyen vásárolt nővérem csak feketébe.
Szó szerint a TOZO PA1 ez mellet audiofil hangszóró volt a 600 grammjával.
Csak azt nem értem az árukeresőn mire fel adnak erre ennyien 5 csillagot?
Vásárolnak valamit a netten ami működik hangot add és erre jár a értékelés?
Sencor hangilag a 2X2 wattjával nem ütőképes, hangra 10/1 se basszus se a többi tartomány nem jó. A Tozo 10/5 akkor Dockin 10/10!
Nyilván itt is a Retro lejátszást kell megfizetni, kazetta/CD-Rádió.
De én úgy vagyok vele inkább elengedem a Retro vonalat ha cserébe jól szól.
Más felől ha egy Bluetooth Hangszórón van Jack már Diskman és társairól tudunk zenét lejátszani. -
carl18
addikt
válasz
Erwinke #17642 üzenetére
Én nem tudok olyan eszközröl amit manapság gyártanak van benne CD és a hangminősége is jó. Főleg 40E körül ez a 3 együtt nem jár, a CD 20 éve elment ezt el kell engedni.
Esetleg valami lejátszót rákötsz és Jack-en keresztül játszod a zenét. Diskman is volt dívatba az is tud Jack-en keresztül lejátszani kicsi és kompakt is biztos találsz használtan elérhető áron.(Legjobb opció egy jó bluetooth hangszóró+3,5mm Jack egy Diskman) Ettől jobb nincs a te ársávodra.)
Nővérem pár hete vásárolt netten ilyen kazettás/Cd-s magnót Sencor a márka 2X2 watt volt és 30E forint. Én mondtam neki ez a év rossz üzlete volt....A TOZO PA1 600 gramm és az Audiofil hangszóró volt a Sencor mellet.
Teljesítmény, hangminőség basszus minden téren más Dimenzió a Tozo.
#17635Wolfskin
Igen, én is azt mondom a Dockin egész zenei, én is szeretek rajta zenét hallgatni. És számomra zeneibb volt Mint a Motion Boom.Jól és nézz ki elegáns stb.
Lehet nem mai darab, 8 éve lassan piacon van de a hangja mai napig jónak számít. -
carl18
addikt
válasz
Steevy84 #17623 üzenetére
Az egész úgy volt Oluv jött a Uboom X videókkal, valami JBL Fanboy megjelent hogy az mennyivel jobb. Oluv a youtubon talán nem túl etikusan válaszolt neki, végül jelentették Only zaklatás/támadás/Bullyng címszó alatt. Ez miatt a youtube törölte a csatornáját, nem az első esett. Talán nem kéne minden kommentre vissza írnia, mikor én írtam poénból a Dockin Jobb mint a Uboom L arra is egyből harapott írta "Fucking D Fine"
Meg prímitiv vagyok ehhez.
Igen, sajnos nekem se jön át videón keresztül a Uboom X hangja. Oluv videóiba jó, de több EQ lesz hozzá így kérdés az adott videós mivel is tesztelte.
Én is kíváncsi vagyok Alan tesztjére róla, végtére is élőbe derül ki milyen a hangja.
Veszek én is egyet a Dockin óta nem vettem erősebb hangszórót, aztán élőbe kiderül mit tud. Kíváncsi vagyok rá nagyon, még ha nem is lesz a legjobb hangja fél hangerőn el zenél 30 órát ami szerintem nagyon jó eredmény.
És ha csak átlag zenehallgatásra kell nem kéne folyton töltögetni, nekem így tetszik a Uboom X.
De ha lenne egy saját ott derülne ki milyen a hangja és milyen mélyre megy.
Esetleg a NFS Underground 1 Liljon Getlow zenéjét hogy basszusát hogy bírja kimorogni magából.Lil Jon & The East Side Boyz - Get Low (feat. Ying Yang Twins) (Official Music Video)
Mélyládákon ez a zene nagyot szól, de sok Bluetooth hangszórónak belebukik ebbe a bicskája. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17618 üzenetére
Csatorna neve se semmi!
Audiofil háziasszony
Lehet Oluv így tér vissza a felesége csinálja a csatornát! -
carl18
addikt
Érdekes videót találni a Uboom X-ről!
Már Random emberek is promotálják.
Earfun UBoom X unboxing & 30% early bird special
Reméljük nem mennek el a Soundcore marketing irányába! :d -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17601 üzenetére
Most néztem a Uboom X 189 dollár lenne, de 160 usd Early Bird ára viszont 112 USD.
Ha jó hangja lesz és nagy lesz a kereslet akkor valóban megérheti a 190 USD-t konkurencia mellet főleg a többi ilyen szint se olcsobb.
Én is láttam azt a tesztet ahol a droidja gyári EQ-t használ uboom x esetén mert az hangosabb.
Oluv EQ-t írta valaki kommentbe direkt azért halkabb hogy alacsony hangerő esetén is többet lehesen lépkedni. Kisebb hangerőn is lesz lehetőség lépkedni stb, Oluv így készítette.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17584 üzenetére
Kösz!
Felíratkoztam még ma, 112 dollárért elég jó üzlet. Konkurencia árai sokkal magasabbak, úgy látszik Earfun Uboom X is terjedni akar és a legjobb mikor egy termék olyan jó saját magát reklámozza. Ha egy termék jó nem kell neki nagy marketing a minőség miatt terjedni fog.Aztán appba lesz egy csomo EQ beállítás, így minden alkalom bel/kültérnek tud a hangszóró igazodni.
youtubon nem rég láttam tesztet és a 30 óra akku idő reális fél hangerőn.
Egyik külföldi 100% töltésről 29%-ra meritette 24 óra használat után ami nagyon jó eredmény.Myearfun oldalra AVG vajon miért riaszt be?
Így nem bizalom gerjesztő....
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17528 üzenetére
Ma Oluv rakott új videót patreon oldalra ahol arról beszélt a mai piacon nagyrészt csak a basszus számít. Én se vásároltam Boom 2-őt mert úgy nem estem hanyat tőle.
Motion Plust kéne ráncfelvarni APTX codec mellet hasonló méretből.Még a Tribit Blast 2 lehet érdekes, úgy látom 3 útas hangrendszer lesz benne mint a boombox 3-asba. És 170 USD volt talán a Early bird ára ami nem is rossz.
Valahol olvastam a Blast 1-re azt írták nagyobb hangerőn harsh.Patreon oldalon olvastam ahol a XXX bass módba futot a Uboom X hogy a mélysugárzó a határát meghaladja és ezért torzít. Szóval Oluv kicsit mondhatjuk a korlátokat meghaladó teljesítményt sajtolt ki a Uboom X hangszóróból?
Talán az Earfun ezért változtatott a firmware-n?Csak Mikor boombox 3 ellen ment XXX módba más dimenzióba adta a basszust a Uboom X. És ezt ebből a méretből hihetetlen volt hallani, csak szerintem így hamarabb tönkre mehet.
Earfun UBoom X vs JBL Boombox 3 - outdoor test
Abba biztos vagyok a videó alapján Oluv a végsőkig elment a Uboom X esetén.
11:40 Nekem ez alapján a Uboom X a nyerő, a Boombox 3 itt elveszti a basszust.
12:20 milyen mélyet kong a Uboom X.Bár tőkéletes hangszóró nincs a piacon mind kínába készül és azért van elérhető árba mert olcsó a építés költsége. Dockin/Soundcore/Earfunra igaz.
Talán a hangolás is lényeg vagy hogy valami vállalható kerüljön le a szalagról.Sok-sok gyártónál valahogy úgy működik ez össze hánynak valami egy dobozba, akku erősítő amiből sok van készleten, Nagyjából működjön szóljön, az se baj ha úgy mint a sokol rádió. Somogyi/Tronsmart/Sencor hasonló módon készülhet.
Akinek nincs érzéke/igénye vagy olcsón akar nagy hangerőt annak jó. -
carl18
addikt
válasz
Steevy84 #17522 üzenetére
Mondjuk így jól járták 1 fizet 2-őt kap akció!
7,4 voltos az akkuja aminek max töltése 8,4 volt van egy adott szint ha kevés a volt és ezért torzíthat 30-40% körül. 6-6,5 volt környékye talán.#17498soultrapp
50E+ posta nem is rossz.Láttom volt itt a vita melyik hangszór milyen nyilván jó a JBL de elég jó felárat kér is érte.
Szerintem mindig van egy adott gyártónak egy széria ami nagyon jól sikerül.
(Anker Motion Plus 2019)-be nagyot futott, volt nekik Motion Boom.
De ahogy másik is írták élőbe a igazi megtapasztalni.
Írtam egyik haveromnak van Xtreme 2 és valahogy szebb tud lenni mint a D fine Plus.
Akkor volt nekem is Motion Boom amiről legendák mentek, nyilván a jó árazás végett.
De a Dockin mellet én nem éreztem hogy olyan nagyot szólna, hiába az egyéni EQ sok magas tartomány egyszerűen nem jön ki belőle hiába csinálok vele bármit.
Aztán egyéni EQ 50-60% körüli hangerőn 8-10 óra jött ki belőle max.
Ezek is úgy a valóságba ki ábrádítóak voltak nekem, a hang se olyan volt mint amit képzeltem. Jó volt de a Dockin fényébe valahogy mondhatom zeneibb volt a D fine.
Ének hangok is a magas sugárzó miatt jobb volt a Dockinba. Amire Oluv írta néha Bommy, a Motion Boom meg 60-70% körül szépen vissza veszi a basszust.
Plus volt a táskás kisérlet váltásba a Dockin mint egy mélynyomó úgy szólt, a Motion Boom EQ mellet se volt olyan mély.+ Írtam egy tagnak talán annak aki pont megvette tőlem a Motion boomot, írtam látom neked is van Dockin mit gondolsz melyik szól jobban a kettő közül.
Ő is azt írta szerinted is a Dockin legyőzi a Motion Boomot, szóval Dockin 2.0 Boom ellen.
Más felől élőbe a anker anyag használata se volt túl elégséges, ilyen olcsó gagyi műanyag hatása volt. Dockin külsöre is elegánsabb valahogy stylusosabb.De már most ahogy elnézzem a Earfun sok piacot lefed, most jön a Uboom X és Oluv ígérte ha a Earfun új firmware-t add ő megpróbálja kiharcolni az általa hangolt EQ beállításokat házilag lehesen telepíteni. És (Oluv firmware miatt meg kaphatjuk Oluv hangolsását).
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17430 üzenetére
Én is várok egy kicsit még vele nem olyan sűrgös. Én is kíváncsi vagyok más tesztekre is mit szól, de a 120 USD mondjuk jó ár lenne 44E környéke.
Igen itthon is kapható már 57E forint plusz posta.#17431lorcsi
Europára a Soundcore.eu oldal van ha rendelni akarsz. Az US oldal dolláros csak amerikára érvényes. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17421 üzenetére
Nyilván Oluv azért adott valamit a hangolásra, de én is észrevettem néha belemegy vitákba és makacs és ez is volt az oka a youtube csatorna törlésének. Lehet nincs türelme a hülyékhez, de az is biztos akcióba a Uboom X oluv hangolása mellet lesz az egyik legjobb üzlet.
Oluv valami 120-130 eurot/dollárt mondott early bird gyanánt amiért nem kapni olyan hangszórót ami jól is szól és nézz és ki valahogy.
A Dockin D fine Evo is 140 euro+szállítás, ha Earfun kisebb ár mellet többet kinál a Dockinnak nem igazán lesz létjogosultsága. Max a kisebb méret miatt hordozható, de pár év alatt nagyon fejlődött a piac.Azért a Uboom X egy JBL Boombox szintjén fogja hozni elérhető áron. Én azt mondom ez igazán nagy fejlődés, a haza piacon körül néztem Trashmart T6 Max 35E forint...
15E nem adnák érte nem hogy 30-35E forintot.Biztos jön majd Uboom X-re is firmware frissités vagy appon keresztül megy majd a Oluv EQ ahogy a Uboom L esetén. De körül néztem és ami jó annak meg kell fizetni árán, Harman Kardon Go Play 3 130-150E forint környéke, a Boombox 3 is 150E körül volt árukeresőn. Most a Uboom X 45-50E lehet akcióba postával, és szólhat kegyetlen jót.
Oluv tesztjeit elnézve igen tiszteségen hangja lesz és egy bluetooth boombox megfizethető áron.
Nekem a D Fine azért maradt nem is igazán volt mire cserélni, ami tutira jobb tőle meg 3-4X annyiba került.Most jön a Uboom X D fine ára alatt és jelentősen jobb hangal ami végre érdekes.Persze apro hiba lehet majd a Uboom X-be de ezért az árért ne várjunk tőkéleteset.+
(Most néztem itthon a Blitzwolf BWA 3 sima nem a nagy pro 40E forint) Annyiért elég drága és sokkal rosszabb a hangja a teszt alapján mint egy Charge 5-nek.
-
-
carl18
addikt
válasz
Albert.Tamas #17368 üzenetére
Milyen árkategóriába keresel hangszórót attól függ? És milyen alkalomra.
Boom2plus valóban egész jó 63E forintért de kicsit többet van Tribit Stormbox Blast is. -
carl18
addikt
Lassan érkezik a Uboom X!
Azért látszik Made in China.
EarFun “UBOOM X” FCC report, English user manual, technical data, picture series (external & internal). Very interesting!
EarFun UBOOM X
Dimensions: 400 x 151 x 217 mm (W x H x D)
Weight: 4.08 kg
Hordozhatónak hordozható, majd a hang lesz nagy kérdőjel. -
carl18
addikt
válasz
Zirowe #17337 üzenetére
Egy ideje nincs semmi hír, lehet Oluv youtube csatornájánek törlése is közbeszól.
0 hír így mi se tudunk semmit, De a Youtubon láttam már róla egy unboxing videót valszeg meg fog jeleni!
Szeptemberbe volt igérve a rajt, szóval várni kell és utána kiderül.Earfun Uboom X, altavoz parlante portátil 80W real
Szóval a termék és a doboz már le van gyártva.
Nem kell pesszimistának lenni, remélem megjelenik. -
carl18
addikt
Kaptam egy Evolveo P6-ot (W-King D8 más nevén) 20-30X volt el ejtve és az egyi Woofer elkezdett torzítani. Akku és elektronika müködik, szét szedtem de valahogy nem tudom érdemes-e vele foglalkozni. Sajnos nem igazán találtam ehhez csere alkatrészt, talán ennek is az a baja mint minden más bluetooth hangszórónak hogy nincs pótalkatrész.
Meg annak fényébe szeptemberbe jön a Uboom X semmi Diy project nem érné meg.
Attól úgy se lehet jobbat össze rakni, csak szemétbe sajnálnám kidobni. -
carl18
addikt
Oluv néha támadta a Bose/JBL márkákat túl szavakimondó volt. Lehet ez okozta a vesztét, hogy mindenbe bele állt komment szekcióba.
Neki a tartalom gyártás jó volt, szimplján a komment szekciót kellet volna hanyagolni.
De sajnos már törölték és max új csatornát tud nyitni se az se biztos hosszú életű lenne.Azért remélem nem a Uboom X lesz Oluv utolsó munkája, neki egy saját bluetooth hangszóró brandet kéne alapítani és élvezze a tudása jutalmát.
Így hogy a Earfunnak hangol ki tudja mennyiért?
Lehet csak akkor kap jutatást ha a Oluv Coupon kódót használja egy vásárló.
Például hangszórónként mondjuk 3 dollár? 1200 ft? -
carl18
addikt
Oluvnak törölték a youtube csatornáját, úgy látszi egy korszak lezárult.
Remélem azért még megjelenik a Uboom X. Patreon oldala talán meg marad de úgy látszik Alan marad tesztelőnek ameddig őt is nem banolják.Több Anker Marketinges idővel tönkre teheti üzletrontás gyanánt.
Szép új világ ez, mindenkit tönkre lehet tenni, hamis vádakkal.Oluv volt az első nagy bluetooth hangszóró teszter akinek lehetett adni a véleményére.
Most van a youtubon dögivel fizetett reklám de az nem a igazi. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17084 üzenetére
Earfun leírása azt írja 30 óra az akku idő. Nyilván fél hangerőn lehet ez érvényes, de kíváncsi vagyok.
JumboBass™ Technology, Extreme 80w 4-Driver design for powerful bass and crisp sound.Up to 30-hour long battery life with quick charging
Lightweight design with carry handle and strap design for easy portability
Connect and stream music easily with Bluetooth 5.3, plus with low-latency mode -
carl18
addikt
#17070gubabela
Mind két hangszóróval jól jársz, egyik se rossz választás attól függ számít-e a hordozhatóság. A Bose jobban kültéri és csak 2kg környéke.
Más termékek attól nem nevezném szemétnek, oda raknám a Dockin mellé a bose-t a 4X árért cserébe jár-e 4X jobb hangzás?
Bár ez a gyors hiszti úgy gondolom valami múltbéli trauma következménye, vagy lelki éretlenség. Ez a 400 dolláros hangszóró nem segít hiába vagy offenzív.Meg kell érteni aki ide ír az szabad idejébe teszi nincs topik felelős stb.
Topikba kicsit te is vissza tudsz olvasni GoPlay3 egyik legjobb hangszóró.(Trollprofil lenne?)
#17081alain911
Attól függ mit szeretnél a legnagyobb basszust a Motion Boom tudja, a Motion plust nem hallottam de a Uboom L 4.3 firmware mellet állitólag elég zenei.
Számít a hordozhatóság? Motion Boom biztos megfelel a célra.
Nem kell akarsz nagy baszust kuponos Uboom L 60 dollár.#17074Peaceliker
Nem álom, szeptemberbe valóság! -
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #17072 üzenetére
Augusztus végén/Szeptember elején jön a rajtolás.
Gondolom addig jönnek a tesztek/tervezés anyag beszerzés.
Egy dolog azért hiányzik belőle a cserélhető akkuról semmi hír nincs, de mondjuk egy a Tribitnél se játszik. Nyilván ez is emeli a gyártási árat, hisz plusz munka.
De azért a gyári akkuval is bír majd 500 töltést ami jó pár évig kibírhatja.
Ha fél hangerőn tudja ezt a 30 óra akku időt maga lenne a tőkéletesség.
180 MSRP ára de akkor 130 körül mehet akcióba, így van ez a Uboom L esetén 80 dollár volt a sima ár 60 a akciós. Én úgy látom jobban meg fogja érni az Uboom X, ár-érték teljesítmény arányba nagyobbat add. A Blast/Boombox ellen is megállja helyét, majd lesz oka fejlődni az iparnak. Ehhez az kéne mindenki Earfun terméket vegye, ne a nagy márka jelet fizesse meg.
Gondoltam arra minden hangszórót el kell adni, hordozhatónak ott lesz egy Uboom L, ha nagyobb teljesítmény kell arra meg ott a Uboom X. -
carl18
addikt
Megnéztem!
Oluv rakot új videót is németül, Uboom X Early Bird ára 120-130 euro lehet.
Egész jó ár szerinte, a Tribit Blast még drágább is.
+4kg így mondhatjuk hordozható. -
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #17063 üzenetére
Earfun Uboom L 23E körül van a gyártó oldalán!
Kuponnal.
60 USD most ez változo mennyi forintba.Még Motion Plus volna ami biztos többet tud mint a 100.
Abból a méretből nagyon jó kérdés mit lehet kihozni, ennyiért Tribit Maxsound Plus van abba a méretbe. Nem hallottam a 100-as új ankert igy nagy kérdőjel milyen a hangzása.
Egyenlőre 1kg alatt ár-érték bajnok a Earfun Uboom L 4.3 firmware mellet főleg.#17062<Adamsky>
Úgy lenne jó hogy mikor lehet hangEQ-t választani legyen közötte Oluv hangolása is.
Így lenne nekem ideális hogy ha gyárilag 5.0 firmware van hangszórón Oluv hangolása is választható legyen és ne nekem kelljen majd telepíteni a régi firmware-t. -
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #17038 üzenetére
Nekem se volt jó a Motin Plus
Biztos arra menne megad az adatait.
Adatokat oda adtam van 100 ankert pont amivel nem lehet semmit kezdeni.
Már a fake marketing divat akkor ez is. -
carl18
addikt
válasz
migabi24 #17026 üzenetére
80s classic!
Fleetwood Mac - Gypsy (Official Music Video)
Sok fiatal nyomja ezt a mai káromkodos rapper, meg a sok tucat számra születet magyar rap. Semmi elegancia, erre a Fleetwood mac még ennyi év után is különleges számomra.
Fleetwood Mac - Little Lies (Official Music Video)
Ez kicsit szomorúbb zene, de valahogy ez is fantasztikus számomra!
Ez még egy nagy kedvenc!
Fleetwood Mac - Dreams (Official Music Video) [4K Remaster]
Stevie Nicks az énekesnő, jól sejtettem egy valóban egy különleges ember.Egy csaj azt mondta aki a magyar divat rapper hallgatja, ezek a számok lehozzák a életről.
-
carl18
addikt
válasz
TaylorPro #17019 üzenetére
Én is láttam, nekem nem kéne annyiért! 20E-be megvenném kipróbálni de ez attól távol van. 25E max amit kiadok érte, a Motion Boomot még 27E-be vettem akciósan 2-3 éve.
Most ez mivel tud többet hogy ennyivel drágább?Ha már annyira ankert akarsz 120 euro most akciósan a X600, esetleg megérheti a 20 euro felárat.
#17021migabi24
Apám tesójának van egy Partybox 110 ami udvaron szólt, én is megmondom ahhoz képest mekkora nem szólt olyan hatalmasat. Mikor közelebb mentem azért a basszus is sokkal jobban érződik. Meg hát akkuról tudtommal korlátolt a teljesítmény amit le tud adni. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17011 üzenetére
Néha-néha azért számolgatok egy adott hangszórónál mi lehet a gyártási költség. (Kínai nagyker áron) Volt nekem is Motion Boom, de most az új anker hangszóróktól nekem nem esett le az álam. Én írtam is ha már elkérnek 200-250 dollárt eurot már elvárható legalább egy GoPlay2-őt fogjon be.
Nekem egyenlőre a Uboom X amit meg mernék venni, esetleg a Tribit Blast.
Valahogy a Soundcore Motion hangszórók tesztjei Alan videóiba nem mennek nagyot.
Asszem volt egy kép amibe úgy reklámozták 60%-al több a basszus, igen de mihez képest? A Saját Motion Boom Plushoz képest tud 60%-al többet.Amúgy valaki írta vajon mit kap Oluv a Earfun Uboom L munkáért. Nyilván valami fizettség jár meg ha valaki az ö kupon kódján keresztül vásárol 3-6euro pluszt.
60 Euros hangszóró esetén nem hiszem többen adnak Oluvnak.
(havernak ma jött meg a Uboom L, azt mondta eresztett a passzív membrán ott szuszogott a levegő) Neki kellet meg ragasztani.
Ez alapján olcsó jó szól, de a minőség ellenőrzés kimarad a mennyiség érdekébe.#17014GhanBuri Ghan
Igen, kell egy youtuber aki agyon dícséri a gagyi terméket. Aztán majd veszi a nép hiába rossz. Marketing kell az a legfontosabb.. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17008 üzenetére
Azért egy mai üzlet modelbe szerintem van hogy több pénz kerül a marketingbe mint a termék gyártásába. Írtam itt sok tronsmart hangszóró hulladék módon szól, most aki azokat legyártja nem próbálja ki?
Olyan mint ha belehánytak volna mindent egy dobozba, működik? Igen! Akkor lehet árulni.
Szerintem manapság a bluetooth hangszórók jó része hangolás nélkül kerül a piacra.
Vagy beleraknak minimális DSP-t hogy még se lője ki magát a cucc.Earfun/Tribit/Soundcore már úgy gyárt hangszórókat hogy az szóljon is valahogy is legyen elégedett a vásárló. Nyilván azért is ilyen népszerűek, mióta a Earfunak Oluv hangol elég jó véleményeket kap a Uboom L redditen. Mindenki a 4.3 Oluv firmware-t dicséri, azt írta mindenki a Uboom L azzal szól a legjobban amit Oluv hangolt.
Oluv Már több hónapja hangolja a Uboom X-t ami sokkal nagyobb sokkal rugalmasabb koncepció. Augusztus végén, szeptember elején rajtol szóval addig még bőven tud rajta hangolni.
Én úgy látom az Ankernél is rengeteg pénz megy marketingra, például a Motion X600-ról hány videós mondta a valaha volt legjobb bluetooth hangszóró.
Én oda raknám a D Fine mellé mit szól, és hogy valóban olyan jó-e tiszta.
Alan tesztjei alapján se valami nagy durranás a X600.Azért Oluv miatt hány hangszóró lett népszerű az emberek körébe?
A Dockin D fine 2017 felé azért lett híres mert le győzte fél áron a JBL Xtreme 1-es modelt.
Jött a Motion Plus 2019 nyarán, az is nagyon népszerű lett mert legyőzte a konkurenciát.
Tribit Maxsound Plus ( Új szint a budget kategóriába)
Motion Boom ami még sikernek számított.Én a D Fine Plusnak akarok egy utodot, a Harman Kardon Go Play 3 tetszene.
De úgy látom drága és akku időbe se túl acélos, néztem de nem igazán láttam olyan hangszórót ami jó lenne. Egyenlőre csak a Uboom X érdekel, ez szép és hordozható is.
Szóval reméljük nagyot szól és ha minőségi termék lesz azt kell venni.
Persze a Earfun is kaszál Oluvon mert ő hozza létre a jó hangzást.#17009Sys85
Én is úgy látom a JBL Xtreme 1 és 2 között nagy fejlődés volt. Aztán a Xtreme 3 és 4 már nem igazán változott sokat, nagyobb lett a akku de a driverek szerintem ugyan azok a 3/4 verzióba. A JBL nagy cég és valóban a profitra játszik, egyenlőre amig a JBL márka jelt sokan megfizetik addig nem feltétlen muszáj nekik nagy pénzt fejlesztésbe ölni.
Az alapján mit tudott a Xtreme 3/4 engem nem igazán izgatt mit tud majd az 5. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17004 üzenetére
Én is láttam a videót!
Ott lesz nagyon a Uboom X!
És a 180USD alapára elég jó lesz, erre rámegy egy akció is bestbuy lesz.
Én is rá akartam menni a 30 euros motion plusra de azt írja korlátozott...
Kíváncsi voltam a hangjára.
Majd ha eladom a Tribitet lehet kéne egy Uboom L. Megnézni milyet szól a 4,3 EQ mellet.Így az Earfun le fed minden réteget, hordozhatónak ott lenne a Uboom L.
Ha nagyobb hangerő kell vagy kis buli akkor a Uboom X is tudja majd amit várunk tőle.
A soundcore meg tolja ezerrel a fizetett videókat.
Úgy látom a Blast ellen ilyen jól harcol a Earfun a Soundcoret is felúlmálja majd, főleg ha Oluv hangolja.
Uboom L is kis 650 grammos hangszóró és Oluv milyen hangot ki hozott belőle.
Egyik ismerős vett és ő nagyon jókat írt róla.Nekem a Uboom X már méltó utodja lehetne a Dockinnak.
Hangja is jól lesz akcióba ki tudja lehet lesz 130 dollár/euro.
Inkább venném ezt mint egy Anker hangszórót. -
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #16943 üzenetére
Sajnos ezek a cégek csak abban érdekeltek megved a terméket! Hogy utána annak mi a sorsa már nem olyan lényeges. Ha minden jól megy 2-3 héten belül megkapod a másik hangszórót is.
De ha valahol elveszik stb annak már nehéz lenne utána járni.
Sok eu raktáron stb nagyon kérdőjeles milyen a munkaviszony. (Lopnak-e) alkalmanként előfordul.
Még pár éve a amazon.de is ingyen szállítot magyarba aztán sok volt a visszaélés és azóta feláros ez is. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16872 üzenetére
A Uboom X hírei alapján biztos hogy kap bluetooth 5.3 de mivel a codec nem volt leírva elég nagy esélyel SBC. Persze ettől lehet jó a hangja, élvezhető hisz a D Fine is szépen szólt 4.0 mellet.
Mert azt mondom elég jó a GO Play3 csak akku mérete és az akku idő biztos nem erősége mint más harman kardon bluetooth hangszórónak se. Meg akkuról kisebb teljesítményt tud ami még egy hátrány.
Mikor volt nekem a Motion Boom ott is egyéni EQ esetén az volt a baj 200 hz alatti freqvencián nem volt olyan részletes lehetőség személyre szabni az EQ-t.
Azért manapság sok gyártó csinálja ezt ők is addnak egy appot és szabad a pálya.
Én például úgy áltam az anker új hangszórójához hogy ameddig nem jut el Alan Ross csatornára tesztre addig nem veszem komolyan. Ha prémium termék akar lenni 250 euroért és csak erre képes akkor úgy igaz rá hogy nagyobb a füstje mint a lángja.
Ha a Uboom X valóban jól sikerül és néha lesz rá még akció is akkor Anker termékek jó részét képes lesz legyőzni. Azért vannak egy páran aki egy Soundcore termék után negatív véleményt formálnak.
Mert vannak nettes tesztek arról is hogy a Motion Boom így meg úgy Xtreme széria killer.
Tény ár-érték arányba nagyon jó hangszóró megfizethető személyre szabható.
De mikor élőbe volt lehetőség a Dockin ellen mérni vagy egy Xtreme 2 ellen ott valahogy Dockin/JBL páros valahogy jobb hangzást adott. Azért érezni a Dockinba is ott a tweeter ami miatt szebb a magasfreqvencia.Más felől én egy hangszóró esetén nézzem a akku időt is, a Motion Boom 24 óra volt a gyártó oldalán igérve nekem egy egyéni EQ esetén fél hangerőn környékén 8-10 órára jött ki. Dockin ugyan ebbe a hangerő egy teljes töltéssel tudja a 14 órát.
Csak én azt tartanám korrektnek ha egy gyártó oda írni az akku idő mellé pontosan milyen körülmények között 24 óra? Gyári EQ és BASS UP nélkül 30% hangerőn?
A Tribit XSound Plus 2 leírása alatt végre a gyártó is leírja az adott körülményt.
Play Time: 24 hours(At 60% volume with XBass off)
Nekem is van egy Maxsound Plus itthon XBASS mellet fél hangerőn az is nagyon 10 óra alatt teljesít. -
carl18
addikt
válasz
Richard! #16835 üzenetére
Sokan le akciózva megveszik aztán raknak rá hasznot és úgy adják el hogy még keresenek is rajta. Vagy csak szimplán nincsenek tisztába a piaci árral értékkel.
Én is néztem JBL Xtreme 2 néha már 35E-be is odja adják de facebook marketplacen páran 70-80E forintot is elérnek egy használt példányért.
Én 2021 körül adtam el az 1 éves Dockin D fine-t amit alig használtam 32E-be. Hibátlan új állapot erre fel itt nem rég láttam egy hirdetést több éves modul még lehet első generációs 42E forint...
(Nagy kérdőjel az akku állapota) 6-7 éves hangszórónál főleg.
Ehhez kicsit kell hozzá rakni és kijön belőle egy zsírúj Motion Boom Plus.#16868Peaceliker
Egy hangszórónak az adott tulajdonosának kell megfelelni.
Mikor volt nekem egy T6 max alig vártam eladtam, feladtam postán írtam a vevőnek ha milyen tetszik? Írta nagyon szép a hangja?..Ha az szép milyen a rossz?
Szó szerint gyűlőltem azt a hangszórót.Azért hobbi zenehallgatásra teljesen jó a Soundcore hangszóró is, főleg ha megfizethető.
Nekem is ott a Dockin D Fine Plus nem tőkéletes ez se de kompakt nekem megfelel és elhallgatom én ezt. Mindig jön egy új hangszóró egy jobb üzlet, de én úgy állok hozzá ha egy hangszóró már kiszolgál 5 évet akkor már mondhatjuk megérte a vásárlást.Motion Boom Plus is azért tud hangos lenni, van egyéni EQ így személyre szabható.
Ilyen bogrács/grill party mellé hangulat zene mellé tőkéletes. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16862 üzenetére
Igen, én is azért azt is néztem az adott hangszóró mennyire áll hozzá reálisan az adott zenéhez. Szerintem a Uboom X lehet kicsit gyengébb lesz basszusba mint Tribit Blast, amúgy infok szerint 3EQ mód lesz így lehet azt váltogatni ahogy változik a környezet.
A Grafikon amit küldtél is jól mutatja a Motion Boom2plus nem minőségi basszust add hiába van nagy marketing mellete. A Boombox 3 adta legjobban vissza a eredeti zene basszusát azt a mélyet amit az adott zene tartalmaz.Uboom X már versenghet a Go+Play 3 verzióval is a fizikai méretei megvannak hozzá.
Oluv nyilván jól hangolja így lehet egy kis Vifa hatás is, így lehet ez egy új top/bestbuy/bluetooth hangszóró.#16863Peaceliker
Talán 200 euro lenne a bevezető akciós ár, csak hát ez majd 80E forint.
Most a Tribit oldalán apák napja a Blast 165 euro akcióba ami 70E alá megy.
Most a két hangszóró közül ha választani kéne inkább a blast mint sem a BoomP2.
De én egyenlőre kivárok, a Tribit ára mármár super ajánlat.
De kíváncsi vagyok az Uboom X-re mert super hangszóró lesz ez lenne a legjobb ajánlat.
Szép hang, nagy akku és hosszú aku idő ami sok hangszóróra nem érvényes gyakorlatba.
Nekem egyenlőre még kitart a Dockin D fine Plus de az Uboom X lenne esetleg méltó utodja.
A Tozo PA1 meg ott van hordozhatónak nekem ez a model vált be. Jó árba is volt így mondhatni 1 éve jól szolgál.
Ha nagyobb hangerő/basszus kell kell egy nagyobb hangszóró, ha kell a hordozhatóság és hogy kompakt legyen akkor 400-1000 grammos kategóriába kell nézzelődni. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16859 üzenetére
Igen láttam ezt a kisebb hangerős tesztet is és itt is meglepető az Original tracket (zenét) A Boombox 3 adta legjobban vissza....
Nem azt mondom rossz a Anker de a megfizethetőség és a népszerűség miatt mennek a termék. Adnak egy minőséget ami már átlag ember számára elég jó.
De valahogy egy komolyabb teszt alatt az Ankernak is látszik a hiányosága.
Mert volt Motion Boom volt mélye stb de nem az a Harman Kardon fajta deep bass.
Azért Oluv hangmérnők így ha ö formál egy hangszórónak hangot nyilván az adott termékből a maximumot hozza ki.
Nem lesz mesterségesen túl generált basszus az Uboom X-be de egy szép tiszta hangzást kap az ember majd valszeg.Még abba reménykedek a Uboom X közel kerül a Go Play basszusához de mellete Vifa szint környékbeli magasokat tud majd vissza adni. Ez a kettő együtt azért elég jó ajánlatt főleg ha megfizethető és sokáig bírja az akkuja.
#16860Peaceliker
Nekem eddig az új hangszórókból az Uboom X tetszik legjobban.
Nem mondom jó a Motion Boom Plus és a 2 plus de valahogy meg a JBL Boombox/Harman Kardon Go/Play fajta mély basszus.
Még régen is írtam ha egy gyártó a Go+Play széria mély basszusát tudná reprodukálni nem kéne sokat vacilálni. De valahogy a Soundcore jó-jó de elég távol van tőle.
Valahogy a HK esetében látszik határozottan mélyebb a hang.Azért a teszt alapján a Soundcore is jól teljesít, csak ha mellé rakunk valami jobbat akkor érezni van ami jobb nála. Motion Boom Plus 2 azért csak 2,5 kg és ha kell elég durván hangos. Ha valaki hordozni akarja azért egy 6 kg-os Blast esetében sokkal több súlyt kell vinnni.
Nekem a D Fine Plusz 2 kg és még ez amit úgy az ember elhurcol magával akár gyalog is.
Egy 5-6 kg-os hangszórót nem komfortos hosszú távon cipelni.
A 2,5 kg Motion Boom meg elég könnyü lehet vállpánt mellet. -
carl18
addikt
Úgy láttom a Motion Boom Plus 2 még se olyan nagy durranás.
Alan Grafikon alapján a Tribit Blast még mindig jobb választás, hiába van az anker körül nagy marketing.Van hangos basszus de 140-150hz környékén....140hz Peak...
Fejlődés de csak a Motion Boom Plus után hát én nem érzem azt a Must have érzést.
Akkor úgy látszik a Uboom X hozhat majd valami olyat amit mások nem. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16854 üzenetére
Nekem is eddig ez a Uboom is tetszik legjobban Oluvot ismerve biztos tiszta zenei hangzása lesz. És ha nem is drágább mint a konkurencia elég jó deal lehet.
179 euro-dollárt olvastam én is ha erre rámegy egy akció még elérhető ára is lesz.Igen oda rakta a Bose mellé de más méret/súly kategória. Nyilván egy 6x akkora hangszóró jobban fog szólni hiába 400 dollár a Bose.
Bose Max inkább a Dockin D Fine/JBL Xtreme szintjére céloz.Az Uboom X/JBL Boombox szinjére kerül majd.
Ha a Dockin most cserélni kéne ez a Uboom X lenne eddig a legjobb választás.
Nagy akku, nézz is ki valahogy és a Boss összehasonlítás alapján tiszteséges hangja is lenne. Ha meg akcióba lesz 130 euro ezt venném a Motion Boom Plus helyet.
Volt már nekem Motion Boom nem esett le az álam tőle.
#16855Peaceliker
A DOSS egyetlen jó hangszórója a Sound XL volt de az is egy Sony SRS X77 copy volt.
Itt a Sony felépítése, a doss Sound XL ezt másolta le és azért szólt viszonylag jól.Nem csak a Doss cég nem tud újat alkotni, a Dockin cég se tud piacra semmi újat.
A D Fine hangszórót elnézve semmi versenyképessel nem áltak elő.Amit a Dockin/Doss nem tölt be azt a új gyártók be töltik. Anker/Tribit/Earfun csinált is valamit és veszik is őket az emberek.
Uboom X eddig úgy nézz ki méretileg
400mm x 151mm x 217mm már csak a súly kérdéses. 3-6 kg között gondolom.
2X4 Inch Woofer ami 2X10 cm ami már elég mélyet produkálhat.
KÍváncsi leszek az első tesztekre, aztán Earfun le is fedné a piacot.
Hordozhatónak ott lenne az Uboom L/ ha nagyobb hangerő kell meg ott a Uboom X. -
carl18
addikt
Úgy láttom most a gyártok ontják magukból a bluetooth boomboxokat.
Jön a Earfun Uboom X és amit Oluv összemért a Bose új hangszórója ellen.
Nyilván nagyobb így jobban szól a kérdés mi lesz a ára, a bose 400 dollár/euro.
Bose or JBL? Which is better? Best Boombox speaker 2024 - Extreme BASSTEST LowFrequencyMode 🔊🔊🔊
Videó alapján elég szép a Uboom X hangja.Azért idén elég sok új termék jött, lett Xtreme 4 is aztán Boom 2.
Most már van Motibon Boom plus 2 meg ez a Uboom X.
Aztán ott a Tribit Blast akciója hogy még jobban megérje.
Még a sima Motion Boom Plus is akcióba 125 euro.
Szóval 2024-be van választék ha nagyobb hangerő/bass kell. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16793 üzenetére
Néztem a hangszóró leírását, ha jól láttam 5.3 bluetooth és SBC Codec.
Kíváncsi vagyok mit tud majd való életbe, Alan is linkelt a Soundcore fizetett tesztek jönneki ki szép számmal youtubon. (Soha nem halott hangzás, legjobb valaha volt hangszóró stb..)
Meg hogy vízbe dobják a tesztbe ami mutatja vizálló stb.Láttam akku idő 20 óra extra bass és fények nélkül fél hangerő környékén.
Magyar fény és Extra bass mellett 10 óra vagy még annyi se...
Akku 7,4 volt 7500 mah keresgéltem teszteket olyan sok információ nincs a hangszóróról.
Súlya 3,8 kg mondhatni sokkal nehezebb mint a Motion Boom plus.
De legalább az elérhető áron megy akcióba és 2,5 kg miatt még viszonylag hordozható is.
Hallottam élőbe az árukereső népszerű 16 Wattos XIaomi mi hangszóróját.
Elég kicsi hordozható mérlegen 750G de nem dobtam hátast tőle.
A Tozo PA1 szépen legyőzi így mondhatjuk csak azt tudta amire számítottam.Néha-néha rá nézzek az új hangszóró megjelenésekre de semmi olyat nem látni ami érdekes volna. Magyar árukeresőn és néztem hangszórókat de semmi jó deal nincs.
Úgy láttom valahogy befagyott a piac, elértünk egy adott szintet és marad a stagnálás.
Persze ott a Bose új hangszórója 400 dollárért de nem is egy réteg termék.
Xtreme 4 szintén drága mulatság, ennyiből már kijön a Partybox Encore is.Ahogy elnézzem 1 kg alat elérhető árban az Uboom L a legjobb vétel 4.3 firmware mellet.
Aztán ott a Motion Plus is APTX codec mellet ami szintén remek jól hangolható.
Még van Motion Boom meg pár hangszóró ami elterjedt és vállalható.
Hallottam élőbe az Energyzer bluetooth hangszórót.Borzalmas túlárazott ipari hulladék. Energizer BTS161 [link] Árukeresőn 10-13E között. Eddig ez a legrosszabb ami valaha hallottam.
-
carl18
addikt
válasz
Kapanyél #16640 üzenetére
Mondjuk kicsit utána nézhetnél, 2x D Fine Plus képes magát tartani egy JBL Boombox ellen.
2 Dockin D Fine+ gegen JBL Boombox im Outdoorvergleich [deutsch]Melyik lenne az alis doboz? Akciós D Fine EVO egy Charge 5 áráért kapható.
Akkor inkább azt venném mint a JBL Charge 5-őt.
#16642hcol7
Szerintem az a lényeg vettél egy terméket és elégedett vagy vele.
Nem kell impulzus vásárlást csinálni csak mert van rá lehetőség.
Van egy adott igény azon alapján kell hangszórót vásárolni, nálam a jó hangzás volt és hogy ez ne menjen a hordozhatóság kárára.
Ezek szerkezet terén ugyan úgy épülnek fel vagy egy Litium akku pak amire vigyázni kell.
Például nyáron 40 fokba ne hagyjuk a hangszórót a napon, jó esetbe csak az akkumulátor károsodik rossz esetbe fel is robban.
Télen meg tartósan nem lehet kint 0 fok alatt, egy hideg garázsba is megkotlik az akku.
Szerintem ahogy írta most ne a márkát nézzük hanem az adott termék gyenge pontját.
Oluv amúgy ki próbálta a Xtreme 4-et és úgy látom a minimális fejlesztéseken kívül nem lép nagyot ezzel előre a JBL. JBL Xtreme 4 - still extreme?
Oluv után így nem igazán esett le az álam. -
carl18
addikt
-
carl18
addikt
válasz
Kapanyél #16633 üzenetére
Azért én lekopogom a D Fine 4 éves lassan és semmi baja.
Azért hogy tudjuk a pontos hiba lehetőség ráta lenne nem mindegy.
Mert mondjuk 1000 gyártásból 50 hibás azért az már nem kis szám.
Csak hát a gyártó az ilyeneket meg tartja magának ez a gyártási titok.Nyilván jó hangja van a Boomboxnak de azért tegyük hozzá nem mindenkinek kell ilyen nagy hangerő meg hát ez nem is az a kompakt hordozható darab.
Ha egy gyártó adott terméke ár-érték arányba jó és meg fizethető miért ne lehetne ajánlott darab?Bár ahogy írtad a Tronsmart/Dockin esetébe is felmerül sajna a minőségbeli kérdés.
Amazon.de oldalon valóban sok a negatív tapasztalat.
Geekbuyon is írta egyik tag a Tronsmart T7 pár hét után kuka.Láttam pár JBL Teardown videót azért látszik rajta több anyag kerül bele mint egy Dockinba/Ankerbe stb. Nyilván ennek a cégnek nagyobb a költségvetése így elvárható jobb mérnők jobbat tervez stb.
"Apósomnak van T6-ja, szerintem konkrétan hallgathatatlan."
Ebben egyet értek sajnos a tronsmart valóban nem a jó hangminőségről híres.Én azért nem fikáztam a JBL-t havernek van egy Xtreme 2 ami valóban azt mondom jobb mint a Motion Boom. Oda raktam mellé, de 3X áron ez el is várható jobban szóljon mint egy 30E kínai hangszóró. Apám tesójának van egy Partybox 110 ami szintén jól és szépen szól, csak hát itt már a hordozhatóság nem egyszerű.
Jó a JBL de most ha valaki mondjuk hobbi szinten akar zenét hallgatni és van egy adott keret nem biztos fizet 3-4X felárat 30-50%-al jobb hangzásért.
Nekem ott a D fine Plus lefekvés elött hallgatok rajta zenét vagy néha máshol is.
2 Kg még pont hordozható, ha kell hangos és elég szép elegáns.
Úgy látszik én is tudatosan használom és nem fogtam ki hibás darabot.#16635pècsimunkás
Nekem is 3 év 3 hónapja van meg, azóta elég sokat ment és úgy érzem még sokat is fog bírni. Még úgy gondolom ha egy idő után meg adná magát az akku még simán cserélhető, 3X18650-es cella kell hozzá és jelentősen kitolná a hangszóró élet tartalmát.Nekem személy szerint az tetszett a Dockinba teljes hangerőn is elég jól meg tartja a basszust. Sok hangszórót próbáltam, de sok-sok model 80%-tól már korlátozza a mély hangok jelenlétét.
Persze Oluv is mondta néha a D Fine hangjára Boomy de akinek bejön együtt lehet vele élni.
Aztán ott lenne a D Fine Evo is amibe már az alján kereszül cserélhető az akku pack. -
carl18
addikt
válasz
Arween #16618 üzenetére
Bőven rossz ha egy új hangszórót bontani kell hogy működjön.
Akku idő amúgy hány óra? Láttam a Tronsmart T7-et is szidta pár tulaj, mert valakinek pár hónap után bedöglött.Már lehet kapni a Boom 2-őt tegnap volt rá nyítás akció 99 euro ami egész jó ár.
Persze Alan/Oluv tesztjét kivárom, kíváncsi vagyok hogyan értékelik.
A hangszóró súlya is 1,7 kg környéke szóval még simán hordozható.Csak úgy látom a Motion Boom plus ha csak 10 euroval drágább már lehet jobban megéri, ha nem olyan fontos a hordozhatóság. Kicsit gondolkodtam van-e valami hangszóró ami ki lehetne próbálni de nincs mit.
Tronsmart T7-et és a Bang Se-t meghallgatnám élőbe, de a Motion Boom veri ezeket bőven így nem igazán lehet rájuk mondani vállalható kategória.
Max akkor lenne jó a SE ha tudná fél hangerőn a 24 órás akku időt.
De a egyéni EQ-s Motion Boom is max 10 órát ment 50-60% körüli hangerőn.Ott a Dockin D FIne Evo 143+szállítás (13 Euro) (Vége 62,000ft)
Jó a Dockin de nekem már nem feltétlen éri meg a 62E forintos vétel árat.
Persze a forint is gyenge....Majd 400 forint megint egy euro.
A D Fine Plusznak semmi baja így úgy vagyok vele használom amig működik.
Akkor már lehet jobban jár a ember egy Motion Boom Plus-al vagy egy Boom 2 hangszóróval. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16558 üzenetére
Majd meglátjuk 1 hónap és jönnek a tesztek róla. Csak úgy látom a passzív membrán körüli ledre volt költségvetés.
Mondjuk egy hangszóró esetén sose rossz a jobb codec. De csak akkor ha a telefon is támogatja.
Még kérdés a Boom 2 mérete és súlya, mert lehet nehezebb lesz mint a Motion Boom plus.
(Hosszú távú élet tartalom) Ha mondjuk veszek egy Bluetooth hangszórót 10 évre.
Most még overkillnek tünik a LDAC de később jól jöhet hangminőség szempontjából.
Mert akkor nem panaszkodhatsz a régi hangszóródra ezért rossz a minőség. -
carl18
addikt
Nekem Dockin D Fine Plus van ami tudja az APTX codeget, a gyártó ki adta a EVo modelt 5.0 bluetooth APTX nélkül. Ez most 140 euro plus shipping.
Ahogy írod egy adott árkategória felett már elvárható a gyártó ne sporoljon minden apróságon. Főleg igaz ez egy JBL/Bose/HK termék esetén ami már bőven a prémium liga.Anker Motion Plus APTX codeg mellet volt 99 dollár/euro.
Szóval ha ilyen árú terméket lehet olcsón APTX codeg mellet gyártani, így 3-4 év elteltével már egy adott minőség felett már alapnak kéne lennie.A Boombox 3 már lazán az a kategória ami megérdemli a jobb hang codeket.De a JBL még se rakta bele, ismeretlen okok miatt.
Az Anker hangszórója Motion Boom2 biztos marad SBC, Motion Boom/Motiom Boom plus se kapott extrát csak a sima bluetooth modult 5.0 mellet.
Anker 130 euroért árulja majd az új hangszórót, amibe akár beleférne a APTX....
De szerintem a Motion X600-at nem akarják ezzel kanibalizálni.(Kínai nagyker áron mennyi plusz pénz lehet a APTX Codeg?) Fél dollár 50 cent?
100% Original BTM525 QCC5125 BT module Support APTX-HD/APTX-LL Optional I2S/Analog/SPDIF output (ár) 100 - 999 pieces$1.99
Ez alapján nem elérhetetlen pedig. [link] -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16553 üzenetére
Még lehet simán jó!
A kép alapján tetszik, ez alapján basszusba verheti az Xtreme 4-et.
Ez már talán tudja azt hogy a D Fine méltó utodja legyen.Bár pár dologra kíváncsi vagyok gondolom Codec (SBC). (ettől még szólhat jól)
APTX kimarad mert akkor kanibalizálja a Spatial audió szériát.
Motion X600-nak kell a tér, remélem nem lesz benne semmi szándékos limit.JBL Xtreme 3/4 se ke kapott más Codecet ettől még lehet jó a hangja.
Az akku idő 17 óra gondolom led nélkül érthető, magyarán egyéni EQ+LEd majd 10 óra alatt lesz.
Xtreme 4 2XWoofert kap, -
carl18
addikt
válasz
Janika(1982) #16539 üzenetére
A Harman Kardonon gyárt még mondhati elegáns hangszórókat.
De úgy az Anker hangszórón is látszik (Made In China)
Volt Motion Boom nekem is és az anyaga olyan gagyinak tünt.
Mint ha itt sporolna a gyártó, hangja nem volt rossz.
De jobban tetszene ha a Dockin írányába mennének, nézzen is ki valahogy az a hangszóró.
-
carl18
addikt
válasz
Ganjalf #16536 üzenetére
A Wildbox nekem is tetszik hangzásba, Alan tesztje szerint Xtreme 3-at képes odaverni mélyebb a basszus stb. Csak nekem a külalak nem jön be, valahogy olyan kínai beűtése van.Aztán a RGB Led a passzív membrán körül se pont tetszetős nekem.
Én ha hangszórót választok nyilvák elsőnek a hangra megyek, de azért legyen már kicsit kreatívabbak.
Nekem Dockin D Fine + van jelenleg a gyártó BT 5.0 mellet Evo név alatt forgalmazza.
De úgy a szó szerint a Dockin baromira modern szép és elegáns.Motion Boom ehhez képest baromira ronda.
Egy fokkal szebb a Mifa.
De még ez se perfekt!
Jobban tetszene egy hevederes kivitel.
Már 2024 van még se igazán jött mostanság semmi új.
Jött a HK Go&Play 3 és nem rég bejelentették a Xtreme4-et.
De ennyibe kimerült a változás.
Anker elment a spatial audió irányba, azóta ezt a marketinket tolják ezerrel.
Világ legjobb hangzása, valaha volt legjobb audió élmény.
X600 még se tud versenybe basszus terén a Motion boom ellen, mi fajta útod ez?
X600 Woofere kisebb, esetleg nem lehetett volna ezt úgy megoldani a Motion Boom Wooferét úrja felhasználja és a X600-es így jelenik meg és 2 magas sugárzó és basszus terén se lenne vissza lépés. -
carl18
addikt
válasz
Janika(1982) #16514 üzenetére
Genius is árul még aktív hangfalat számítógép mellé, de azok minősége elég borzalmas.
Az a kategória amit ha ingyen adnak se használom.Már ránézésre is gagyi!
3 év és gatya olyan rossz minőség tönkre megy.
Nekem is volt Genius 2006-ba lett véve 2009 fele megadta magát.
Asztal alatt vannak a SONY LBT709 hangszórói. 30 évesek elmúltak mindegy mennyit hallgatom egyszerűen nem mennek tönkre.
Még valahol olvastam hogy sokan ha egy termék hosszú távú élet tartalmát keresnek inkább vesz régit mert azok egy életre szóltak.
Nekem is az a terv majd keresek valami tagot aki képes ezeket felújítani.
Aztán ha ez meg volt szerintem ez életem végéig ki szolgál. -
carl18
addikt
Üdv!
Igazság ma futottam bele egy kis érdekességbe.
Árukeresőn kerestem volna számítógéphez tiszteséges minőségű hangszórót asztalra.
Monitor mellé hogy szemből jöjjön a sztereó.
Elsőnek 20E alatt néztem, gondoltam ezekbe nem kell akku így biztos van jobb mint egy bluetooth hangszóró.
Genius SW-2.1 350 Aktív hangfal (14E+Posta)
Logitech Z200 2.0 (980-000810/1/3) Aktív hangfal (10 watt) 15E forint.
Esetleg ez is vicc
Genius SP-HF500A II 2.0 (31730032400) Aktív hangfal (100hz-) nyít a basszus.
Már azért is nevettek mert a 430 grammos Earfun Go képes volt 80-hz lejátszani.
És ez kompakt méretbe akkumulátorrol.És ez a 20E alatti kategória, ennyiért van W-King D8 mini ami szerint mind hangerőbe mint basszus terén oda veri a 2 fent említett hangszórót.
Igazság szerint a Dockin D Fine szintjét kerestem volna pc hangszóró formájába.
Ami mind basszus mélységbe mind hangerőbe legalább azonos a Dockinnal.
Ha már néha oda tekerném a hangerőt.
Az egyik ami állitólag jó is az Edifier az ez alatti kategóriák mind szemetek.
Egyik havernak van Edifier Edifier 1280T
Ez nekem is tetszik 34E forint idehaza, valahogy majd mondom hadd nézzem már meg közelebbről.Hangszóró topikba bírtam egy Edifier hova sorolható? Harman Kardon Go&Play? JBL Xtreme?
Megmondom ősszintén ami most nagyrészt 20E alatt van számítógép hangszóró ipari hulladék kategória nagy részük.
2009 fele volt Genius 2.1 valami 5-6 watt volt a teljesítmény, és max hangerőn azt tudta amit egy Nokia 5700 Xpress music mobil. (Havernak az volt és össze néztünk)
Menny már ez a max hangerő?Csak arra akartam kilyukadni a Bluetooth hangszórók milyen nagyott fejlődtek.
Egy Tribit Maxsound plus a méretéhez képest igen tiszteségeset szól.
És tegyük hozzá ez jack kábel mellet pc hangszóró ha akarod hordozhatód. -
carl18
addikt
válasz
carl18 #16492 üzenetére
+ Még Referencia gyanánt.
A srác akinek eladtam a Motion Boomot hasonló hobbit csinál mint én vesz bluetooth hangszórókat teszteli.Aztán neki is volt D Fine és rákérdeztem ha a kettő közül melyiket hoznád ki győztesen?
Azt írta szerinte is a D Fine jobban szól, szóval így simán merrem mondani 2.0 a Dockinnak.Bár most én is ott vagyok nem váltok semmire mert nem igazán látok előrelépést.
Motion Boom már volt, aztán nincs semmi amire azt mondom ez kell nekem.
Gyártóknak Harman Kardon hangzást kéne fél áron piacra dobni.MInt ahogy anno a Dockin D fine 1 verte meg a JBL Xtreme 1-es verzióját.
Sajnos sok sok hangszórót kipróbáltam de a Harman Kardon öblös basszusát semmilyen más gyártótól nem hallottam viszont.
Tesómnak Onyx 3 van, szó szerint mély ládás basszusa van nekem nagyon tetszet.
Csak a HK hátránya a hurkalé akkumulátor.Onyx 5-6 Meg még jobb, az konrkétan keményen szól.
Onyx 6 és Xtreme 3 fej-fej mellet Onyx 6 tiszta győztes volt.
Csak hát a hordozhatóság szempontjából jobb a JBL.Rég írtam a topikba, de jól esik néha írkálni!
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16491 üzenetére
Azért nem kell túl nagy kijelentést tenni. Csak volt pár a kezem közt és ahhoz képest jó hangot adott ki magából.
A D8 nem rossz de nagyobb mint a Dockin inkább ilyen munkás hangszórónak lenne jó.
Amúgy ha 4db jó kell akkor szerintem is 4 Motion Boom a legjobb ár-érték arányba.
4 Egyéni EQ-s Motion Boom biztos tiszteséges BASS teljesítmény produkál.
+1
Nekem is volt T6 Max az a kategória amire csak kidobod a pénzed kategória.Most kicsit kategórizálok. (Power level Dragon ball Z)
1,5-2,5kgs liga.
T6 MAX 15 egység.
W-KIng D8 40 egység
Motion Boom 50 egység.
Dockin D Fine 60 egység.Nem tudom hogy máshogy adhatnám át ezek között lévő ürt.
Anker/W-King/D8 részemről ajánlott.Nyilván lehet van a topikba egykét marketinges akik nyilván anyagi okok miatt a Tronsmart szerint jó. De a teszek jó része részemről fizetett sponzoráció.
Itt volt T6 MAX tesa és ez max porfogónak volt jó vagy dísznek.
Én cseréltem egy HDD-re haverral, de még 6000 ft-ba se éreztem ezt jónak.
Nyilván minden embernek más az adottsága, aki eddig made in china 2X3 wattos hangszórókat használtak kamu 18650-es akkuval (500Mah)
Azoknak megváltás lehet a tronsmart, de ha egy adott árkategóriába (15 ezer magyar forint) Nyilván az ember ha jobbat kap akkor azt veszi.Én leírhatom a véleményem nem ebből élek, egy forintot se kaptam egyik gyártótól se.
Egyenlőre nekem a Dockin vált be, minden hangszórónak meg vannak a hibái.
Oluv szerint a D Fine Basszus Boomy, de legalább jelen van.Nekem az nem tetszett sose ha teljes hangerőn eltüntek a basszusok.
Inkább úgy állok hozzá legyen 5 Decibelel halkabb de maradjon hallható a basszus.
A TOZO PA1 is egész jó bevált 12E-be vettem tavaly.
Élőbe a saját méretkategóriájába bármelyik Tronsmart mellé oda merném rakni.De ez olyan mint a videókártyáknál, valaki boltból megveszi a GT 1030-at túlárazva aztán arra eszküszik mert neki elég és jól megy.
Én meg mondom kicsit többért lett volna 1660 Super, és a két kártya között lévő erő különbség más dimenzió.Egy tag nem rég csinált házilag valami vállalhatót (Diy modding)
T6 Max ami tutira jobb mint a gyári, csak én úgy állok hozzá.
Mert vegyek egy ipari hulladékot amit még nekem kell javítanom hogy jól szóljon?
Idő és energia pazarlás, részemről ez ilyen dolog.
Aztán ott a akciós Motion Boom ami a Tronsmart T6 Max ára.
És az gyárilag jól szól egyéni EQ mellet meg még többet is tud.
Arról ne is beszéljünk valami oknál fogva kis hangerőn is abnormális mellegedés jött a T6 MAX Talpából. (Tervezési hiba?) Olcsó munka?
Szerintem ez csak egy kínai gyárba gyorsan összedobták hangolás nélkül.
Azt raktak bele ami kénzél van, nincs ezzel gond csak aztán fizetett videósok ne akarják már ezt eladni mint bestbuy kategória meg igy meg úgy jó a hang.
Alan meg Oluv jó ki indulási pont lehet ha egy hangszórót akarunk szemügyre venni.
Ha egy gyártó szemetet gyárt azt nem érdemes venni, mert ha veszed nincs oka ezen változtatni. Én személy szerint inkább olyan cégnak adom a pénzem akik rá is szolgálnak valamilyen módon. -
carl18
addikt
Na most nézzem a JBL valami meg újúláson ment keresztül.
A JBL Xtreme 4 akkuja belemehet a Partyboxba is, így ha van otthon mind kettő lenne tartalék akku. + Ez a AI boosted music Qualityre is kíváncsi leszek nagyon.
24 órás akkumulátor időt ígér a JBL ami mondjuk úgy ha 50% hangerő mellet valóban tud 24 órát az már jónak számítana.
Az AI most nagyon nagy dívat, akkor úgy látszik lassan elterjed a hordozható hangszórók piacán is. Mert leraksz egy hangszórót egy adott helyre és AI alapján ha érzékeli milyen az akusztika nyilván magát hangolhatja az adott zenéhez.
Most egy Bluetooth hangszórónál talán a fő baj van egy stock gyári EQ/DSP.
Ami gyakorlatilag minden stylus esetén így szól, mert valjuk be zenei stylusonként igen eltérő mikor hogy jön elö a torzítás.
Nem csak az Extreme kapott cserélhető akkut, a Dockin D FIne Evo/D Fine 2+ is kapott lehetőséget otthoni akkumulátor cserére. + A Dockin új töltési szabványa is már TypeC portos.
Úgy látszik csak igaz hogy az unio elvárásai teljesülnek a hordozható hangszóróknál is.
Cserélhető akku és Type C amit az EU elvár és mondhatjuk jogosan.
De tény és való ez sok esetbe előny, mert ha most megkotlik a D Fine+ hangszóróm adaptere kicsit macerás és drága lenne új töltött szerezni hozzá.
Ha viszont Type-C portos lenne a mostani telom gyorstöltöje és képes akkár tölteni.
Akkus dolgaim amik manapság vannak kizárolag nagyrészt már Type-c.
Az EU tudtommal ezel hogy minden gyártó egy szabványt használ a fölösleges szemét gyártást szórírja vissza. És igaz is nekem is van már itthon 4 USB adapter.
A Xtreme 4 mondjuk a gyártó leírása szerint újra hasznosított anyagokból készült javarészt. Arra kíváncsi leszek az élet tartalomra lesz-e hatással.
Fog-e hamarabb kopni törni stb? -
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom #16432 üzenetére
-
carl18
addikt
válasz
Janika(1982) #16429 üzenetére
Videó amit linkeltem volt Teardown 3d-be
csak végig kellet volna nézni.
Xtreme 2-3 2X70mm woofer volt, a 4-es talán 75mm? -
carl18
addikt
válasz
Janika(1982) #16427 üzenetére
Lesz benne cserélhető akkumulátor!
Azért ilyen fura Tömzsi.
JBL Xtreme 4
2 Woofer 2 Tweeter.
Az alján két csavart ki csavarsz és könnyebben lehet majd akkut cserélni.
Ez mondjuk tetszik, jó írányba halad ezzel a cég. -
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom #16423 üzenetére
Láttam, kíváncsi vagyok.
#16424F.B.I.
Kompakt hangszóró de nyilván a fizika korlátai vonatkoznak rá.
Ha nagy előrelépés lenne hangzás terén akkor igen.De vajon tudja majd mint a pár éve vásárolt (430G) Earfun Go?
Kétlem, Earfun Go 80hz-t is meg tudott szólaltatni.Ha már az új széria!
Az Xtreme 4 sokkal érdekesebb.
JBL Xtreme 4: Bluetooth-Lautsprecher mit AI-Sound und Auracast-Funktion -
carl18
addikt
Unakaöcsémnek megjött a karácsonyi ajándék a W-King D8 mini.
Kipróbáltam már ha volt rá lehetőségem.
A maga 15E forintos árkategóriájában igen tiszteségeset szól.
2EQ mód van rajta amit gombal lehet váltani, nagyobb hangerőn is egész jól megtartja a basszust. És hazai boltbol jár rá 2 év bolti garancia, ami úgy egy fajta biztonságot is add.
Nagyon megnézném egy Tronsmart T7 hogy küzd ez ellen, ha egyáltalán állva marad.
Mert az is majd nem ez a árkategória. Szóval ha nem lenne hangszóróm és olcsón kéne valami a D8 Minire simán adnám a voksom.
Akku időről mondjuk nincs teszt így azt nem tudok mondani.
Egy kb a JBL Charge teljesítmény szintje lehet, gondolom a Motion Plus legyőzi.
De szerintem ez a hangszóró sok-sok márkát odaver ebbe az árkategóriába.Tesóm kérdezte 20E-ig milyen hordozható hangszóró van ami karácsonyig megjön és jól szól. Körül néztem és a D8 minin kívül nem sok alternatíva volt ami valóban jól is szól nem csak marketing van körülötte.
Mert oké lehetett volna ajánlani T7-et is, de aztán ha nem úgy szól meg torzít akkor én égek hogy miért ilyen gagyit ajánlok.
Bluetooth Név alatt (W-King D8 mini-1)-et írt szóval lehet ez már egy ráncfelvarott verzió.(A számítógépen töltünk bluetooth hangszórót offtopikhoz hozzá szólva, van itthon 3 töltő adapter is amin tudok tölteni bluetooth hangszórókat. A P30 Pro töltöje meg visszafele komptabibilis. Szóval én eddig sose használtam asztali gépet akkus dolgok töltésére.
)
A Dockinnak külön 15 voltos adapter van így aztán nincs is lehetőségem mással tölteni.
Ha a Tozot töltöm mindig csak adapterről töltöttem, fogyasztás mérőn az aktuális fogyasztást is láttom.#16348
D8 Mini most jött unokaöcsémnek. Pont az árkategória amit téged érdekel. -
carl18
addikt
Jött az ankertől Soundcore Glow. Ár 100 euro, ennyiért nem túl nagy durranás.
Soundcore Glow: best budget 360 degree speaker or get the Bose Revolve+? 1 hour of fun!Úgy látszik az Anker nem jó írányba megy, ez ennyi pénzért tudhatna többet.
Akkor inkább egy 63 euros Motion Boom stb.Vicces a 3 éves Motion Plus még mindig bajnok az árkategóriába.
Lehet az anker is tudja és elmentek a "marketing" írányba. -
carl18
addikt
Nem rég láttam a Bang se elég olcsón megy. Ilyen 14-15E táján jön eun belülröl ami a legolcsóbb ajánlatt a 2kg-os kategóriába.
Eladóm a Tribit Maxsound Plust lehet teszek vele egy próbát!
Dockint a minőségi kialakítása miatt sajnálom be retkelni.
Egy D Fine Evo most akció nélkül olyan 57E forint, akció nélkül annyit azért most nem szívesen adnák ki. A Motion Boom fekete pénteken ment 24E táján az mondjuk elég jó ár.
A Bang se biztos nem egy audiophill hangszóró, de ha olcsón kell nagy hangerő akkor elég jó opció. A kérdés élőbe hogy szól vagy mik a korlátai.Mert 15E forintig nincs olyan sok alternatíva, meg elég méretes darab.
MotionBoom/DFine/JBL Xtreme méret/súly kategória. -
carl18
addikt
válasz
Richard! #16204 üzenetére
Facebook marketplace!
Néha én is nevetek néhány hirdető milyen árat kalkulál.
Nem rég találtam egy "laptop hirdetést" ( Eladó "Leptop")Már neve is jó.
Megnéztem a hardver 1,4 ghz celeron, valami 2005 tájékán gyártot 512mb ram, rossz akku windows xp. 20E forint.Én meg fogtam a fejem, aki ezt megvesz megérdemli a sorsát.
-
carl18
addikt
Fekete Pénteken nagyon jó áron ment a Motion Boom, már elgondolkodtam rajta vegyek-e egyet. 64 euro, de nyilván erre lehet rá megy egy kis posta díj is.
Kár az anker nem folytatta a Motion Boom vonalat, A ronda műanyag fogot kéne arról hangfalról eltávolítani, + kapjon 2 Tweetert és én simán élném.
Alan tesztjébe durva a Mifa Wildbox több basszust tud mint az Xtreme 3, csak kár az is baroma ronda. Olyan félig kínai beütés van, főleg az RGB ledek miatt is.
Nyilván alapjáraton egy hangszórót az átlag ember a hangjáért vesz, de nekem azért fontos a külső is.
Idén lett 3 éves a D Fine Plus, úgy látszik bírja ez az akkumulátor is elég jól bírja.
Azért vicces így 2023 végén se sok új opció van ebbe a méretbe lecserélni.
Az anker számomra egy fajta csalodás, az új vonal amerre elindult.
Most a X600 esetében, ahogy látam a Motion Boom elleni tesztet konkrétan nem látom indokoltnak a felárat.
Inkább a Motion boom kaphatott volna tuningot és APTX/LDAC codeket.
Mert kis esztétíkai tuning és már is versenybe lenne a V2. -
carl18
addikt
válasz
AndrewTdi #16163 üzenetére
Tudtommal a Vifának van lányos színbe Helsinky de az plusz 100E forint kategória.
Aztán, a kisebb noname gyártók is árulnak 30-40euro környékén lányos színbe bluetooth hangszórókat, de hogy annak milyen hangja lesz jó kérdés.Aztán van pár ismert gyártó, anker és társai akik 20E alatt jó pár hangszórót árulnak.
Earfun Uboom L, Earfun Uboom, Soundcore boost, Tribit Maxsound Plus.
Ez néhány példa arra mi az ami elfogadható áron van és elég jól tudnak szólni.A W-King D8 Mini nem szép ,de az áráért elég jól szól és a 2 év garancia ami jár rá itthon elég jó dealnek tünik.
TRONSMART T7 LITE 24W HORDOZHATÓ KÜLTÉRI HANGSZÓRÓ RÓZSASZÍN
Mik a elvárások? hordozhatóság számít? hol fogják használni.
Egy súly/méret kategória elvárás, ha mindenhova magammal viszem kategória kell akkor az mindenkép az 1 kg alatti liga.
Nekem a TOzo PA1 600 gramm durván, és táskába bárhova magammal vihetem.
Így mondhatni, jól is szól meg könnyen hordozható.
A Dockin D FIne Plus a nagyobb hangszóróm, csak az már 2 kg így az nem szívesen hurcolásznám magammal mindenhova.Earfun Uboom L talán 60 dollárért ment fekete péntekes akcióba, az közel a 20E kerethez.
Az Oluv firmware esetén elég jó balancos hangminőséget tud nyújtani, sok teszt alapján elég tiszteséges minőséget kap a ember azért a árért. -
carl18
addikt
válasz
Arween #16160 üzenetére
Számít a hordozhatóság?
Ha nem akkor a Bang se ára a 14E forintért nem tűnik rossznak, de nem hallottam még.Mert lehet olcsó de kapugaranciás, magyarán ha be adja 3 hónap után nem tudsz nagyon semmit se csinálni. 15E forintért van W-King D8 mini, hazai 2 év garanciával.
Szóval a D8 Mini valahogy biztosabb ezért az árért a szemembe.#16161AndrewTdi
Hang és a design nem mindig jár kéz a kézbe. A "Woman design felárat megkérik a gyártók". Szóval lehet választani, lehet lányos és szólhat szarul.
Lehet unalmas kinézet jó hangal, és lehet jó hang és lányos kínézet de prémium felár ellenébe.Szóval dönteni kell.
20E forintért, lehet annak is örülni ha kapsz normális hangzást. -
carl18
addikt
Írtam oda, nem este tőle hanyat. A tesztelő szerint már 60% mellet is torzít, akkor olyan jó nem lehet.
#16136Topsp3d
Lehet csak egy Reset/Hardreset kell a hangszórónak. De ha azok után se javul akkor lehetséges a bluetooth modul adta meg magát, annak tönkre menetele okozhat csatlakozási gondokat.#16137Atish19
Érdekes lesz, kíváncsi vagyok mit tud majd. De semmi teszt és leírás nincs róla így elég nehéz be határolni mit tud majd élesbe.Bár tény elég hordozhatónak tűnik, így mozgathatóságra nem lesz panasz akár még jó is lehet.
-
carl18
addikt
Rég írtam, gondoltam benézzek már a topikba.
Ki emlékszem még a Divoom Onbeat 500-asra?
Nem a legjobb hangú hangszóró, de elég bass heavy és van egy videóm ami az alatt lett felvéve. A hangszóró a fal tövébe volt maxon, és kajak most a videót vissza nézve ez elég durván szólt annó a divoom.
Mezőkövesd Shuffle, Divoom OnBeat 500 2ND sound test.Bár nagy hátránya az akkuja elég gyenge, nem sokat bír. Mai hangszórókkal szembe elavult konsrukció. De van meg megérzésem talán ugyan az a Woofer lehet benne mint a Doss SOUND XL-be, de a Vifa Helsinky is hasonló woofert kapott.
ár-érték arányba akkor a Divoom nagyon ment, a Tronsmat T6 nem volt ellenfél neki.
Pedig egy árba mennek és a Tronsmart volt agyon dícsérve......
Fej-fej mellet a 2 hangszóró.
És emlékszem meg is lepődtem a T6 gyenge, a Divoom sokkal jobban szólt. -
carl18
addikt
Kicsit retroztam ma Oluv Gadgets csatornán, és szó szerint Oluv 5-6 éve sokkal másabbul nézett ki máshogy is viselkedett. Most megnéztem Oluvot, egyik videójában elég keményen látszik szét van csúszva... Sajnálom nyilván a sok év alatt összejött stressz.
Képet nem rakok ki, mert személyi jogait nem akarom sérteni.
De videót linkelhetek.
DOCKIN D Fine ("JBL Xtreme killer") vs JBL Xtreme ;-)
Itt még néha mosolyog is stb, még látszik ilyenkor még élvezte a videózást.Doss Extreme Boom 🔊🔊🔊- not!
7:30 perc 30 után szólal meg és mond véleményt, de ez már nem a régi Oluv.
Én úgy látom kicsit szét van csúszva lelkileg, a feje is vörös a szemén is látszik kialvatlan.Minden esetre nekem így rossz látni egy ember ilyen ütembe hanyatlik.
Biztos meg van a maga gondja, azért az amazon is elvette tőle a jutalékot egy pár éve.
Aztán volt pár gondja, megszünt a munkája a Covid alatt stb.
Az Earfunnal kötött szövettség is megbomlott, most meg nagy ritkán feltölt egy videót.
Minden esetre én sajnálom Oluvot, azért hány márka ismeretlen terméke lett híres Oluv által? Aki Bluetooth hangszórót akart oluvon keresztül mindig talált magának a ígényeinek megfelelőt.
Meg hát volt is ez a kis csata nem olyan rég Alan Ross ellen.
Ha úgy nézzem én eddig csak 2 ember szava alapján vettem Bluetooth hangszórót, oluv és alan. Azért ha azt nézzük ami a Motion X600 körül megy enyhén szólva is vicces.
Sok videós aki a saját anyját eladná 5 forintért úgy beszél a Motion X600-ról mint a valaha készült legjobb bluetooth hangszóró. Még az a csoda a magyar megélhetési videósokhoz nem jutott el a X600.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Temu
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest