- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
carl18 #16858 üzenetére
Nekem must have érzés motion boom plushoz képest jött. Ha tud attól picit többet, jobban is néz ki, én örülök.
Amikor MBP t vettem, akkor előtte volt egy motion boom (az ment is el, mert amit tudott extra mélyet, azt már 60% körül el is bukta), de akkor egy tronsmart bang-et váltott (az meg a DOSS soundbox xl-t amúgy).
Na de amikor MBP t vettem az volt 50k, akkor még stormbox az 80-90e volt. Annyival nem tudott többet. Ez olyan, hogy jbl ek jobbak voltak, de 2x áron. Ár érték arányban annyit nekem nem ért a kis plusz.Most ér-e ennyit? Lehet amúgy nem, de most kicsit költök magamra, mostanság úgyis agyaltam ezen. Sokszor ha veszek magamnak valamit akkor lelkiismeretem furdalásom van és ezen dolgozni akarok. Mert amúgy belefér, kurva sokat tettem azért az elmúlt 10 évben, hogy ide jussak, most meg valami miatt még bánt is ha élek vele. Szóval ez ilyen kúra szerű is nekem
De ezzel az uboom X el belém vertétek az ideget. Ha lesz átlag halandó által is elérhető teszt, szóljatok
Szerk: ja meg a kis gagyi motion 100 ajcsi amivel engem nettora behúztal ankerék, úgyis akartam felségemnek valami kis apróságot
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő