Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
carl18 #16858 üzenetére
Nekem must have érzés motion boom plushoz képest jött. Ha tud attól picit többet, jobban is néz ki, én örülök.
Amikor MBP t vettem, akkor előtte volt egy motion boom (az ment is el, mert amit tudott extra mélyet, azt már 60% körül el is bukta), de akkor egy tronsmart bang-et váltott (az meg a DOSS soundbox xl-t amúgy).
Na de amikor MBP t vettem az volt 50k, akkor még stormbox az 80-90e volt. Annyival nem tudott többet. Ez olyan, hogy jbl ek jobbak voltak, de 2x áron. Ár érték arányban annyit nekem nem ért a kis plusz.Most ér-e ennyit? Lehet amúgy nem, de most kicsit költök magamra, mostanság úgyis agyaltam ezen. Sokszor ha veszek magamnak valamit akkor lelkiismeretem furdalásom van és ezen dolgozni akarok. Mert amúgy belefér, kurva sokat tettem azért az elmúlt 10 évben, hogy ide jussak, most meg valami miatt még bánt is ha élek vele. Szóval ez ilyen kúra szerű is nekem
De ezzel az uboom X el belém vertétek az ideget. Ha lesz átlag halandó által is elérhető teszt, szóljatok
Szerk: ja meg a kis gagyi motion 100 ajcsi amivel engem nettora behúztal ankerék, úgyis akartam felségemnek valami kis apróságot
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest