Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
carl18 #16944 üzenetére
Azért nem látom ennyire szürkén a dolgot, illetve nem félek igazán attól, hogy nem lesz két. PayPal eddig amúgy is megvédett ha gáz volt.
Igazából csak ciki akit előadtak ezzel a semmi témával<Adamsky>
Azért kéne válogatni a munkavállalók között vagy ha agyon vannak terhelve akkor venni fel népeket. Persze dolgoztam contact centerben, tudom mi hogy megy és hogy sehol nem jellemző az orrvérzésig hajtása az embereknek.
De azért olyan ügyfélszolgálatból sem egyel találkoztam ahol vér profik vannak (hobbyking hogy kintit mondjak).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest