- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #17713 üzenetére
Pár perce olvastam én is. Az amazon-os sztori egy dolog, de olyan mintha nem vágná, hogy mit csinál az Earfün.
Sokáig én is úgy voltam, hogy ~90%, hogy megrendelem, hogy megjelenik, de most mégis hezitálok. És nem azért mert nem hinném el azt, amit Oluv mond, hanem azért mert azt nem, amit az Earfün kommunikál, ill. ahogy cselekszik.
Ha engem megbíztak volna (a konkurencia), hogy épüljek be a cégbe, és cse***em el a következő termékük startját, lehet nem tudtam volna ilyen profin intézni a dolgot.
Amit "kellett" elszúrtak: korai megjelenés hibás fw.-vel, nulla kommunikáció. Az oldalukra fel van töltve egy videó, amin Oluv elmagyarázza a preset-eket, amik persze – hála a hibás fw.-nek – pont nem úgy működnek. A tetejében a videó "unlisted". Vagyis, ha nem akadsz rá valahol a direkt link-re, a büdös életben rá nem találsz. NORMÁLIS???!
Csóri Oluv azt se tudja (ez látszik az írásából), hogy itt Magyarországon kb. 1 hónappal korábban már (hivatalosan!) kapható a hangszóró.#17715 SSlyTR
" ... akkor nagyon nagy bukta lehet ez a hangfal."
O.K., csak erről ki tehet? Oluv helyében nagyon csúnyán lepirítanám az Earfün-t. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki hezitál, ill. biztos akad olyan érdeklődő is, aki lazán elengedi az egészet."És szerintem ez csak az earfun hibája."
+1"Alan mit fog erre mondani
Tuti teszteli ... "
Hááát, nem tudom. Lehet ő már ezt elengedi. Így is próbált elég korrektül hozzáállni a dologhoz, de minek segítse az Earfün-t, ha az ő fejére is tojnak. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #17713 üzenetére
A lényeget lehagytad. Az ő linkjére kábé 600an iratkoztak fel, de kevesebb mint 100an érvényesítették. És írt még arról, hogyha kevés a kezdeti eladás, akkor nagyon nagy bukta lehet ez a hangfal.
Szóval nem nagyon fogy ez a hangfal. És szerintem ez csak az earfun hibája. Én is úgy készültem, hogy az év vétele lesz ez, de mégse rendeltem még meg.Illetve, hogy aki 0.38 fw-el tesztelte, az rakja fel az újat, ami elérhető holnaptól. Tesztelje újra és azt is tegye közzé. Alan mit fog erre mondani
Tuti teszteli, de meglesz a véleménye
Most igényeltem én is egy kuponkódott tőle. De nagyon elment a kedvem. Illetve nem biztos, hogy feladnám az asztali használatnál a 2 uboomL-t. Sztereó vs egyoldali hangforrás. Majd megálmodom, attól nem félek, hogy nem jutna ebből az eresztésből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- BestBuy ruhás topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Alphacool Rise Flat Reservoir D5 - pumpa nélkül
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest