Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz carl18 #17713 üzenetére

Pár perce olvastam én is. Az amazon-os sztori egy dolog, de olyan mintha nem vágná, hogy mit csinál az Earfün.
    Sokáig én is úgy voltam, hogy ~90%, hogy megrendelem, hogy megjelenik, de most mégis hezitálok. És nem azért mert nem hinném el azt, amit Oluv mond, hanem azért mert azt nem, amit az Earfün kommunikál, ill. ahogy cselekszik.
    Ha engem megbíztak volna (a konkurencia), hogy épüljek be a cégbe, és cse***em el a következő termékük startját, lehet nem tudtam volna ilyen profin intézni a dolgot.
    Amit "kellett" elszúrtak: korai megjelenés hibás fw.-vel, nulla kommunikáció. Az oldalukra fel van töltve egy videó, amin Oluv elmagyarázza a preset-eket, amik persze – hála a hibás fw.-nek – pont nem úgy működnek. A tetejében a videó "unlisted". Vagyis, ha nem akadsz rá valahol a direkt link-re, a büdös életben rá nem találsz. NORMÁLIS???!
    Csóri Oluv azt se tudja (ez látszik az írásából), hogy itt Magyarországon kb. 1 hónappal korábban már (hivatalosan!) kapható a hangszóró. :W

#17715 SSlyTR
    " ... akkor nagyon nagy bukta lehet ez a hangfal."
    O.K., csak erről ki tehet? Oluv helyében nagyon csúnyán lepirítanám az Earfün-t. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki hezitál, ill. biztos akad olyan érdeklődő is, aki lazán elengedi az egészet.

"És szerintem ez csak az earfun hibája."
    +1

"Alan mit fog erre mondani :C Tuti teszteli ... "
    Hááát, nem tudom. Lehet ő már ezt elengedi. Így is próbált elég korrektül hozzáállni a dologhoz, de minek segítse az Earfün-t, ha az ő fejére is tojnak.

• SSlyTR

senior tag

A lényeget lehagytad. Az ő linkjére kábé 600an iratkoztak fel, de kevesebb mint 100an érvényesítették. És írt még arról, hogyha kevés a kezdeti eladás, akkor nagyon nagy bukta lehet ez a hangfal.
    Szóval nem nagyon fogy ez a hangfal. És szerintem ez csak az earfun hibája. Én is úgy készültem, hogy az év vétele lesz ez, de mégse rendeltem még meg.

Illetve, hogy aki 0.38 fw-el tesztelte, az rakja fel az újat, ami elérhető holnaptól. Tesztelje újra és azt is tegye közzé. Alan mit fog erre mondani :C Tuti teszteli, de meglesz a véleménye :DD

Most igényeltem én is egy kuponkódott tőle. De nagyon elment a kedvem. Illetve nem biztos, hogy feladnám az asztali használatnál a 2 uboomL-t. Sztereó vs egyoldali hangforrás. Majd megálmodom, attól nem félek, hogy nem jutna ebből az eresztésből.

• Peaceliker

addikt

Na ne már... Remélem jön erről valami hivatalos levél, akkor vissza is mondom a rákba, azt a kevés kedvem is elveszik :W

Új hozzászólás Aktív témák