- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Ugyan mindenhol fújolják az agyonsztárolt JBL-eket (jó kis képzavar), és - ugye - fájdalmasan drágának is van kikiáltva a leszólt tulajdonságaihoz képest, mégis szeretném megosztani itt a lefagyó Tronsmartok, haldokló Dockinok és a Nílust is megrekesztő Soundcore-hegyek mögül, hogy az első Boomboxom most 7 éves.
Néhány kisebb nyomtól eltekintve pont olyan, mint amikor kivettem a dobozából. Végigüvölt egy teljes napot, nem fagy le, sík terepen is komoly basszust ad és rendkívül szerethető.
Ez a 4. Boombox-om, mind tökéletes. Igaz, 80-100k körül volt mindegyik, de egy pillanatig sem gondolkodnék 20-30k körül ilyen kínai-kínai valamiken. Biztosan van bedöglő JBL is, és az is igaz, hogy sosem töltöm fullra és nem is merítem kikapcsolásig, de a környezetemben sem találkoztam még hibás darabbal.Apósomnak van T6-ja, szerintem konkrétan hallgathatatlan. Nemrég vettem egy Halo100-at akciósan (21k) egy barátomnak karácsonyra: mindenben pont akkora töredéke, mint a JBL
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest