- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fali konzol lapos tévékhez
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Unakaöcsémnek megjött a karácsonyi ajándék a W-King D8 mini.
Kipróbáltam már ha volt rá lehetőségem.
A maga 15E forintos árkategóriájában igen tiszteségeset szól.
2EQ mód van rajta amit gombal lehet váltani, nagyobb hangerőn is egész jól megtartja a basszust. És hazai boltbol jár rá 2 év bolti garancia, ami úgy egy fajta biztonságot is add.
Nagyon megnézném egy Tronsmart T7 hogy küzd ez ellen, ha egyáltalán állva marad.
Mert az is majd nem ez a árkategória. Szóval ha nem lenne hangszóróm és olcsón kéne valami a D8 Minire simán adnám a voksom.
Akku időről mondjuk nincs teszt így azt nem tudok mondani.
Egy kb a JBL Charge teljesítmény szintje lehet, gondolom a Motion Plus legyőzi.
De szerintem ez a hangszóró sok-sok márkát odaver ebbe az árkategóriába.Tesóm kérdezte 20E-ig milyen hordozható hangszóró van ami karácsonyig megjön és jól szól. Körül néztem és a D8 minin kívül nem sok alternatíva volt ami valóban jól is szól nem csak marketing van körülötte.
Mert oké lehetett volna ajánlani T7-et is, de aztán ha nem úgy szól meg torzít akkor én égek hogy miért ilyen gagyit ajánlok.
Bluetooth Név alatt (W-King D8 mini-1)-et írt szóval lehet ez már egy ráncfelvarott verzió.(A számítógépen töltünk bluetooth hangszórót offtopikhoz hozzá szólva, van itthon 3 töltő adapter is amin tudok tölteni bluetooth hangszórókat. A P30 Pro töltöje meg visszafele komptabibilis. Szóval én eddig sose használtam asztali gépet akkus dolgok töltésére.
)
A Dockinnak külön 15 voltos adapter van így aztán nincs is lehetőségem mással tölteni.
Ha a Tozot töltöm mindig csak adapterről töltöttem, fogyasztás mérőn az aktuális fogyasztást is láttom.#16348
D8 Mini most jött unokaöcsémnek. Pont az árkategória amit téged érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest