Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Unakaöcsémnek megjött a karácsonyi ajándék a W-King D8 mini.
Kipróbáltam már ha volt rá lehetőségem.
A maga 15E forintos árkategóriájában igen tiszteségeset szól.
2EQ mód van rajta amit gombal lehet váltani, nagyobb hangerőn is egész jól megtartja a basszust. És hazai boltbol jár rá 2 év bolti garancia, ami úgy egy fajta biztonságot is add.
Nagyon megnézném egy Tronsmart T7 hogy küzd ez ellen, ha egyáltalán állva marad.
Mert az is majd nem ez a árkategória. Szóval ha nem lenne hangszóróm és olcsón kéne valami a D8 Minire simán adnám a voksom.
Akku időről mondjuk nincs teszt így azt nem tudok mondani.
Egy kb a JBL Charge teljesítmény szintje lehet, gondolom a Motion Plus legyőzi.
De szerintem ez a hangszóró sok-sok márkát odaver ebbe az árkategóriába.Tesóm kérdezte 20E-ig milyen hordozható hangszóró van ami karácsonyig megjön és jól szól. Körül néztem és a D8 minin kívül nem sok alternatíva volt ami valóban jól is szól nem csak marketing van körülötte.
Mert oké lehetett volna ajánlani T7-et is, de aztán ha nem úgy szól meg torzít akkor én égek hogy miért ilyen gagyit ajánlok.
Bluetooth Név alatt (W-King D8 mini-1)-et írt szóval lehet ez már egy ráncfelvarott verzió.(A számítógépen töltünk bluetooth hangszórót offtopikhoz hozzá szólva, van itthon 3 töltő adapter is amin tudok tölteni bluetooth hangszórókat. A P30 Pro töltöje meg visszafele komptabibilis. Szóval én eddig sose használtam asztali gépet akkus dolgok töltésére.
)
A Dockinnak külön 15 voltos adapter van így aztán nincs is lehetőségem mással tölteni.
Ha a Tozot töltöm mindig csak adapterről töltöttem, fogyasztás mérőn az aktuális fogyasztást is láttom.#16348
D8 Mini most jött unokaöcsémnek. Pont az árkategória amit téged érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest