- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen egeret válasszak?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16793 üzenetére
Néztem a hangszóró leírását, ha jól láttam 5.3 bluetooth és SBC Codec.
Kíváncsi vagyok mit tud majd való életbe, Alan is linkelt a Soundcore fizetett tesztek jönneki ki szép számmal youtubon. (Soha nem halott hangzás, legjobb valaha volt hangszóró stb..)
Meg hogy vízbe dobják a tesztbe ami mutatja vizálló stb.Láttam akku idő 20 óra extra bass és fények nélkül fél hangerő környékén.
Magyar fény és Extra bass mellett 10 óra vagy még annyi se...
Akku 7,4 volt 7500 mah keresgéltem teszteket olyan sok információ nincs a hangszóróról.
Súlya 3,8 kg mondhatni sokkal nehezebb mint a Motion Boom plus.
De legalább az elérhető áron megy akcióba és 2,5 kg miatt még viszonylag hordozható is.
Hallottam élőbe az árukereső népszerű 16 Wattos XIaomi mi hangszóróját.
Elég kicsi hordozható mérlegen 750G de nem dobtam hátast tőle.
A Tozo PA1 szépen legyőzi így mondhatjuk csak azt tudta amire számítottam.Néha-néha rá nézzek az új hangszóró megjelenésekre de semmi olyat nem látni ami érdekes volna. Magyar árukeresőn és néztem hangszórókat de semmi jó deal nincs.
Úgy láttom valahogy befagyott a piac, elértünk egy adott szintet és marad a stagnálás.
Persze ott a Bose új hangszórója 400 dollárért de nem is egy réteg termék.
Xtreme 4 szintén drága mulatság, ennyiből már kijön a Partybox Encore is.Ahogy elnézzem 1 kg alat elérhető árban az Uboom L a legjobb vétel 4.3 firmware mellet.
Aztán ott a Motion Plus is APTX codec mellet ami szintén remek jól hangolható.
Még van Motion Boom meg pár hangszóró ami elterjedt és vállalható.
Hallottam élőbe az Energyzer bluetooth hangszórót.Borzalmas túlárazott ipari hulladék. Energizer BTS161 [link] Árukeresőn 10-13E között. Eddig ez a legrosszabb ami valaha hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest