Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #16203 üzenetére
" ... jó áron ment a Motion Boom, már elgondolkodtam rajta ... "
Dehát neked volt, nem?Az Anker szerintem most "19-re lapott húzott". Full-ba nyomja a parasztvakítást (kamu spatial sound, design retikül kinézet) és a marketinget (fizetett YT review-k). Ez vagy bejön nekik új, de szerintem átlagos minőségű (és már annyira nem jó ár/teljesítmény viszonyú) termékekkel, vagy mindenki elfordul tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest