Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- RAID
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
"Ma Oluv rakott új videót ... " – még nem láttam. Majd sort kerítek rá ...
"Még a Tribit Blast 2 lehet érdekes ... "
Lehet jó lesz, de számomra mégsem annyira érdekes. Az UBoom X is határeset (méretben és teljesítményben). Nekem utóbbinak a 2/3-a elég lenne méretben és teljesítményben is." ... a mélysugárzó a határát meghaladja és ezért torzít."
Igen, volt ilyet, de ott Oluv visszavett a "tűzből". Ezzel nem lesz gond."Talán az Earfun ezért változtatott a firmware-n?"
Nem. Itt leírja, videóban pedig beszél is róla, hogy mi a szitu. Röviden: Oluv beállításai, a több hangerő "lépcső" (ami tök alap kellene, hogy legyen minden bt. hangkeltő esetén, de nem), dynamic-EQ (alacsony hangerőnél még emel egy kicsit, hogy a dinamika megmaradjon) és egyéb bisz-baszok miatt a DSP-t csapágyasra járatta, ami így nem képes a TWS módot problémamentesen kezelni. Gondolom már nem opció az DSP cseréje ... szóval marad az fw. csere-bere kábelen azoknak, akiknek a gyári (ami szintén nem tűnik rossznak) nem felelne meg." ... össze hánynak valami egy dobozba ... " – olvastad Steevy84 sztoriját? Ha, ez tényleg így van, akkor már a Soundcore is itt tart.
#17537 Wolfskin
Igen, épp írni akartam, hogy lehet ez az egész már nem ér ennyit. Én spec. a Soundcore Motion+ -t ajánlottam volna, mert méretéhez képest igen tisztességesen szól. Az üdvözlő hangok pedig az app-ból kikapcsolhatók, így síri csöndbe tud be- és kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iking - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő