- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16862 üzenetére
Igen, én is azért azt is néztem az adott hangszóró mennyire áll hozzá reálisan az adott zenéhez. Szerintem a Uboom X lehet kicsit gyengébb lesz basszusba mint Tribit Blast, amúgy infok szerint 3EQ mód lesz így lehet azt váltogatni ahogy változik a környezet.
A Grafikon amit küldtél is jól mutatja a Motion Boom2plus nem minőségi basszust add hiába van nagy marketing mellete. A Boombox 3 adta legjobban vissza a eredeti zene basszusát azt a mélyet amit az adott zene tartalmaz.Uboom X már versenghet a Go+Play 3 verzióval is a fizikai méretei megvannak hozzá.
Oluv nyilván jól hangolja így lehet egy kis Vifa hatás is, így lehet ez egy új top/bestbuy/bluetooth hangszóró.#16863Peaceliker
Talán 200 euro lenne a bevezető akciós ár, csak hát ez majd 80E forint.
Most a Tribit oldalán apák napja a Blast 165 euro akcióba ami 70E alá megy.
Most a két hangszóró közül ha választani kéne inkább a blast mint sem a BoomP2.
De én egyenlőre kivárok, a Tribit ára mármár super ajánlat.
De kíváncsi vagyok az Uboom X-re mert super hangszóró lesz ez lenne a legjobb ajánlat.
Szép hang, nagy akku és hosszú aku idő ami sok hangszóróra nem érvényes gyakorlatba.
Nekem egyenlőre még kitart a Dockin D fine Plus de az Uboom X lenne esetleg méltó utodja.
A Tozo PA1 meg ott van hordozhatónak nekem ez a model vált be. Jó árba is volt így mondhatni 1 éve jól szolgál.
Ha nagyobb hangerő/basszus kell kell egy nagyobb hangszóró, ha kell a hordozhatóság és hogy kompakt legyen akkor 400-1000 grammos kategóriába kell nézzelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest