Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
alain911 #17081 üzenetére
" ... úgy tűnt hogy a Motion Boomnak erősebb a basszusa viszont a Motion+ mintha tisztább hangja lenne.... "
Nekem a háromból kettő van (UBoom L nincs, és nem is volt). Rövid ideig – most, hogy kapott app support-ot – elgondolkoztam a cserén (Motion+ -t UBoom L-re), de végül elvetettem (nekem jobban megfelel a Motion+).Sajnos a Motion+ és a Boom között nincs tuti választás. Ha inkább modern EDM-et hallgatsz, esetleg többet használnád kinn, akkor talán inkább Boom.
Ha, mást is, rock-ot, olyan zenét, amiben ének, finom zenei részletek vannak, akkor Motion+ esetleg UBoom L. Amelyik szimpibb.
Én egyébként végül apróságok miatt maradtam a Motion+ mellett. Leírom, hátha másnak is érdekes lehet. A Youtube-n megkérdeztem egy-két tulajt ...
• Hiába van app, a ki-be kapcsolási hangot nem lehet kikapcsolni.
• Az auto-off akkor aktiválódik, ha nem kapcsolódik semmihez (nem amikor nem szól semmi).
• Multipoint: ezt mintha az UBoom L nem tudná, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos#17082 carl18
A 30 órás üzemidő szerintem álom. Vagy, honnan veted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Wuthering Waves
- Tudományos Pandémia Klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest