Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ja, lehet fogja, de az a sok bizonytalan vásárlón (és Oluv-on) már nem fog segíteni, mert nem hiszem, hogy okt. 15-ig elkészül. Mondhatni kizárt. Egyfelől kicsit ő is "fúj" az Earfün-re, másfelől, igaz, hogy szóba állnak Oluv-al, de nem lettek kebelbarátok.
Szerintem Alan most más "project"-en dolgozik, és majd csak utána ...#17717 SSlyTR
Az X azért kicsit más sztori, mint az L. Itt már alapból adott volt az app, és temérdek idő, hogy mindent tökéletesre csiszoljanak, és beütemezzenek (test készülékek a reviewer-eknek, majd "go live"). Erre, ahogy korábban írtam, sikerült mindent el ..., és most csodálkoznak, hogy nem jönnek a rendelések.
Ennél egy sz*ros, pár 10$ fülest jobban és profibban be szokott promózni az Earfun. Mondom, mintha kiszúrásból csinálnák.#17719 carl18
" ... miért olyan bonyolult Oluv beállításaival kiadni a hangszórót?"
Ez csak az én feltételezésem, de szerintem picit ebben Oluv is ludas (lehetett). Biztos volt pár kör: kész → ja, nem, bocsi, ez már jó lesz → picit javítottam az X preset-en → bocsi, de úgy gondolom ez lesz az igaz → ...
A végén pedig addig "csavargatta" a beállításokat, hogy a saját "legtutibb" fw.-t ugye nem bírta el a DSP (tws módban). Legalábbis ez volt a kommunikáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 13" M1 16gb ram
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest