- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
bocs sracok, ha szerintetek nem valos nezopontot kepviselek, de boombox temaban valos tapasztalatom az, hogy legtobbszor ki sem "cipelem" a soundboks2- a teraszra(pedig faszak a fogantyui), hanem "eleg" a boombox3. es nemcsak hangeroben/dinamikaban, hanem zeneisegben is. sot!
de ez nem egy liga a dockinnal, vagy akar egy sztereoba rakott motion+ parossal. azok masra valok, es arra szerintem is sokkal jobbak, foleg, ha ar/ertek aranyosan nezzuk.
maganvelemeny ez reszemrol, es tisztaban vagyok a tema szubjektivitasaval, ezert batran ne ertsen egyet velem barki : )
amugy miota sztereo hifizek belterben, sokszor elgondolkodtam rajta, hogy a boombox3 helyett mennyivel faszabb lenne 2db extreme3 vagy akar dockin fine+ sztereoba "kotve".. de annyit mar nem er meg nekem, hogy elkezdjem elboltolgatni oket, meg aztan 1 helyett 2 eszkozt kelljen magammal vinnem ki a hazbol a kerti mindenfelek csinalgatasahoz. jo oda a mono hang, bent van fasza sztereo.
meg hat azert a boombox3 akarki akarmit mond, b*szott jol szolaltat meg akar Ludovico Einaudit is, nemcsak acidtechnot. szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest