Hirdetés
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
bocs sracok, ha szerintetek nem valos nezopontot kepviselek, de boombox temaban valos tapasztalatom az, hogy legtobbszor ki sem "cipelem" a soundboks2- a teraszra(pedig faszak a fogantyui), hanem "eleg" a boombox3. es nemcsak hangeroben/dinamikaban, hanem zeneisegben is. sot!
de ez nem egy liga a dockinnal, vagy akar egy sztereoba rakott motion+ parossal. azok masra valok, es arra szerintem is sokkal jobbak, foleg, ha ar/ertek aranyosan nezzuk.
maganvelemeny ez reszemrol, es tisztaban vagyok a tema szubjektivitasaval, ezert batran ne ertsen egyet velem barki : )
amugy miota sztereo hifizek belterben, sokszor elgondolkodtam rajta, hogy a boombox3 helyett mennyivel faszabb lenne 2db extreme3 vagy akar dockin fine+ sztereoba "kotve".. de annyit mar nem er meg nekem, hogy elkezdjem elboltolgatni oket, meg aztan 1 helyett 2 eszkozt kelljen magammal vinnem ki a hazbol a kerti mindenfelek csinalgatasahoz. jo oda a mono hang, bent van fasza sztereo.
meg hat azert a boombox3 akarki akarmit mond, b*szott jol szolaltat meg akar Ludovico Einaudit is, nemcsak acidtechnot. szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest