Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
csak úgy szólok
érik a második
-
RetepNyaraB
veterán
Szóval a barátnőm énektanár és kéne neki tanításhoz egy kékfog, amely nemdrága (15k max.), cserébe kicsi és szépen szól (relatíve nyilván).
Viszonyítási alap a Dockin D fine, amely ugyan jól szól, de bazi nagy hurcolászáshoz.
Előny az itthoni beszerzés, mert nem akar egy hónapot várni Kínára.Na szóljatok valamit
-
Buccer
tag
Tronsmart mega. Egész délután töltés közben hallgattuk, de honnan lehet tudni, hogy lehúzhatom a töltőről? Villog pirosan a mode felirat. Az még tölt vagy már kész?
-
Breki
veterán
Az M4-es most akciós az ali-n németországi raktárból 3 napos szállítással
150 alá ki lehet hozni
-
Buccer
tag
válasz
Istikee007 #6095 üzenetére
Ha megát rendeleted, szerintem ennyiért bőven jó. Nem ciccegnek a magasok, de teljesen vállalható zenehallgatásra. Hangerő is van bőven.
-
Digger
senior tag
Nem tudok rá válaszolni, mivel azokat a típusokat sajnos nem próbáltam!
Az enyém innen származik, német lerakatból. Nem olcsó, de EU-n belül van, ennek összes előnyével és hátrányával! Nincs plusz sarc, három nap alatt itt volt, de a GLS miatt nem olcsó a szállítás.YouTube-n van teszt erről a típusról is, az enyém egyenlőre nagyon tetszik!
Egy Synology NAS valagában levő USB BT kártyával fogom legtöbbször használni. -
carl18
addikt
válasz
Istikee007 #6091 üzenetére
Megával jobban jársz.
-
Viktor77
titán
válasz
Istikee007 #6091 üzenetére
A Mega jóval nagyobbat szól, ha számít a hangerő.
-
Istikee007
tag
Sziasztok, olvastam teszteket, meg itt a fórumban is sokan ajánlották a tronsmart element mega-t és a xiaomi MI-t. Kettő közül melyiket lenne érdemes választani? Vagy hasonló árkategóriában esetleg van e még ajánlott?
eustock.eu-n jelenleg így alakulnak az árak:
Tronsmart Element Mega: 11900
Xiaomi MI: 8900
-
Digger
senior tag
Megjött a Tronsmart Element Force!
Ez a továbbfejlesztett vízmentes változat, aminek a frekvenciamenete is javítva van.
Rövid teszt alapján, csak jót tudok róla mondani! -
Begi
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy babszobaba illo bluetooth hangszorot. A felesegem kivansaga mindossze annyi, hogy legyen cuki es ne legyen tul nagy.
Esetleg tudtok ajanlani valamit?Elore is koszi!
-
Breki
veterán
GGMM-m van még valakinek itt?
Annyira bejött és jól szól, hogy elgondolkoztam még egy vételén
-
adorjant
őstag
Sikeresen elhagytam a DOSS Soundbox XL adapterét, valaki meg tudná írni a típusát?
-
Digger
senior tag
Sok helyen dicsérik ezt a típust, állítólag jól szól, de nekem szöget ütött a fejembe a specifikáció listában a frekvenciamenet!
Viszont, ahogy írja gyártó a linkelt helyen, már megjelent a továbbfejlesztett változat, ami már ebben is többet tud, sőt vízmentes is! És rendelhető is Német, Lengyel és Spanyol lerakatból is!
-
Apcukfundalu
újonc
Üdv, az lenne a kérdésem, hogy milyen BT hangszórót ajánlotok 20 és 30 ezer ft közötti értékben, ami itthon beszerezhető?Legfontosabb szempontok, hogy minél tovább bírja az akksija, minél tisztábban szóljon magas hangerőn is, és a basszus dübörögjön rendesen. Köszönöm szépen!
-
mateus
senior tag
válasz
Viktor89 #6070 üzenetére
Én is meg vagyok vele elégedve, igaz nekem csak ritkán lesz használva, mert van egy komolyabb hifim.
Viszont érdemes próbálgatni az elhelyezést, a szobában különböző helyekre rakva mindig máshogy szólt, szóval nem szabad elsőre ítélni ha valakinek esetleg kevés lenne, mert amúgy korrekt cucc -
carl18
addikt
válasz
Viktor89 #6070 üzenetére
Doss Sound XL egyik legjobb ár-érték arányú hangszóró, én a Tronsmart T6-ra értettem elmarad mondjuk egy mikro hifitől. De a lényeg hogy tetszik és jól szól, igen vannak jó hangszórók, Hát próba szerencse ha meghallgatja az ember és tetszik akkor használható.
Amúgy annyiért ajándék volt a Doss Sound XL -
Digger
senior tag
válasz
Viktor89 #6070 üzenetére
Jól néz ki!
Kár, hogy nem láttam hamarabb, mivel keresgéltem egy ideig én is! Ez tetszetős, az különösen tetszik, hogy több hangszóró is van benne!
Nekem az egyik szempont az lenne, hogy a bekapcsoláskor, vagy BT csatlakozáskor ne ordítson, mint egy hülye! Nem értem, hogy az ilyen dobozok tervezőinek miért jó az, hogy a harmadik szomszéd is hallja ha bekapcsolod!
Aztán egy ilyen lett belőle, 28.-án ütöttem le. Érdekessége a dolognak, hogy Japán a kereskedő, a vásárláskor free shipping volt a szállítás, most meg ahogy visszamegyek az oldalra, azt írja, hogy Magyarországra nem szállít! Gyorsan vissza is néztem a leveleimet, de köszönte a rendelést, úgyhogy remélhetőleg meg is fogom kapni! Lehet, hogy az én rendelésem döbbentette rá, hogy ide szállítani nem rentábilis?! -
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Kb 1 hónapja kérdeztem,hogy ezek a 20k alatti bluetooth hangszorók hogy szólhatnak hasolnó árkategórás micro hifi rendszerekhez képest, Akkor helyre lettem téve,hogy meg sem közelítik őket. Azóta rendeltem egy DOSS Soundbox xl-t alli-ról 16.865Ft-ra jött ki(6 munkanap alatt itt volt) és azt kell,hogy mondjam,hogy sokkal szebben szól mint az itthon található két micro hifi(LG CM1560,Sony CMT-EH25)
Szerintem ennyi pénzt nagyon megért és nem bántam meg,hogy nem hallgattam akkor arra aki azt mondta,hogy közel sem fognak olyan jól szólni. Bátran ajánlom mindenkinek,akksija is nagyon jól bírja.
-
bozont
veterán
Üdv
Karácsonyi akció alkalmával berendeltem egy Doss Sounbox XL-t. Kérdésem, hogy normális hogy töltés közben elalszik a piros led hátul? Ha kihúzom és visszadugom akkor megint világít egy darabig. A másik, hogy ilyenkor csak hátul világít, vagy felül is kellene? Mert ott semmi fényt nem ad töltés közben.A bekapcsológomb hibás BW-F4-gyel kapcsolatban meg jelentem, sikerült a művelet. Ami itthon volt hobbiforrasztó az gyenge volt hozzá, nem bírta megolvasztani ezt az ipari cuccot, viszont a helyi "TV szerelő" gyorsa megoldotta.
Amúgy ez volt a probléma:
-
bayay
csendes tag
Sziasztok,
nem tudom mennyire vagyok jó helyen ebben a topicban, de a következőre keresem a választ:
Van egy dokkolóm (nem hub), amibe be van dugdosva minden periféria, így egy 2.1 Stereo is. Amikor a lapos is be van dugva a dokkolóba, akkor ugye minden rendeltetés szerűen működik. Namost szeretném, hogy mikor nincs bedugva a gép, akkor is tudjak zenét hallgatni a dokkolóba dugott hangszórókon. Arra gondoltam, hogy egy Bluetooth sticket a dokkolóba dugva rá tudnék távolról is csatlakozni arra.
Ez működhet?
-
Alu
senior tag
Sziasztok!
JBL Xtreme hangszóróban cserélte már valaki a gyári akkut 18650 -es cellákra?
Véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi. Megéri szenvedni vele, vagy okosabb döntés egy gyárival megegyező, de csak 5000mAh -s akkut venni? -
Immy
őstag
Sziasztok,
Win7en mi a megoldás arra, hogy minden gép újraindításkor manuálisan újra kell párosítani az eszközt, hogy használni tudjam?
Üdv. -
sede7
tag
Tribit XBoom kapcsán személyes tapasztalata van valakinek? Kacérkodom vele. Kérdés, hogy hangzásban megéri-e a plusz 12 ezret az XSound Goval szemben.
Esetleg egy még büdzsébb megoldás, a Tronsmart T2 is érdekel.
A felhasználást tekintve pl. szabadtéri edzésekhez hangulatzene (nem tömeges, legfeljebb egy-két ember), alkalmai fürdőszobai kiegészítőnek stb.
Köszi! -
rizso
addikt
Doss soundbox xl-t próbálta már valaki powerbankről tölteni ilyesmi adapterrel?
-
joergie
őstag
Holnap megint akcijós a doss soundbox xl német amazonon(lightning deal).
2018-12-26 16:15-tól. -
csabili74
aktív tag
Hali. Lenne egy kérdésem, a Gearbesten maradt egy rakat pontom, amit beváltanék, kb 3000 forint. Sokat gondolkodtam, és bár vájtfülű vagyok, de gondoltam, veszek egy bluetooth hangszórót, hogy a feleségem ne piszkálja a Hi-FI-m
Szóval, a lényeg kb max 50 dollárt költenék rá, de mivel semmi tapasztalatom nincs, jó lenne ha segítenétek.
Inkább rock/metal zenére lenne, az sem baj, ha pecázni is kivihetem, de a lényeg egy amerikai konyhás szoba, oda lenne.
Lehetőleg a Gearbestről venném, hogy a pontjaim beszámolódjanak.
Előre is köszönöm
-
Digger
senior tag
Proda Pr-Pulse hangszóró mikró USB csatlakozóját a kamasz lányom néhány hét alatt kitörte, nem tudja tölteni!
Szedtetek már szét ilyet? -
Digger
senior tag
Tetszik nekem is ez a "Tronsmart element mega"!
Érdekelne, hogy ez is olyan eszement hangerővel trillázik-e a bekapcsoláskor, mint sok általam látott BT zajláda! -
Tibko8
senior tag
Sziasztok.
Vettem egy Tronsmart T6-ot az eustock.eu-ról. Első nap kipróbáltuk gond nélkül ment. Majd 2 nap után újra elovettem és nem kapcsolt be. Toltore tettem. Pirosan világított majd úgy hagytam kb egy 4 órára töltőn és zöldre váltott a led csík. Ezután lehuztam a töltőről és nem kapcsolt be akár meddig nyomtam a bekapcs gombot. Majd pár próba után a bekapcs gomb és a hívás 📞 gomb egyszerre való lenyomása után bekapcsolt de nem csatlakozott már a telefonra. (Párosítás törlés után sem) 3 próba után látta újra a telefon. Rá is kapcsolódott működött egészen addig míg kikapcsolás után újra vissza nem akartam kapcsolni szintén csak a 2 gombra reagált csak. Szintén nem kapcsolódott rá a telefonra amivel párosítva lett. AUX-ra átváltás jó csak a Bluetooth nem.Mit gondoltok mi lehet?
Ha nagyon nem ide illő akkor bocsi akkor keresek másik fórumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest