Hirdetés
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok.
Vettem egy Tronsmart T6-ot az eustock.eu-ról. Első nap kipróbáltuk gond nélkül ment. Majd 2 nap után újra elovettem és nem kapcsolt be. Toltore tettem. Pirosan világított majd úgy hagytam kb egy 4 órára töltőn és zöldre váltott a led csík. Ezután lehuztam a töltőről és nem kapcsolt be akár meddig nyomtam a bekapcs gombot. Majd pár próba után a bekapcs gomb és a hívás 📞 gomb egyszerre való lenyomása után bekapcsolt de nem csatlakozott már a telefonra. (Párosítás törlés után sem) 3 próba után látta újra a telefon. Rá is kapcsolódott működött egészen addig míg kikapcsolás után újra vissza nem akartam kapcsolni szintén csak a 2 gombra reagált csak. Szintén nem kapcsolódott rá a telefonra amivel párosítva lett. AUX-ra átváltás jó csak a Bluetooth nem.Mit gondoltok mi lehet?

Ha nagyon nem ide illő akkor bocsi akkor keresek másik fórumot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Google Pixel topik
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest