Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
Viktor89 #6070 üzenetére
Jól néz ki!
Kár, hogy nem láttam hamarabb, mivel keresgéltem egy ideig én is! Ez tetszetős, az különösen tetszik, hogy több hangszóró is van benne!
Nekem az egyik szempont az lenne, hogy a bekapcsoláskor, vagy BT csatlakozáskor ne ordítson, mint egy hülye! Nem értem, hogy az ilyen dobozok tervezőinek miért jó az, hogy a harmadik szomszéd is hallja ha bekapcsolod!
Aztán egy ilyen lett belőle, 28.-án ütöttem le. Érdekessége a dolognak, hogy Japán a kereskedő, a vásárláskor free shipping volt a szállítás, most meg ahogy visszamegyek az oldalra, azt írja, hogy Magyarországra nem szállít! Gyorsan vissza is néztem a leveleimet, de köszönte a rendelést, úgyhogy remélhetőleg meg is fogom kapni! Lehet, hogy az én rendelésem döbbentette rá, hogy ide szállítani nem rentábilis?!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest