Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- UHD filmek lejátszása
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Kb 1 hónapja kérdeztem,hogy ezek a 20k alatti bluetooth hangszorók hogy szólhatnak hasolnó árkategórás micro hifi rendszerekhez képest, Akkor helyre lettem téve,hogy meg sem közelítik őket. Azóta rendeltem egy DOSS Soundbox xl-t alli-ról 16.865Ft-ra jött ki(6 munkanap alatt itt volt) és azt kell,hogy mondjam,hogy sokkal szebben szól mint az itthon található két micro hifi(LG CM1560,Sony CMT-EH25)
Szerintem ennyi pénzt nagyon megért és nem bántam meg,hogy nem hallgattam akkor arra aki azt mondta,hogy közel sem fognak olyan jól szólni. Bátran ajánlom mindenkinek,akksija is nagyon jól bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest