- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolby
senior tag
Hali,
van olyan BT hangszóró, aminek van jack kimenete? Adott egy laptop, aminek a jack kimenete nem működik, hangszórót meg amúgy is venni akar a tulaj mert nagyon béna a laptop hangja, viszont akkor már jó lenne olyat venni amire a fülhallgatót is dughatja, ha éjszaka használná.
Köszi
-
zoner15
csendes tag
Sziasztok!
Én olyan hangszórót keresek max. 20k-ig ami esetleg elfér a zsebbe beletuszkolva , de tud magából hangot is kipréselni.
Eddig ezeken akadt meg a szemem :https://hordozhato-hangszoro.arukereso.hu/fn:termekek-osszehasonlitasa:tronsmart-element-t6-p388211961,tronsmart-element-mega-p393260983/
Tudtok esetleg még ajánlani mást ? vagy ezek közül melyik lenne jobb vétel?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Én is Jbl xtreme-t néztem ki,hallottam Mediaban nem volt rossz hangja,nem olvastam vissza,mi ez a fentebb említett akkuprobléma? És van valami teszt,hogy a dockin megeszi reggelire?
-
Dolphine
addikt
válasz
Lazarus911 #5043 üzenetére
A Dockin' D Fine, állítólag megeszi reggelire a JBL Extremet!
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Arról van valami hír vagy teszt, hogy a JBL az Xtreme 2-nél javította-e az akku hibát? -
Lazarus911
aktív tag
Üdv!
Bluetooth hangszórót készülök vásárolni..
A JBL ár színvonalához képest van ami jobb mint a jbl?
Az extreme vagy a boombox érdekel.
Köszi! -
zolikaDB
veterán
válasz
Speeedfire #5038 üzenetére
Honnan vetted az XB30-at?
-
Viktor77
titán
válasz
Speeedfire #5038 üzenetére
Egy kicsit az lesz, de az appban van saját eq-ja, szépen be lehet lőni.
Oluv szerint a 30 jobb mint a 31. Hidd el, elégedett leszel, én megimádtam a hangját. -
Speeedfire
félisten
válasz
FireFox1996 #5037 üzenetére
Na baszki. Remélem a sima 30 nem lesz doboz hangú, mert akkor a falnak szaladok.
-
FireFox1996
őstag
Megérkezett a Sony SRS-XB31 hangszóró
Brutális hangja van, elsőre tényleg kicsit dobozos a hangja, de a beállításban ez beállítható, így eddig minden szuper -
zolikaDB
veterán
A debreceni Auchanban 1db fekete XB20-as volt, 20e forintert, es nem adtak ide 15-ert
Csak mondom, ha valaki szaladna venni. -
B-L-A-C-K
titán
Rendeltettem 2 ilyet rokonoknak, és egyikhez se volt se kábel se töltő, ezekhez nem adnak egy kábelt se, vagy kimaradt a dobozból?
-
carl18
addikt
válasz
Speeedfire #5029 üzenetére
Annyiért simán jó vétel!
Azt hittem már hazai rendelés, magyar webshopban amit találtam 38E forintos áron ragadt be
Már megilyedtem hogy azt rendelted
-
carl18
addikt
válasz
Speeedfire #5027 üzenetére
Hát számít az ár, mennyiért rendelted az XB 30-at? 30E-nél többet nem ér szerintem.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #5020 üzenetére
Berendeltem egy Sony SRSXB30-tast. Majd kiderül, hogy milyen lesz.
Tesztek alapján meggyőző. -
LanyUs
senior tag
Munkatársam bement a Telekomhoz egy téves levél végett és egy JBL GO 2-vel tért vissza. Számla nélkül megkapta 7e Ft-ért
. Kétkedve néztem rá, de szebben szól a MOJO Buzz hangszórómnál, ami eredeti áron 24e
[link]. És a lényeggel fejezted be! Valóban belefér a zsebbe. Szép munka!
-
carl18
addikt
válasz
K1nG HuNp #5023 üzenetére
Semmi gond nincs azzal!
Te használod, neked kell hogy tetszen
Egy JBL Go-t egyszer lehet én is beszerzek
Kicsit böngésztem netten, és kajak még a JBL GO-ból is van hamisítvány
Csak azt szinte nagyon nehéz megkülönböztetni. Szóval jofogás, stb többi oldalon figyelni kell neme hamisitvány
Mikor én is életembe elsőnek halottam bluetooth hangszórót JBL Go-t akkor én is fogtam az állam milyen jó hangja van mekkorát szól stb
De a méretéhez képest valóban jól szólt
De ez 3-4 éve volt
Azóta a pár komolyabb bluetooth hangszóró után nyilván keveset tud a Go/flip de csak belefér egy zsebbe
-
haris
őstag
válasz
K1nG HuNp #5023 üzenetére
Nem kövezünk!
Csupán tudni kell mi mire való vagy mit tud. Mondhatnánk hogy ennyiért már aTronsmart t6 mekkorát szól, de mivel nem egy kategória a kettő, felesleges lenne.
A tiéd kicsi és ultra hordozható, a t6 is hordozható, de a clip2-höz képest azért csak egy batár.
Használd egészséggel! -
K1nG HuNp
őstag
kövezzetek meg de nekem nagyon bejött a jbl clip 2 12ezerért
-
djbahool
senior tag
Ezek közül vkinek van vmelyik?
Melyik lehet a better buy? (FM rádió és SD kártya feltétel, kertben is használni szeretném) -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #5020 üzenetére
Akarom írni Anker Soundcore Boost.
-
carl18
addikt
válasz
norberto_th #5017 üzenetére
Igen biztos kamu, maga az oldal se egy bizalom gerjesztő. Xtreme-t ha nagyon al akarnák adni 120 euroért is vinnék mint a cukrot. Ha 6X annyiért is elmegy miért adnák ilyen olcsón
-
norberto_th
aktív tag
Ez kamu oldal szerintetek?
[link]
JBL Extreme ennyire olcsó lenne, 230€ helyett 22?! Szerintem ez kamu. -
-szabi-
addikt
válasz
Viktor77 #5011 üzenetére
Nekem Leadzm szólt a kertben.
Eleinte mindenki dicsérte a hangját.
Aztán mindig van az a fordulópont ahol a hangerő elkezd fontosabb tényezővé válni.
Ez összefüggésben áll a fogyasztással, minél több a sör annál kevesebb a hangerő.
Szóval tapasztalatom: hangerőből sosem elég.üdv
-
szab120
tag
Akit érdekel, egyes Auchan áruházakban 15e a Sony XB20 kifutó termékként. Az eléggé jó ár érte.
Az alzánál megjelent a kínálatban az Anker Soundcore 2 17-ért (most külföldről sem sokkal olcsóbb, ráadásul gari miatt is jobb) -
joergie
őstag
válasz
zsolt19900 #5000 üzenetére
Rászögelsz egy szunyoghálót 'oszt viszonlátás
Valaki tényleg meglephetné már a csoportot egy Tribit véleménnyel, nem hiszem hogy a sok potenciális tronsmart kategóriás vevő közt egy se akad, aki bevállalná
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xbox Series X|S
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest