- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- BIOS frissítés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Nagy teljesítményű, erős mélyekkel rendelkező bluetooth hangszórót keresek, zajos helyre, 10-12e körül (ha ennyiért van értelmes darab).
Van mostanában valami jó ajánlat? -
ngergo0831
csendes tag
Megvettem végül az srs-xb31et. Összességében elégedett vagyok vele.
Előnyök:
-Akkumulátor. Maximális hangerőn olyan 6-8 órát bír, normál használattal 18-20.
-Tiszta hangzás. A JBL charge 3-hoz képest sokkal szebben kijönnek egy-egy zene részletei. Főleg rock számoknál volt érezhető, hogy mennyire jó.
-A Live Sound beállítás nem rossz, koncertfelvételekhez ideális.
-Akku zabáló dolog, és tök fölösleges, de nagyon jól megoldották a led világítást rajta, hangulatos.
-Vízálló (már akinek ez szempont)
-Hangerő.Hátrányok:
-Sony music center app. Ezzel tudsz minden apróságot állítgatni, a villogástól kezdve a hangszínig mindent.. Viszont tele van hibákkal még.
-A basszus érdekes. Igazából rossznak semmiképp nem mondanám, de nekem kicsit kevés. Ez inkább dinamikus, a charge 3 erős basszusaihoz képest (én inkább azt preferálom).
-Ha 20% alá megy a töltöttségi szint, akkor korlátozza a max hangerőt.34000Ft-ért sikerült hozzájutni a media marktban, ennél biztosan lesz még olcsóbb is. Ár-érték arányban szerintem megéri, ugyanennyiért flip 4 van, ami azért érezhetően gyengébb (magyar kínálatot tekintve persze).
-
törölt tag
Erről van valakinek van tapasztalata?
[link] -
Stevan87
tag
Sziasztok,
Egy JBL típusú, bár teljesen mindegy hogy milyen, tehát egy bluetoothos fejhallgatót hogyan tudok számítógépre csatlakoztatni,párosítani?Itt szenvedek vele,de nem igazán sikerül.
-
laskr99
addikt
-
carl18
addikt
-
joergie
őstag
válasz
Vbazsi2 #4635 üzenetére
Már egy ideje próbálok valaki vájtfülűt rábeszélni szűk pénztárcával, hogy próbálja ki ezt, szerintem jóvásár
Tribit Xsound GoNekem is halálom ha torzít és túlvezérelt a mély. Ez úgy tűnik szépen szól.
-
carl18
addikt
válasz
laskr99 #4632 üzenetére
Hát keresgélj rá néha google-n, esetleg figyeld az árukeresőt hátha felkerül. Írj rá pár webáruházra akik forgalmaznak JBL bluetooth speakereket.
Német amazonon megnéztem, és ott se jelent még meg. Lehetséges europába később jelenik meg mind amerikába? Esetleg írj magának a JBL-nek mikorra várható az Eu megjelenés. -
laskr99
addikt
Sziasztok!
Kb mennyi idő szokott lenni megjelenéstől számítva,hogy megjelenjen egy hangszóró a magyar boltokban? Kinéztem a JBL Xtreme 2-őt ami ugyan annyi mint az 1, de most a héten kezdték árulni az oldalukon, ami már sold out. Júliusban tervezek venni egyet, csak nem tudom elérhető lesz-e
-
kaszibat
tag
válasz
Vbazsi2 #4616 üzenetére
Nekem az egyes szám alatt linkelt sl-1000s típusú hangszóróm volt, most pedig az általad másodikként linkelt hangszóró egyik ikertestvérét az Eivotor nevűt használom. Az sl-1000s-t nagyon szerettem, mert brutális mélye volt, de hangerőben már nem volt olyan kimagasló, voltak nála hangosabbak. Nekem beltérre kellett, arra teljesen jó volt, de kültéren zajos környezetben nem tudtam kipróbálni, hogy mennyire állta volna meg a helyét.
Most, mint mondtam, az Eivotor nevűt használom, amiben kicsit több a magas, kevesebb a mély, de megfelelő hangerőn a mélyek is jól "megjönnek" és mivel van rajta kültéri mód, elég hangos is. Ilyen kialakítású, szerintem ezzel mindenben megegyező hangszórót az eustock-on most Tronsmart T6 néven kapsz. Mivel az sl-1000s-t már nagyon sokan utánozzák és az utánzatok nem igazán érnek fel az eredetivel, javaslom inkább a Tronsmart vásárlását. -
carl18
addikt
válasz
Vbazsi2 #4628 üzenetére
A második henger amit néztél, már több néven is volt Forgalomba. Enusonic, kisebb átalakításon esett át és utána Tronsmart T6 néven dobták piacra. Nekem ilyen van, és 12,400 volt szállítással. Szerintem ennyiért egész jó vétel, teljes hangerőn van egy kis basszus torzítás valamelyik zenénél. Én telefonon az Equalizer beállításával el múlik a basszus torzítása.
Eustockon 11,400 + 1000 Rupia a szállításAmúgy nővéremék akartak egy bluetooth hangszórót, valami jót akartam nekik ajánlani ami tartós is és lehet használni hálozatról. Sony SRS XB30- Sony SRS 40 és a Harman Onyx studio 3-at ajánlottam nekik.
A három közül végül az Onyxra esett a választás, meg lett rendelve jövőhéten hozza a futár.
Majd komolyabban le tudom tesztelni és írhatok róla egy komolyabb elemzést!Amúgy egyik weboldalon le volt ma délután Akciózva 34,000 Ft-ra az Onyx 3-as, az lett megrendelve. Egy Pirosas Lillás Színű volt
Szerintem annyiért ajándék. Sajnos az akkuja nem a legnagyobb, de úgy is a boltba kell nekik. Ott meg van hálózat, és elég sokat menne.
Olvastam itt hogy egyik Onyx tulajdonos írta, éjszakai műszakba használja naponta 8 órát teljes hangerőn és nem ment tönkre tőle
Akkor még is csak tartós ez a harman
-
carl18
addikt
válasz
ngergo0831 #4622 üzenetére
Hát ha neked megéri a +4E forintot és hozz újdonságot a XB31 vedd azt. Amúgy nekem is jobban tetszik az új széria kinézete. Ha keret is van rá akkor nincs ami vissza tartson
-
djnice
veterán
válasz
Vagy megvársz egy Dockin D Fine akciót.
-
mcs
veterán
válasz
Vedd meg az XB31et.
-
ngergo0831
csendes tag
SOS holnapig ha tudtok, kérlek segítsetek egy véleménnyel.
Az SRS-XB30 most 29900 Ft legolcsóbban.
Viszont 34000Ft-ért már XB-31-et lehet kapni a media marktban.
Megnéztem Oluv összehasonlító videóját a két termékről, viszont nem érezhető különbséget nem tudnék felmutatni az XB30 javára. A 31-es model óriási előnye számomra a micro usb töltő. Ha a 30-ashoz rendelek egy átalakítót, akkor már majdnem egy árban vannak. És szerintem a 31-es megjelenése sokkal jobb.
Mit gondoltok? -
Krill77
őstag
válasz
ngergo0831 #4617 üzenetére
Semmi baj a refurbisheddel. Oluv is ajánlja. A gyár által kiadott, atnezett.
-
carl18
addikt
válasz
ngergo0831 #4617 üzenetére
Hát nem tudom kihozzák-e magyarba ingyen.... Nem hiszem
+ erre még rá mehet a vám is
Amúgy SRS XB30 mindig lehet találni 26E körül akcióba. Csak mindennap figyeld az árukeresőt.
Amerikai amazon szerintem nem hozza ki magyarba ingyen, a szállítás szerintem fízetös. -
ngergo0831
csendes tag
Találtam egy ilyet.. szerintetek megéri (kockáztatni), vagy inkább vegyem meg teljes áron újonnan?
-
Viktor77
titán
válasz
ngergo0831 #4614 üzenetére
Ha 2 órája olvasgatsz, akkor láthattad, hogy sokszor clavinetjunkie (oluv) videóira szoktunk hivatkozni. Az általad felsoroltakat szinte mind tesztelte, hallgasd meg egy jó minőségű fülessel a videóit, sokat segítenek a döntésben.
-
ngergo0831
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 2 órája olvasgatom a hozzászólásokat, de nem vagyok sokkal biztosabb a dolgokban.
40000Ft-ig szeretnék egy bluetooth hangszórót venni.
Ami elvárás, hogy szabadban is jó hangja legyen, minőség és hangerő terén is.
Samsung level box minim volt, annak a hangminősége nagyon tetszett, főleg a basszusa. viszont halk volt kültéren.
JBL-ek között a Flip 3/4 és a Charge 3 amiket nézegettem, nem vagyok biztos hogy annyival jobb, mint amennyivel drágább.
Sony-k közül az XB30-at láttam még talán jónak, bár a maga a márka elég sok csalódást okozott már.
Logitech UE BOOM 2-ről szintén jókat olvastam.
Skullcandy Barricade XL, ami még szóba jöhet.
A legjobb az lenne, ha itthon kapható hangszórót ajánlanátok, a kipróbálás miatt, viszont Amazon és társai sincsenek kizárva, ha bevált dolgot írtok.
Legtöbbet hip-hop, erős basszusú, illetve rock számokat hallgatok.
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm -
Jarod1
veterán
válasz
Kisbatyu75 #4608 üzenetére
csak töltésre való.
-
rizso
addikt
válasz
rhunseeker #4594 üzenetére
Ha a HK GO+Play nem fog tetszeni, akkor semmi sem
Akinek eddig mutattam, az állát kereste a padlón. Én ritkán hordom magammal, általában vidékre szoktam vinni mikor hazalátogatunk szülőkhöz (kocsiban elfér), összejövetelekhez tökéletes, megy vagy 6-8 órát akksiról, és az udvaron is teljesen elég amit tud, egyébként meg a nappali "dísze", erről szól a tv, laptop, telefon. Hétköznapi hordozásra meg van egy Tronsmart Mega, azt tudom vinni oldaltáskában is.
-
Viktor77
titán
válasz
Kisbatyu75 #4608 üzenetére
Sajnos ez a Sonymon is így van, csak töltés.
-
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
A JBL Xtreme-en van két usb port. Lehet ezekbe dugott pendrive-ról zenét lejátszani valahogy? Sehol nem találok utalást erről, mindenhol a töltés funkciót írják. -
Jarod1
veterán
a fene drágult a flip4 54eu ra
-
joergie
őstag
-
LanyUs
senior tag
Ismeritek a Peugeot meghibásodás ökölszabályt. Több millió eladott példány -> ezáltal több hibás példány. Ezzel csak azt a tézist szeretném megvilágítani, hogy az Extreme valószínűleg több milliós eladása esetén több hibás példány kerülhet elő, mint egy újonnan tervezett Dockin esetében, aminél majd a jövő dönti el. A full hangerőről pedig tudod mi a véleményem
Az szerintem már nem rendeltetésszerű használat. Egyszerűen ha nem elég egy eszköz 70-80%-os hangereje, akkor kell venni nagyobbat és így felfelé...
-
carl18
addikt
Hát persze számít mennyit használja az ember, de gondolom gari időn belül is meg lehet murdeltatni
Én szerintem ha az ember intenzíven használja Teljes hangerőn naponta, talán 3 hónap is kinírhatja.
Hát ez az hogy JBL így meg úgy, nem mondom nincs rossz hangja szépen szól. De ha az ember ennyi pénzt kiad érte elvárni némi tartoságot is.Sony LBT-D709, ez egy Holland ismerősöm hozte be nekem és töredék áron vettem tőle mint a JBL Extremet.
Igaz ez a Hifi nem hordozható, de a hangzás igazán, jó hangos torzítás mentes. 6 éve használom és azóta nincs semmi baja. Számítógépre van kötve, zenét hallgatni filmet nézni, játékok alatt is ezt használom.
Fogadni mernék az Xtreme ennyi használat után 5X megjárta volna a szeméttelepet.
Nem fikázni akarom a JBL-t de én nem tartóm tartosnak a bluetooth cuccaikat.
Spanom 55E forintért vette a Charge 2+, most darabokra szétszedve hever neki a fiókba.A fent említett Hifit 15E-ért vásároltam Baráti áron a Hollandtól
Nagy hangerőn sincs torzítás.
+ Még hozzá tenném hogy a Hifit valahol a 1993-es dobták piacra, szóval még az előző gazdágnál is mennyit mehetett. Mint ha 80-90 minőségibb cuccokat gyártottak volna, a tervezett elavulás bluetooth hangszóróknál nagyon keményen jelen van.
Ez a Sony Hifi ugyan annyi idős mint én 25 éves25 év X 25 JBL Extreme ?
-
LanyUs
senior tag
válasz
prime_adam #4602 üzenetére
Nálam még szépen működik 1 éves. Arra lennék kíváncsi, hogy akiknél kaputtolt frissítgették-e a szoftvert, töltöttek-e róla használat közben eszközöket, magyarán gyepálták-e ezerrel vagy "érintetlenül" csak arra használták amire hivatott.
Amúgy valóban szuper, hogy csak a hátamra akasztom, fel a bringára és oda zúzok vele, ahová szeretnék
Persze, amíg működik
-
prime_adam
aktív tag
Erre én is kíváncsi lennék. Megint van jó áron JBL Xtreme, de nem merem megvenni, mert sokan azt írták, már fél év után is tönkre mehet benne az akku vagy elektronika.
Vennék mást is, de hordozhatóságból és praktikusságból azért elég jól össze van rakva (és most ez az elsődleges cél, hiába szól jobban egy HK GO + Play).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest