- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fapados Lexar SSD indul a PCI Express 4.0-s vágányról
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Fali konzol lapos tévékhez
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stgail2
csendes tag
Megjött a Tronsmart T6-om, gondoltam megosztom az első benyomásaimat veletek, hátha segít valakinek a választásban.
A hangszórót az eustock-ról rendeltem. Nálam nagyon pozitív lett a megítélésük. Mikor eldöntöttem hogy szeretnék ilyen cuccot, feliratkoztam az értesítő email-re és azt jelezték előre, hogy november végén lesz elérhető a termék. Nos, finoman szólva sem bíztam egyikben sem, de meglepetésemre 29-én jött a mail, hogy elérhető a termék. Nosza szerda este megrendeltem, péntek délelőtt átvehettem. Ez min. 3 jó pont
Számla, garancia jegy, javítással, garanciával kapcsolatos ismertető a csomagolásban. Profi.
A T6 csomagolása igényes, csakúgy, mint a külső megjelenése. Egyáltalán nem tűnik kínai gagyinak. Tapintásra is igényesek a felhasznált anyagok, gagyi összeépítést nem tapasztaltam.
Bekapcsolás után elsőre csatlakozott a telefonomhoz, majd a számítógépemhez is. Ezzel nem volt gond.
Hangzása nekem megfelelő. Szerintem nem hangsúlyosak a mélyek, számomra inkább a magasak azok. De nyilván ez erősen függ a lejátszott zene minőségétől is. Ill, equalizerrel lehet befolyásolni valamelyest a hangképet. Alapzajt nem tapasztaltam, torzítás pedig nagy hangerőn gondolom jelentkezni fog, hiszen a mélysugárzó nem egy óriás példány. Valahol olvastam hogy rezgeti az asztallapot, nos ez tényleg így vanA korábbi pozitív tapasztalatok én is tudom igazolni.
Általános zene hallgatásra, filmezéshez, kültérre partyhoz szerintem tökéletes lesz. Vájt fülűeknek, hifi rajongóknak nyilván nem ajánlom, nekik a Bose, a Sony, JBL stb. gyárt kiváló termékeket, többszörös áron. Mindenki másnak, akinek nincsenek extra nagy elvárásai, azonban bátran ajánlom. Én nem csalódtam. Ár-érték arányban szerintem megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest