- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen videókártyát?
- PLC programozás
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10948 üzenetére
+1
Ha AnonimInc botfül Balázs szerint is csak elmegy, akkor az sok mindent elmondA válasz szerintem eléggé egyértelmű: Anker
Ha nem csak tucc-tucc-ot hallgatsz, és jobbára bent, nem csuma hangerőn a szomszédnak zenélsz, akkor Motion+, ha szereted a mélyeket (de nem a túltolt "kopogós" közép-mélyeket, hanem a 40-50 hz környékieket) kinn is szeretnéd használni, nagy(obb) teljesítmény kell, akkor a Boom.#10949 dave_gahan
"A Motion Boom-nak egyszerűen alig hallom a közép tartományát."
Eq, Eq, Eq ... mondom, bizonyos határok között úgy fog szólni ahogy szeretnéd. Ha "A" formájúra állítod az Eq-t, akkor pl. csak közepeket fogsz hallani
"A Motion Plus egyszerűen annyival kristálytisztábbnak, részletgazdagabbnak tűnik a többiekhez képest ... " - ez így van. Viszont nem tud annyira mélyre menni, ill. nem tud annyira hangos lenni, mint a Boom. Hogy még egy negatívumot mondjak vele kapcsolatban: a borítása olyan ujjlenyomatmágnes, hogy az valami borzasztó. Szóval vagy veszel hozzá egy szövet kesztyűt is, vagy állandóan takarítgathatod (már ha zavar). -
dave_gahan
aktív tag
válasz
carl18 #10948 üzenetére
Utaltam is arra, hogy vakok között félszemű a király.
A Motion Boom-nak egyszerűen alig hallom a közép tartományát. Persze biztos lehetne hangolni vmennyit rajta az app EQ által (ahogy Adamsky is írta). Nyilván az lenne a legjobb, ha élőben tesztelhetném mindhármat...
A Motion Plus egyszerűen annyival kristálytisztábbnak, részletgazdagabbnak tűnik a többiekhez képest, h hajlok arra, h végül ő legyen a választott.
(ráadásul találtam hozzá ilyen pöpec hordtáskát: [link]Köszi, Anonimic tesztjét láttam, ő volt az, aki viszont a T6 Plus Upgrade Edition-től és a T6 Max-tól is el volt ájulva...hagyjuk.
-
carl18
addikt
válasz
dave_gahan #10947 üzenetére
Hát mondjuk Tronsmartok között nem is lesz nehéz a legjobbnak lenni!
Ha én vennék a 3 közül akkor a motion Boomot választanám vakon is. A Mega pro akkár mennyire van túl hypolva szerintem nem szólhat annyira jól.
Hallottam sok hangszórót és a T6 Max is elég gagyin szólt.
Nekem a Dockin D Fine + mérfőldekkel jobban teljesítet.
Tronsmart Element Mega Pro - Az "elmegy" fejlesztve
Hát azért nem biztos hogy olyan jó az. -
dave_gahan
aktív tag
Mindenkinek köszi az ajánlásokat!
A Tronsmart Mega Pro eddig elkerülte a figyelmem és meglepetésemre a tesztek alapján sztem az összes Tronsmart közül a legjobban szól (mondjuk nem nehéz). Nem olyan tompa, mint a márkatársai, meg van a basszus, de nem nyomja agyon a közép és magas tartományt. Szóval köszi, zsírhalom!
Sztem az alábbi 3 közül fogok választani:
- Soundcore Motion Plus
- Soundcore Motion Boom
- Tronsmart Mega ProAz ezeket összehasonlító tesztek alapján azért továbbra is megállapítható, hogy a legteltebb, a legtisztább hangzása még mindig a Motion Plusnak van. De az is igaz, hogy a másik kettőnek jobb a basszusa. Csakhogy alaptalan volt az a félelmem, hogy ez azt jelenti, h gyenge lenne a basszus. Megnéztem direkt ilyen teszteket róla, úgy tűnik, h ebben is faszányos.
A Boom szintén állat, de továbbra is hiányolom belőle a középtartományt. Ahogy többen is mondják, valszleg a Motion Plus és a Boom keresztmetszetéből születhetne meg a legideálisabb cucc. Egy ilyen szajrénál a 80-as évekbeli táskarádió desing sem zavarna.
A Mega Pro a Tronsmart-ok legjobbja, decens hangerővel. Itt csak attól tartok, hogy állítólag baromira eszi az akksit, ill. 50%-os akku szint alatt drasztikusan veszít a teljesítményéből.Ja és a hangerőcsúszka egyesek szerint kriminálisan elcseszett.
-
PitLee
őstag
válasz
dave_gahan #10943 üzenetére
Én is most nézegetek valami hangmasinát, nem egyszerű a helyzet rengeteg féle fajta van.
Ha JBL-t ismered itt egy másik Tronsmart
Tronsmart Mega Pro VS JBL Xtreme
Tronsmart Mega Pro VS JBL Charge 4
Tronsmart Mega Pro VS Anker Soundcore Motion+ -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
dave_gahan #10943 üzenetére
A Motion+ szerintem is inkább beltérbe való, bár a Charge 2-nél minden bizonnyal odakinn is többre képes. Custom EQ: én szeretem. Van, akinek Isten csapása, mert állítgatni kell.
Motion Boom. Na, szerintem ez lenne való neked, mert a kategóriájában - meg még fölött is - nagyon grillezi az ellenfeleket. És, - ugyancsak az EQ miatt - kb. úgy fog szólni, ahogy szeretnéd. Tudom a fogantyú ... hát akkor marad a Sony. -
-
dave_gahan
aktív tag
Üdv, bluetooth hangszórót keresek, max 30 ezerig, ár/érték arányban a lehető legjobbat.
Kiindulási alapnak ott van a háztartásban feleségem JBL Charge 2-je, aminek már 1 évesen szaródni kezdett az akksija, így leginkább a konyhában, röghöz kötötten (folyamatosan bedugott töltőkábellel) szórja a decibeleket. A hangzása egyébként pöpec. Most egy hordozható és frissebb társat keresek nyaralóba, ide-oda hurcolásra.
Millió tesztet olvastam és videót néztem az aktuális kínálatról...és persze e topicban is rákerestem egyes típusokra. :)
Alapvetően arra jutottam, hogy a JBL azért nem csak a neve miatt drágább, hanem tényleg telten, dinamikusan, a részleteket nem elfedve, megfelelő arányú középpel/magassal szólal meg, emellett úgy adja a mélyeket, hogy az nem nyomja el az összképet (mármint a bluetooth hangfalak kategóriájában). Viszont én most nem akarok 45-50 ezret kifizetni (a Charge 4-ért, nem beszélve a Charge 5 belépő áráról...) Főleg, h tegyük hozzá, ennyiért már lehetne nem mono hangfalakat is kapni...
Először a Tronsmart-okra figyeltem fel. De hamar letettem róluk. A T6 Plus Upgraded Editionről sok tesztelő jókat írt, de a videókból fejhallgatóval is simán hallatszódik, h egyszerűen tompa, nincs karaktere, pláne ha összehasonlító teszten szerepel pl. egy Charge-dzsal... A T6 Max nagyon tetszett volna, de a basszusa mindent elnyom, tragédia.Arról nem beszélve, h sok user írt ennél a márkánál alapzajként jelentkező "sistergésről". Néztem a Lamax-okat, szintén jó a sajtója a cseh gyártónak, de ahogy néztem ezek tulképpen Tronsmart-ok más köntösben...
Sencor: nem rosszak, de a kínálatból egyedül a 6800-nak vannak megfelelő számú és milyenségű hangszórói ahhoz, h jó hangja legyen, 33 ezer körül az ár/érték arány sem rossz, de eléggé nagy, bumszli, ennél azért kisebbre gondoltam (+ a Bluetooth 5 se lenne rossz 4.x helyett). A kistesó 6400 "jóságáról" igazából nem vagyok meggyőződve.
Soundcore: rengetegen esküsznek a Motion+-ra, szimpi is lenne, de a kialakítása miatt inkább beltérinek és kevésbé hordozhatónak gondolom. Plusz igazán jó hangzást csak az appjához tartozó EQ állítgatásaival produkál. Eléggé új a Motion Boom, kültérre dedikálva, jó mélyekkel, de a duruzsoló basszuson és a csilingelő magason kívül gyakorlatilag nincs középtartománya. Valamint az egyébként hasznos fogantyúja problémás helyen van, ha a hangfalat a tv elé szeretném tenni. Ja igen, nem írtam a tervezett használatról: összejöveteleken asztal közepére helyezve, amúgy tv elé alkalmankénti csatlakoztatáshoz.
Ódákat zengenek még a Blitzwolf BW-AS2-ről, tényleg úgy tűnik, h kategóriájában tisztességes hangja van. A design-ja sem rossz, emiatt viszont nagyon különböző hangzása van, a poziciónktól függően. Valamint kültéren kicsit kevésnek tűnik a 2x5w magas. Plusz viszonylag régebbi darab (B4.2, micro usb).
Még esetleg a Sony SRS-XB33 lehet képben...Szóval kicsit tanácstalan vagyok. Ha tudtok javasolni alternatívát, akkor szívesen veszek minden ötletet.
A Sencor 6800-ról van vkinek saját tapasztalata? -
pepe4
tag
Helló! Bluetooth hangszóró vásárlás előtt állok. Zajos kinti munkahelyen lesz használva, FM rádió és ha lehet jó aksi legyen benne. Max 20ezer Ft szánok rá. Blow Bazooka BT 2500 néztem ki. Vélemény róla, vagy esetleg valami más alternatíva? Köszi előre a segítséget!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #10935 üzenetére
Az FM rádió miatt esetleg jó lett volna a Jack, de hagyom majd a francba.
Ez lesz aztán kész. Június elején lesz az unakahúgi névnapja, majd arra kap egy Ankert. Ha addig jön valami új, akkor ráérek agyalni, ha nem lesz nagy változás, akkor megkapja az Ankert.
Örülni fog neki, az biztos. -
LanyUs
senior tag
válasz
seredy #10931 üzenetére
Jól döntöttél! Én nemrég vettem 2 db-ot, hogy össze tudjam párosítani őket! Extreme 1 után kevés volt a basszus, de annyira hozzászoktam, hogy már az a túlzott buffogas zavar. Sőt! Előfordul, hogy néha már ezen is sokallom. Az Extreme 1 esen egy párbeszédet/hírt nem lehet normálisan meghallgatni, annyira túl van rajta lőve a basszus, szóval ennyiért... Kettő akkorát szól, hogy sípol a fülem utána. Kertbe nem is tudom meghajtani, mert 3 szomszéd is azt hallgatná
Most vedd még hozzá, hogy pályafutásom elején 25e volt egy mojo buzz -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #10934 üzenetére
" ... nincs jack bemenet rajta?" - így van. Annak a helyén van a TWS gomb.
Sajnos vagy sem, de ez egy trend. Egyre több újabb blutooth-os hangszóról kerül le a "jack csati". Én sem örülök neki, de spec. engem nem is zavar. Már csak azért sem, mert szinte gombokért lehet venni olyan blueooth adó/vevő kis kütyüt, amivel áthidalható a probléma.
Ha, ez dealbreaker, akkor egy nem upgraded verziót kell keresni. Bár ahelyett én inkább a Tribit MaxSound-ot venném. -
<Adamsky>
nagyúr
Ez a "... Hands-Free AG Audio" a kihangosítós mód. Ugyanígy duplán jelenik meg Win alatt a bt. fülesem is. Pl. Webex alatt erre kell váltsak, hogy bekapcsoljon a mikrofon, és hogy halljam a többieket.
" ... a laptop hangerőszabályozója nincs hatással a hangfal hangerejére."
Sajnos a Win10 bluetooth kezelése hagy némi kívánnivalót maga után, de itt mégis a Boost-al lesz valami gond, ugyanis a Motion+ hangszóróm nem így viselkedik (és emlékeim szerint a MaxSound Plus-al sem volt gond). Írtam a soundcore community-re meg írni fogok a support-nak is, és remélem tudják javítani."Androidon nem így van. Ott sem együtt mozog a két hangerő... "
Milyen telefon?
Ha szerencséd van, akkor akár mozoghat(na) is. Keress rá itt a topic-ban a bluetooth absolute volume-ra ...#10929 sky11
Nincs személyes tapasztalatom, de a flip-et nagyon úgy néz ki, hogy megeszi. Annál egyébként szerintem a MaxSound Plus is jobb.#10931 seredy
" ... ma jött meg, és ezúton is köszönöm Adamsky-nek a segítséget!" - na, ennek igazán örülök! Használd egészséggel és megelégedéssel! -
carl18
addikt
válasz
seredy #10931 üzenetére
Igen, az az outdoor EQ módot én se használom rajta.
Amúgy jó hangszóró a W-King D8 az áráért teljesen elfogadható, meg hát elég masszív strapabíró szerkezet szóval erre nem lehet panasz.
Bár basszusban nekem D Fine plus sokkal mélyebbre megy és erősebb. Haver Xtreme 2-je is elég jó tolja a mélyet, de hát nagyobb árkategóriától ez el is várható. -
seredy
tag
írok a W-King D8-ról néhány szót, ma jött meg, és ezúton is köszönöm Adamsky-nek a segítséget!
Szóval, első bluetooth-hangszóróm ez, tehát túl nagy összehasonlítási alapom nincs, de ami azért még így is feltűnik, hogy erőteljes a basszus meg a dob kiemelése, elektronikus zenét, meg dobközpontú cuccokat egyszerűen fantasztikus ezzel hallgatni, részletgazdag, finom nagyon. Gitárzenére, karcosabb rockra egyelőre kevésbé érzem alkalmasnak, nyilván nem szar egyáltalán, de érezhető a különbség. (Nem tudom, mennyi értelme van, de lehet, keresek valami equalizer-alkalmazást, hátha lehetne játszani picit ezzel...).
Van sound effect-mode, ami egyelőre nem igazán jön be, nem tudom normálisan megfogalmazni, de nem az igazi -- bár a hangerőt nem tekertem fel istenesen, úgyhogy itt majd valaki hozzáértőbb véleményét érdemes kikérni, ad-e valami többletet. Több reviewban is a JBL Xtreme 2-vel hasonlították össze és úgy olvastam, nyilván más liga, de ennek ellenére abszolút megállja a helyét, az ár/érték arányt általában dicsérni szokták. Pár óra hallgatózás után bírom, masszív hangfal, nem okozott csalódást!
-
Sziasztok!
Kerti grillezéshez lenne szükségem egy BT hangszóróra. Van egy ilyenem [link] , de ez elég karcsú erre a feladatra.
Túl nagy igényeim nincsenek. Szóljon legalább olyan "szépen", mint a fenti Xiaomi, csak nagyobb hangerőre legyen képes. Illetve nagyon jó lenne, ha bekapcsoláskor a kapcsolódási hang valami szolid csippanás lenne, nem pedig valami üvöltő trallala, vagy tört angol, esetleg kínai szöveg...Vettem egy Omega OG72P (Bazooka) nevű "valamit", de ez elég gagyi minőség, meg érdekesen is működik. Bekapcsolás után ha nem tekerem el a hangerő gombot, akkor maximum hangerőn kezd el üvölteni. Vissza is küldöm az üzletbe. Nem voltak nagy elvárásaim ennyi pénzért, de ez a termék nem ugrotta meg a lécet.
Olyan 20k körül szánnék rá, nagyon max. 25.Köszönöm a segítséget.
-
moma
őstag
Ha telefonnal és laptoppal is akar az ember használni egy eszközt ott mi a legkényelmesebb használat, hogy mindig arra csatlakozzon amit szeretne? Hogy amit nem szeretne ott kikapcsolja a bluetoothet mielőtt bekapcsolná a hangfalat? És akkor tuti oda csatlakozik ahova épp kell?
Erre még csinálhatnának valami megoldást, hogy legyen a hangfalon egy gomb, ami áttolja a következő lehetséges eszközre a kapcsolatot.
És amit észre vettem még az anker soundcore boostnál, hogy a windowsban hangerőszabályzó alatt ahol váltani lehet az eszközt a két sora van.
Fejhallgató(anker soundcore boost stereo) -ez működik
Fejbeszélő(anker soundcore boost stereo Hands free AG audio) - ha erre teszem nincs hang és azt sem tudom mi ez. Van tipp?És ami még fura, hogy a laptop hangerőszabályozója nincs hatással a hangfal hangerejére. Lemutolni lemutolja, de a csúszka húzogatása nem változtat a hangerőn, csak a hangfalon lehet. Ez normális, miért lehet?
Androidon nem így van. Ott sem együtt mozog a két hangerő, de mind a kettő hat rá. Ezt is megoldhaták amúgy, hogy mozogjon együtt a kettő. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10923 üzenetére
Hát hála nekem még nem volt gondom a bekapcsolási hangokkal, Dockin és Earfun effekje se okoz gondott.
Inkább a régi és gagyi angolul beszélő női hang volt zavaró.
Dockin első generációja is ilyen volt "Dockin Speaker Activated"
Igen láttam oluv videójában van limitált példány de egyenlőre van itthon elég lom. Sajnos nem veszek olyat amit nem használok!
Egyenlőre bőven kiszolgál a D Fine plus és alkalmi zene hallgatásra.
De van hogy 1 hétig be sincs kapcsolva. -
moma
őstag
válasz
<Adamsky> #10925 üzenetére
mágneses jogos. nem férne be a kis fedő alá.
csatinál szerintem az van, hogy amikor ki-be van dugva a kábel, meg amikor be van dugva és húzza le, kicsit feszítheti a foglalat forrasztását és idővel megadja magát. De tényleg stabilabbnak tűnik type c, szóval itt lehet nem lesz ilyen.
-
<Adamsky>
nagyúr
Ja, nekem nem fáj (különben nem cseréltem volna, vagy megtartom a MaxSound Plus-t), csak gondoltam leírom, mert másnak ez lehet "dealbreaker".
" ... kicsit kemények a gombok ... " - igen, ezt adom. Elég határozottan meg kell nyomni.
" ... mennyire jellemző még a type c csatlakozóval ... "
Nálam még semmilyen csati sem ment tönkre. A type-C pedig - már csak azért is mert nem csak egy irányból dugható be - szvsz. robusztusabb, mint a micro-USB. Én nem aggódnék a helyedben." ... bele egy mágneses töltőt ... " - azt, hogy gondoltad?
Ebbe nem tudsz semmit rakni. Szétszedni se könnyű, ill. hely sem biztos, hogy lenne benne még bárminek. -
moma
őstag
válasz
<Adamsky> #10918 üzenetére
Amúgy a line in-t miért hiányolod?Valami olyan eszközre kötni rá, ami nem tud bluetootht?
Én is emellett döntöttem végül meg is jött ma. Nagyon tetszik, elégedett vagyok teljesen. Külsőre is, hangja is, basszus karaktere e. Több, mint tökéletes lesz anyukámnak. Mérete még olyan is, amit ha nagyon akar vihet is magával, táskában, ha megy valahova tesóm gyerekeivel
. Ha nagyon nagyon kötözködni akarnék max az jut eszeme, hogy kicsit kemények a gombok
Jah a ledek is tetszenek, hogy látszik a töltöttség mértéke kicsit így is.
És köszi mindenkinek a segítséget, a tanácsokat
Jah egy kédés: mennyire jellemző még a type c csatlakozóval, hogy tökre szokott menni idővel? Még a mikro usb vel volt ilyen nekem telóval is hangfallal is. Gondolkodom ne vegyek e neki bele egy mágneses töltőt, hogy ezzel se legyen gond.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10922 üzenetére
" ... mint ha olyan borzalmas volna a ki és bekapcsolás hang ... "
Nálam simán előfordul olyan, hogy halkabban hallgatom (pl. egy podcast-et), mint amilyen hangos a ki-be kapcsoló hang. A Boost ki-be kapcs. hangja egyébként erős közepes. Szóval én lehet kikapcsolva is hagyom. A Motion+ hangja állat (tol egy kis mély dumm-dumm-ot), de ott is szuper fícsör lenne, ha alkalomadtán kikapcsolható lenne.
Egyébként a fórumban (Soundcore) én már írtam ezt nekik, ahogy azt is, hogy az EQ beállításait jó lenne egységesíteni. Szóval szép lassan talán ...
Ma már egyre többen csinálnak jó hangszórót, szóval muszáj mással is kitűnni a tömegből. Anno, mikor az első Anker-emet megvettem (Soundcore 2), pl. még az volt a jobb, szemben a Tribit-el. Aztán utóbbi megcsinálta a Go-t és a MaxSound Plus-t. Utóbbi sikerült igazán állatra. Ez az Anker most viszont még erre is rátesz, ha nem is nagy, de egy pici lapáttal, és mivel árban sem vészesen több, most a Tribit-en van a sor. Nagyon kellene már nekik is kicsit rágyúrni a szoftveres vonalra.Jut is eszembe! Az meg van, hogy Oluv áthangolta a Earfun Free Pro-t és most van belőle egy limitált szériás Oluv edition? Én nem bírtam ellenállni...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kmarci25 #10920 üzenetére
"Ezt pontosan melyikről írtad?"
Az Anker Soundcore Boost upgraded verzióról.
Egyébként vesszek meg, nem értem se az Anker-t, se a Tribit-et. Frissítenek egy hangszórót, és nem frissítik a termék adatlapját. Emiatt, aki "nem követi az eseményeket", nagyon nem lesz képben specifikációkkal kapcsolatban. A helyükben én tuti pi**án rúgnék pár termékfelelőst és/vagy marketingest.Ja, igen! Na, mit tud ez a kis hangszóró? Na, mit? Ki nem találnátok!
Ki lehet rajta kapcsolni a rendszerhangokat. Hoppácska!
Valaki itt a topic-ban - jómúltkorában - nagyon keresett egy olyan hangszórót, ami nem "bimbamm"-ol ki-be kapcsoláskor. Nos ezt teljesen be lehet kussoltatni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #10915 üzenetére
"... majd megírod a tapasztalatokat az Anker- ről?"
Megjött a cucc. Egyelőre még tart a "bejáratás" / hangolás, de az első benyomások nagyon pozitívak. Szerintem fogja tudni azt, amit a MaxSound Plus (nagy hangerőn pedig még többet). Az upgraded verzió sajnos bukta a line-in-t, de kapott cserébe TWS gombot. A micro-USB helyére type-C került, a bt 5-ös lett, és titanium driver-eket (az újabb Anker / Soundcore cuccokba ilyen kerül) kapott. Ja, és persze ott van a szuper, testreszabható hardveres EQ. -
Greg-77
aktív tag
JBL Boombox-nak milyen egyéb alternatívái vannak?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #10914 üzenetére
Köszönöm
!
Igazából kettő unakahúgi van 11-12 évesek. Lehet kap mindkettő egyet-egyet a Anker SoundCore Boost - ból, és a húsvét, névnap vagy szülinap le lesz fedve.
Aztán persze nem, volt már ilyen, hogy 2-3 ünnepre valami, és persze mindig volt a " napon" ajándék
.
Szerk.: majd megírod a tapasztalatokat az Anker- ről?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás #10913 üzenetére
"Én valami 30-35 eurós hangszóróra emlékeztem ... "
Olyan is akad: XSound Go ... most épp 20%-os voucher-el 36,30 Eur a vége. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kmarci25 #10910 üzenetére
Van az, csak most az akciózás miatt szerintem leapasztották a vevők a lengyel raktárat. Van viszont (még) Motion Boom. Ez "nagyobbat" szól, de talán kevésbé zenei, mint a Motion+. Felhasználási terület (inkább kültér vs. beltér), (zenei) preferencia kérdése ...
#10911 sky11
A Flip 4-el talán a Tribit MaxSound Plus-t szokták együtt emlegetni (de majd kijavítanak a többiek, ha nem így van). Viszont egy ideje kapható a Anker SoundCore Boost upgraded (5-ös bt, tws, custom EQ, type-C) változata, ami legalább olyan jó, ha nem jobb, mint előbbi. Nekem is úton van egy ... -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok.
A Flip 4 kategóriájában ajánlottatok pár hangszórót. Tribit vagy Anker volt? Nem emlékszem.
Unokahúgomnak vennék egyet húsvétra. -
kmarci25
veterán
Sziasztok! Régen jártam erre. Van egy soundcore motion+-om, mikor vettem eléggé bestbuy volt a kategóriájában. Még mindig az? Kicsit drágállom, amazonon 100 euró körül van, alin nincs EU raktárban. Van alternatívája, ami valamivel olcsóbb? Főleg komolyzenére lenne használva.
A másik nem teljesen idevágó kérdésem: elfogadható, normális áru soundbar-ról tudtok? Nem kell 2.1, meg semmi flanc, csak ne a tv dobozhangja szóljon. Ez is olyan 30 ezer körüli árban kéne, ahogy a bt hangszóró is.
Szóval mit ajánlotok? -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Dobjatok légy szíves egy linket hangszóró bejárató effekthez.
Köszi! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
seredy #10904 üzenetére
Cipőkanállal beférhet egy Anker SoundCore Boost upgraded ver. Az oldalon rohadtul nem látszik, de elvileg már az upgraded verziót árulják (erre azért most még direktbe is rákérdeztem az eladónál, várom a választ ...)
Ment privát üzenet is ...#10905 carl18
"Jó hogy a Tribinek is lesz konkurenciája ... " - nem lesz, van: SoundCore Boost upgraded -
carl18
addikt
válasz
seredy #10904 üzenetére
Igen jó hangszóró, bár függ milyen hangerőn hallgatod. Nagyobb hangerőn lesz erősebb a basszusa. De a 2 év hazai garancia azért az Evolveo előnyére szól.
Sajnos a Tribit Maxsound plus szállítással is 20E körül jönne ki szóval számít mekkora hangszórót szeretnél.
Earfun uboom szokott még lenni, de abból sincs készleten csak 100 dollárért.#10902<Adamsky
Az Anker Soundcore Boost én is kinéztem, főként az erősebb basszusok miatt érdekelt volna!
Jó hogy a Tribinek is lesz konkurenciája, például a Maxsound plus volt a legjobb hangszóró a saját méretén belül. -
seredy
tag
sziasztok, első bluetooth-hangszórómat szeretném megvenni, abszolút járatlan vagyok a témában, visszaolvastam az utóbbi pár oldalt, láttam több ajánlást is, egyelőre ez a befutó: Evolveo Armor Power 6A, ha minden igaz, ez ugyanaz, mint a W-king D8 mini...? Mondok azért még pár dolgot, hátha tudnátok mást is ajánlani: maximum 20e Ft-ot költenék rá, főleg beltéren használnám, műfajt tekintve minden menne, rock, pop, jazz, elektronikus zene is. Mivel panelban vagyok, nem tudnám istenesen feltekerni a hangerőt, a lényeg főleg, hogy jobban szóljon, mint ahogyan most megy a zene spotify-ról egy régi iphone 5s-en (nem tudom, számít-e ez egyáltalán), meg hogy bírja az akksi. Köszönöm, ha mondatok valamit erre. Külföldről én még nem rendeltem, de gondolom, nem túl bonyolult, tehát szóba jöhet az is...
-
gumisxxx
tag
Sziasztok! 10k alatt mit érdemes venni. Konyhába kellene valami,ami jobban szól mint a telefon. Mac audiókat néztem,de nem tudom,mi lenne a Best buy.
-
<Adamsky>
nagyúr
Na, hogy még jobban megnehezítsem a választást
Az Anker kihozta a Soundcore Boost Upgraded verzióját, ami a MaxSound Plus-al van hangzását tekintve egy ligába. Viszont:
• bluetooth 5.0
• TWS
• power-bank üzemmód
• több mély, melyet max. hangerőn is megtart
• custom EQ
• type-C-s csati#10901 B1T3
" ... már kitapasztaltam, hogy nagy velük a kivételezés."
Akkor ideje lesz felhajtani valamilyen orosz kapcsolatot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest