- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
seredy
tag
válasz
<Adamsky> #17759 üzenetére
Köszi a választ, kicsi a lakás, a dolgozószoba kvázi gyerekszoba is, így is tele van kábellel, meg túl van zsúfolva így is. De mivel egész héten home office-ban vagyok, és közben mostanában folyton megy a régi W-King, arra gondoltam, váltok egy eggyel fentebbi kategóriába. Lehet, hogy erre a célra ez a keret overkill… ennyire nem ismerem ki magam sajna. Klipsch The One-ról és Harman/Kardon Go Playről olvastam jókat ebben az árkategóriában, de nem tudom persze, hogy erre a célra felesleges.
-
seredy
tag
Sziasztok!
Beltéri használatra keresnék egy bluetooth-hangszórót, nagyon maximum 100e forint környékén. Mindenféle műfajú zenét hallgatok, és kicsit próbálnék a minőségibb hangzás felé nyitni (eddig egy W-King D8-asom volt), mondjuk zenét főleg Spotifyról hallgatok, szóval gondolom, lesznek a minőségnek határai.
A lényeg igazából, hogy ebben az árkategóriában keresnék olyan cuccot, ami a lehetőséghez képest gazdag, részletes hangzásvilággal rendelkezik, és főleg nem tolja túl a basszust. Nem fogom brutál hangerővel bőgetni, kicsi a lakás, és abszolút beltérre lenne. Ha valamit tudnátok ajánlani, megköszönöm!
-
seredy
tag
Sziasztok, eladnám a megkímélt állapotú W-King D8-as hangszórómat (ez újonnan 34e most). Nincs már meg a gyári doboz, csak maga a hangfal, meg a szíj hozzá. Csak beltéren használtam, semmi karc, kopás. Még az akksiját tesztelnem kell, meddig bírja, szerintetek mennyiért lehetne használtan eladni?
-
seredy
tag
Sziasztok, próbáltam visszaolvasni, de nem találtam konkrét választ erre a kérdésre: iPhone-ra tudnátok ajánlani valamilyen eq-alkalmazást? Kicsit a w-king magasabb hangjait akarnám állítgatni, meg úgy általában kísérletezni a hangzással. Zene legtöbbször spotifyrol megy, szóval “sima” zenelejatszoba épített eq most annyira nem lenne megoldás.
-
seredy
tag
írok a W-King D8-ról néhány szót, ma jött meg, és ezúton is köszönöm Adamsky-nek a segítséget!
Szóval, első bluetooth-hangszóróm ez, tehát túl nagy összehasonlítási alapom nincs, de ami azért még így is feltűnik, hogy erőteljes a basszus meg a dob kiemelése, elektronikus zenét, meg dobközpontú cuccokat egyszerűen fantasztikus ezzel hallgatni, részletgazdag, finom nagyon. Gitárzenére, karcosabb rockra egyelőre kevésbé érzem alkalmasnak, nyilván nem szar egyáltalán, de érezhető a különbség. (Nem tudom, mennyi értelme van, de lehet, keresek valami equalizer-alkalmazást, hátha lehetne játszani picit ezzel...).
Van sound effect-mode, ami egyelőre nem igazán jön be, nem tudom normálisan megfogalmazni, de nem az igazi -- bár a hangerőt nem tekertem fel istenesen, úgyhogy itt majd valaki hozzáértőbb véleményét érdemes kikérni, ad-e valami többletet. Több reviewban is a JBL Xtreme 2-vel hasonlították össze és úgy olvastam, nyilván más liga, de ennek ellenére abszolút megállja a helyét, az ár/érték arányt általában dicsérni szokták. Pár óra hallgatózás után bírom, masszív hangfal, nem okozott csalódást!
-
seredy
tag
sziasztok, első bluetooth-hangszórómat szeretném megvenni, abszolút járatlan vagyok a témában, visszaolvastam az utóbbi pár oldalt, láttam több ajánlást is, egyelőre ez a befutó: Evolveo Armor Power 6A, ha minden igaz, ez ugyanaz, mint a W-king D8 mini...? Mondok azért még pár dolgot, hátha tudnátok mást is ajánlani: maximum 20e Ft-ot költenék rá, főleg beltéren használnám, műfajt tekintve minden menne, rock, pop, jazz, elektronikus zene is. Mivel panelban vagyok, nem tudnám istenesen feltekerni a hangerőt, a lényeg főleg, hogy jobban szóljon, mint ahogyan most megy a zene spotify-ról egy régi iphone 5s-en (nem tudom, számít-e ez egyáltalán), meg hogy bírja az akksi. Köszönöm, ha mondatok valamit erre. Külföldről én még nem rendeltem, de gondolom, nem túl bonyolult, tehát szóba jöhet az is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- EA Sports WRC '23
- Diablo IV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest